[QUOTE=Astatin;67104]beline sağlık[/QUOTE]
dünden kısam vardı yarım 34600 den de vurdum sabah stop margin call. alım satım platformum bile kapalı ne diyim başka :) tarih tekerrürden ibaret
Printable View
[QUOTE=Astatin;67104]beline sağlık[/QUOTE]
dünden kısam vardı yarım 34600 den de vurdum sabah stop margin call. alım satım platformum bile kapalı ne diyim başka :) tarih tekerrürden ibaret
neye niyet neye kısmet...:) işler umduğudam gayet iyi gidiyor..VOB gevşiyor, kısaların verdiği acı azalıyor..EURUSD ve GOLD yükseliyor...Vob Goldlarımız da güzel kar yazıyor..e bereket versin ...
ykb nin satısları ıym efg tgb ve mlb ce karsılandı sılkme heralde karsılanmasaydı gunluk 3000 satısta olsaydık dusebılırız derdım
[quote=catedral;67105]İndikatörler şimdilik rahatladı.. 34350 den tekrar uzun[/quote]
hasta etme adamı..dön özüne..kamçatkalar özledi seni.dng.dng
[QUOTE=catedral;67105]İndikatörler şimdilik rahatladı.. 34350 den tekrar uzun[/QUOTE]
ben bakmıyorum bile.....
spotta alda vadelide...
sat versin hele......
[QUOTE=Vob Trader;67099]buluşma işi ne oldu orda yicekdik hani :([/QUOTE]
akşam konuşuruz.
[quote=serkanyurttas;67108]ykb nin satısları ıym efg tgb ve mlb ce karsılandı sılkme heralde karsılanmasaydı gunluk 3000 satısta olsaydık dusebılırız derdım[/quote]
ama dusundumde 27150 kapatıp 28000 lerden acıldıgımız gün dsi 12000 longlamıstı diğerleride karsılamıs gıbıydı ama o gün 28850 kapadık sonrada devamı geldi takas işi ince iş bazen akıl ermıyor
[quote=Astatin;67102]Dear Mr. Sazan,
Yeni açtığınız topikde, sistemleri paylaşıyor olmamız, eğr sistemlerin detayını paylaşmıyorsak ne anlam ifade edecek anlayamadım açıkcası..Bu şekild eolursa, vay be seninki daha iyiymiş şekildeki yorumlarla topik ölmeye mahkum olmaz mı?
sincerely yours[/quote]
Tamamen kişisel motivasyon amaçlı sn Astatin. Eğer özellikle 2. geliştirdiğim sistemi outperform (daha karlı) eden bir sistem varsa üstünde çalışmak için motivasyonum olacak. Artık bu sistem geliştirme işinden yoruldum. Daha fazlası da bana kar olarak alınamaz geliyor. Yoksa, artık bu kadar yeter diyip, gaymağını yemeye devam edeceğim. :..:
Motivasyon çift taraflı da olacaktır. Sistemi olanlarda yada sistem mistem olmaz bu piyasalar tamamen şans diyenlerde iyileştirme veya geliştirme çabası içine girebilirler.
Topic'i çok uzun vadeli planlamadım. Her gün sistem geliştiremiyeceğimize göre, her ilgilenen kendi sistem sonucunu diğer ilgilenenlerle sadece 1 kere yada geliştirdikçe paylaşabilir.
Respect.
Siz bir söylenti aktarayım..ben inanamadım..
FED in alacağı aksiyon dün sabah saatlerinde sızmış dışarı..Erken yükselişlerin nedeni bu imiş..Sızan haber ML kanalıyla bizdeki Hökü yanılarına da erken gelmiş..Şu an pozisyon kapatıyorlarmış - longlarını..Ama bizim MB de 0.75 faiz düşürecekmiş ilk PPK da..Yeni pozisyon açmak için -long- ortam beklenecekmiş falan falan feşmekean
[quote=sazan;67113]Tamamen kişisel motivasyon amaçlı sn Astatin. Eğer özellikle 2. geliştirdiğim sistemi outperform (daha karlı) eden bir sistem varsa üstünde çalışmak için motivasyonum olacak. Artık bu sistem geliştirme işinden yoruldum. Daha fazlası da bana kar olarak alınamaz geliyor. Yoksa, artık bu kadar yeter diyip, gaymağını yemeye devam edeceğim. :..:
Motivasyon çift taraflı da olacaktır. Sistemi olanlarda yada sistem mistem olmaz bu piyasalar tamamen şans diyenlerde iyileştirme veya geliştirme çabası içine girebilirler.
Topic'i çok uzun vadeli planlamadım. Her gün sistem geliştiremiyeceğimize göre, her ilgilenen kendi sistem sonucunu diğer ilgilenenlerle sadece 1 kere yada geliştirdikçe paylaşabilir.
Respect.[/quote]
Dear Mr. Sazan,
Tostumu yedim, size hemen motivasyon yapayım o zaman.. Bende bir sistem var..Günlükde kullanıldığında yaklaşık 34000 puan yapmış son 2 ayda..60 dakikalıkda kullanıldığında 42000 puan..20 dakikalıkda kullanıldığında ise 28000 puan...
ben zenginmi oldum..tabiki hayır..çünkü hislerimi zaptedemiyorum..çok duygusal biriyim :) sistemin dışına çıktığım an ceza ödüyorum... devlete çalışıyorum...rakamlarda ciddiyim..
All the best & Simply the best
Astatin altının onsu nereye gider maximum beklentin nedir? Eur-Usd kısalamayı düşünüyorum lakin kararsızım. Üçüncü ve son kez soruyorum aynı platformda DJI ve 24 saat forex işlem yapabileceğim kurum var mı özelime mesaj gönderebilirsiniz lütfen birşeyler yazıverin
fdow u aşşağı indirdikde,bizi etkilemedikten sonra....