[quote=enorton;159286]Şovalye abi birazdan gülücük göndermeye başlar :)[/quote]
ne yapsa hakkıdır :..:
Printable View
[quote=enorton;159286]Şovalye abi birazdan gülücük göndermeye başlar :)[/quote]
ne yapsa hakkıdır :..:
yeni yüksek görünce benim el pozisyon arttırır,alışkanlık... :)
500 den ilave long !
[QUOTE=sovalye;159294]belki burası(600) bu seans en yüksek olabilir
işyatırımın maliyetinin 1000 puan yukarısı
tutuşur birazdan etekleri:..:
bana sormadan şortlamış:)[/QUOTE]
İş'in son hafta yaptıklarına baktım çok abuk işlemler yapmış. Ciddiye almıyorum. Belliki ayak oyunlarına oda girmiş. Hiç yakıştıramadım. Kınıyorum.
[quote=YAVUZHAN;159299]yeni yüksek görünce benim el pozisyon arttırır,alışkanlık... :)
500 den ilave long ![/quote]
en cüzeli :) daha iş yatırımın shortları kapatmasını izliycez
[QUOTE=jerfin;159296]yanlız efiksim bilanço döneminden dolayı o kanalı kırarız ve bi üst kanala atarız diye düşünüyorum ben...[/QUOTE]
üst kanala atarsak 67400 hedef eder bınnar.......jerph üst kanala atana kadar alt kanalın geregini yapam ben ... atarsa istop olurum artık napim :::
475 ort full uzun ... ralli a* ... stoploss 400 altı ... %5 çıkarız tahminim .. ralli ..
65,475 uzun .. stoploss 65,3xx ... take profit 75.000 heheh:D:D
xu100 de 52.000 çok zorlu bir direnç... orası kıırlırsaaaa..............
550 flat. biraz izleyelim.
5 gün önce 65000 maliyetli kısalarım 650 den stoplanmak üzere bekliyor:rolleyes:
imf haberı mı var gene :D gaza gelmişler tey tey.. her zamankı gıbı sohrtlarım patladı :D
apsd - 5000 di biara.. yapılan kesınlıkle bırılerını patlatmak ıcın yapıldıgını dusunuyorum.. resmen bırını katletmısler.. kurumlar arası savas mı yoksa :))
Dünkü gibi değil, Bu gün trade tehlikeli.
Ya flat oturucan. Yada inandığın yönde kalıp kıpraşmayacaksın.
İkinci şık için bekliyorum.
[QUOTE=enorton;159283]Bu tepe de yalan oldu... 65200 geçilmez diyen arkadaşlara ve hepimize geçmiş olsun...[/QUOTE]
Onlar dün 64400den uzamıştır .dng
Kendimi eleştirem
Dün 64400 yeresinin üstünde cort yatmaycam çünküm düşmez bura yukarı gider dediğimde neden uygulamadım gayri acep ....
....edilen karlar ekistra güvence vereyor sanırım.....
.....Yuaw istediğin kaddar güvence versin... şinci sağlık sigortan var deyüü uçurumdan aşavı atlarmısın gayri...
E öleceğini bile bile atlarsan ... öldükten sonra savlık sigortası ne işe yarar deemi.....
Temam bana bi zararı dokunmadı şinci dunki olayın emme . Olayı sıkı tutmak üçün kendimi beyle ulu orta rezil etmem leazımdı ....:::
çünküm yukardaki salaklıvı yaptım gayri ...
hadi düşeceksek düşmeliyiz artık.dış borsalarla aynı korelasyonda nereye kadar devam edeceğini düşünüyor bu fonlar yawww:confused:
şimdi 65.300 e inip stopları çalıştırıp geri döndürebilirler...:)
[QUOTE=kyaka;159313]hadi düşeceksek düşmeliyiz artık.dış borsalarla aynı korelasyonda nereye kadar devam edeceğini düşünüyor bu fonlar yawww:confused:[/QUOTE]
Korelasyon beklemeyin gayri....
Dün ben başka yerde jerfin burada söyleyip duruyoruz. Şimdi bilanço bahanesiyle içeriye daha fazla odaklanacağız. Yurtdışı düşecek ama bzim bilançoalrımız iyi geldi diyecekelr. Ya da tam tersi.
iş yatırım totalde kısamıydı,kolmu kesiyor bu alışlarla şimdi ?
aralıkta ilk 5 e giren işlemide gözükmüyor bugün ?
