evet teknikçi, gedikde direnç geçildi al modunda
Printable View
evet teknikçi, gedikde direnç geçildi al modunda
[quote=Vob Trader;67079]-500 makasla kimse almıyor garip[/quote]
Vobum treydırım, dünde öyleydi..Sonuçta bizim portfoyu makasladılar :(..
İnan bugün 1500 artı açsa düşüş ihtimali daha fazla olurdu..ama şimdi meçhul..
bu arada Ankara buluşmanız niye olmadı?
Arkadaşlar tekrar soruyorum lütfen dolar-ytl işlemlerini saat sınırlandırması olmadan yani sabahın 8 inde yapabileceğim bir kurum var mı. Anadolubank yine yaptı yapacağını saat 9:30 da açıldı ve nerdeyse zarara giriyordum bıktım. Ayrıca DJI işlem yapabileceğim kurum olursa sevinirim, özelden mesaj bekliyorum lütfen. Astatin pozisyon var mı?
[QUOTE=Astatin;67082]Vobum treydırım, dünde öyleydi..Sonuçta bizim portfoyu makasladılar :(..
İnan bugün 1500 artı açsa düşüş ihtimali daha fazla olurdu..ama şimdi meçhul..
bu arada Ankara buluşmanız niye olmadı?[/QUOTE]
ya 20 gün yazdım burda kimse kesin bişi sölemioki. ben 3-4 kişi bile olsa gelicektim nasılsa işim gücüm yok boş adamım maksatla ankarayı da gezerdik ama kimse doğru düzgün net bişi de yazmıoki topic açtık tarihe karıştı o bile:)
[QUOTE=hexa;67083]Arkadaşlar tekrar soruyorum lütfen dolar-ytl işlemlerini saat sınırlandırması olmadan yani sabahın 8 inde yapabileceğim bir kurum var mı. Anadolubank yine yaptı yapacağını saat 9:30 da açıldı ve nerdeyse zarara giriyordum bıktım. Ayrıca DJI işlem yapabileceğim kurum olursa sevinirim, özelden mesaj bekliyorum lütfen. Astatin pozisyon var mı?[/QUOTE]
baltay kapital,ulukartal kapital,destek türev
hexen ağa dan plans
jelibon ustadan durum değerlemesi
istiyoruz:)
baltay ve ulukartal dji işlem yaptırmıyor diye biliyorum ayrıca sabah erken açılmıyorlar galiba?
Ayrıca destektürevde forex işlemi göremedim?
[QUOTE=Cornetto;67029]10 yıla yakındır buradayım borsanın ocak ayında eksi kapattığı nadir olmuş.[/QUOTE]
2008e kadar süren yükseliş trendinde eksi kapanış olmaması normaldir.
[QUOTE=hexa;67087]baltay ve ulukartal dji işlem yaptırmıyor diye biliyorum ayrıca sabah erken açılmıyorlar galiba?
Ayrıca destektürevde forex işlemi göremedim?[/QUOTE]
sende birinden parite işlemi yap diğerinden dji işlemi hepsi de açık 24 saat o işlemler için. yapmak istediğin bir işlem para piyasasında diğeri sermaye piyasasında :)
[QUOTE=torsion;67057]Bu arada dün foreks te kayan yazının iptali için yardımcı olan sayın Vobixe çok teşekkür ederim[/QUOTE]Rica ederim ;)
[QUOTE=mbm;67077]sistem sat vermeden kısalmak yok...
devam uzuna...
gündüz umrumda olmaz fdow,öteki beriki....
üstelik fdowun aşagı atagı olsa bile uyumsuz olur teper gibi...
aslolan bizim grafik ve alda......[/QUOTE] Bizdeki uyumsuzluklar ne alemde?:confused:
jelibon,
Eğer DJ burdan aşağı dönüp 8200 e giderse, sana 1 kilo bonibon göndereceğim..bir de highly takdir edeceğim