[QUOTE=YAVUZHAN;159317]iş yatırım totalde kısamıydı,kolmu kesiyor bu alışlarla şimdi ?
aralıkta ilk 5 e giren işlemide gözükmüyor bugün ?[/QUOTE]
İş yatırımın *.*. :)
ben çıkıyorum stop yazılı .. hayırlıs ıartık ..
[QUOTE=jerfin;159315]şimdi 65.300 e inip stopları çalıştırıp geri döndürebilirler...:)[/QUOTE]
tamda benım cortlardan karımı alcaam yer ora ::: emme 65300 yeresıne gıtmezse sıncı 65775 yeresine gıtcek sankim...
[quote=VOBiX;159316]Korelasyon beklemeyin gayri....
Dün ben başka yerde jerfin burada söyleyip duruyoruz. Şimdi bilanço bahanesiyle içeriye daha fazla odaklanacağız. Yurtdışı düşecek ama bzim bilançoalrımız iyi geldi diyecekelr. Ya da tam tersi.[/quote]
iyi de satmakta sonra geç kalmış olmasınlar.ben de ne çok düşünüyorum fonları.hehehe
[quote=Kennym;159309]apsd - 5000 di biara.. yapılan kesınlıkle bırılerını patlatmak ıcın yapıldıgını dusunuyorum.. resmen bırını katletmısler.. kurumlar arası savas mı yoksa :))[/quote]
Sözleşme sonuna yaklaştık. Bu sözleşmeden kaçıp bir sonrakine giriyorlar. Aslında para çıkışı falan yok. Bu aralar apds'ye bakmamak lazım...
[quote=kyaka;159307]5 gün önce 65000 maliyetli kısalarım 650 den stoplanmak üzere bekliyor:rolleyes:[/quote]
abey senin hevatarın kakası gelmiş herhal.... ayunun yürüyüşü değişmiş kakasını tutmaya çalışıyore :::.... yuaw izinverde yapıversin gayri kabız olcek :::
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=919&dateline=1255419838[/IMG]
Şu andan sonraki işlemler bizi aşar. Vade sonuna yakın mücadele genelde amcalar arasında
olur. Önceki vade sonlarına yakın tradde hiç kazandığımı hatırlamam. Şimdilik sadece peşrev çekiyolar. Ne tek dalabiliyorlar nede çift. Enseyi karartan amca yönü tayin edecek. % 67 yukarı umuyorum.
[quote=fXci;159323]abey senin hevatarın kakası gelmiş herhal.... ayunun yürüyüşü değişmiş kakasını tutmaya çalışıyore :::.... yuaw izinverde yapıversin gayri kabız olcek :::
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=919&dateline=1255419838[/IMG][/quote]
yok öle bi problemi,65 den shortladığına seviniyodu 5 gün önce ama du bakalım
[QUOTE=YAVUZHAN;159317]iş yatırım totalde kısamıydı,kolmu kesiyor bu alışlarla şimdi ?
aralıkta ilk 5 e giren işlemide gözükmüyor bugün ?[/QUOTE]
Bu adamların ne ettiği belli değil yav.Totalda evelki gün 7500 uzundu. Dün 12500 kısada kaldı. Bu günkü kapattığı 7500 kısadan da 75 bin zarar etti. Dün dedimya
bunların fon yöneticisini döveceksin. Hemde 10 vurup 1 sayacaksın.:..:
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/6131/deneme123.png[/IMG]
Uleee... Ule bu ne... :) T.O.K.O.B.A yok pardon [COLOR=red][B]T.O.B.O :)[/B] [/COLOR][COLOR=black]mu acaba ?[/COLOR]
bugün 65.625 iki defa denenmiş 1 dk barlara baktığımda da içleri boş gözüküyor. bu seviyeden Alınan 305 satılan 227 kontrat . 450-550 arasındaki barların içi ise dolu dolu tüm bunlar bir göstergemi üstadlar açıklasın gayri
[QUOTE=Strategist;159322]Sözleşme sonuna yaklaştık. Bu sözleşmeden kaçıp bir sonrakine giriyorlar. Aslında para çıkışı falan yok. Bu aralar apds'ye bakmamak lazım...[/QUOTE]
hocam oyle olsa degisim aynı olur diger sozlesme ile .. ortada vade degisimi yok..
aksine fiyat yukseldıkce apsd - ye girdi cok fecı bı sekılde.. bu da gosteriyor kı fiyatın yukselısı sırasında yatırımcılardan yenı pozısyon acmamıs aksıne cogunu kapatmıslar 5000 lık bı degısım kolay kolay olabilecek bisey degil..
piyasa yapıcıların acıtıgı yada olusturdugu pozısyonlar apsd ye dahıl oluyor mu ?
bu konuda bılgı eksıklgıım var o yuzden soruyorum..
anladıgım kadarıyla pıyasa yapıcılar harıcınde acılan pozısyonların sayısı apsd olarak ıfade edılıyor.. belkıde konuyu tamamen alakasız bı sekılde algıladım :))
[quote=ordi;159328]bugün 65.625 iki defa denenmiş 1 dk barlara baktığımda da içleri boş gözüküyor. bu seviyeden Alınan 305 satılan 227 kontrat . 450-550 arasındaki barların içi ise dolu dolu tüm bunlar bir göstergemi üstadlar açıklasın gayri[/quote]
Onu üstatlar bilir. Ben yine sadece FDOW'a bakmaya devam ediyorum. Az önce FDOW küskü yaptı, 5 saniye sonra aynen bizim VOB da. Bu aradaki 5 saniyede eli hızlı olan, short'unu anında giren 150 puan tırtıkladı... Daytrading için FDOW'dan güvenilir indikatör görmedim daha...
[IMG]http://i38.tinypic.com/m9ofth.jpg[/IMG]
way**..son bardaki aldan tırsıp şortları kapamasak el bademos...ha neden long olmadın derseniz..o eski ve uzuunn bir hikaye
[quote=fikrisent;159327][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/6131/deneme123.png[/IMG]
Uleee... Ule bu ne... :) T.O.K.O.B.A yok pardon [COLOR=red][B]T.O.B.O :)[/B] [/COLOR][COLOR=black]mu acaba ?[/COLOR][/quote]
TOKOBA diyecekki, TOBO düşüş bitiş formasyonudur, yükseliş devam değil..
:::
Matriks'te gerçekleşen işlemler listesinde bir kurumun adı [SIZE=4][B]---[/B] [/SIZE]olarak geçiyor.. :confused:
Çizici mi geldi ne.. üvvv..... :D
[quote=enorton;159275]65475 geçebilecek mi bakalım...[/quote]
[quote=enorton;159283]Bu tepe de yalan oldu... 65200 geçilmez diyen arkadaşlara ve hepimize geçmiş olsun...[/quote]
Sayın enorton,
64.475 rakamını verenlerden biri de bendim. Akabinde açıklama olarak B=A*1.618 e tekabül eden yerdi; fakat sayımı değiştirmeyi ve 1,2 diye saymayı uygun buldum diye belirtmiştim. 3=1*1.618 64.475 oluyordu yeni sayımda (15.10.09, 19:54--1032. mesaj). Genelde 5 tepesi 3 tepesinden büyük olduğundan bu geçiş şaşırtmamakla beraber, uzun değildim. Nedeni ise ''Son söz; borsada kesinlik yoktur. Türev piyasalarda at koşturan ise bunu 100 kez yazmalı, 300 kez tekrar etmelidir.'' diye belirttiğim cümlemde yatar. Perspektifime göre yukarı marj uzun girmeme yetecek kadar değildi.
Açıklama alındığımdan değildir.
Bol şanslar hepimize...
İngiltere' de % 4 büyüme tahmin edilirken %2 küçülmüş. Bu tahminleri yapanlara da ekonomist deniyor. Sahi bu ekonomistler ne işe yarar ...
200 225 ve 475 shortlar 500 500 ve 350 den kapandı.. gene pıyasa tersınde kaldık dalga boyunu tutturamadık.. yok aga cok gaz alıyorum.. baksan bi turlu bakmasan bi turlu.. pifff
her seferinde 2000 barajı belırlıyorum ama genede uyamıyorum ona yanıyorum :D
ogleden sonra bı short denemesı daha yaparız artık..
[QUOTE=martoniki;159334]Matriks'te gerçekleşen işlemler listesinde bir kurumun adı [SIZE=4][B]---[/B] [/SIZE]olarak geçiyor.. :confused:
Çizici mi geldi ne.. üvvv..... :D[/QUOTE]
bu ---- kurumlarının pıyasa yapıcılar olma ihtimali var mı ? bu ıslemlerı bende gecen hafta gordum yanı garıp geldı ve pıyasa yapıcıların ıslemlerı gun sonunda sıfırlandıgı ıcın bu sekılde ıfade edılebılecegını dusundum..
nedir bu --- nun acıklaması ? kurum kodu databasede reff dataya mı tanımlanmamıs :D
[quote=jerfin;159280]bilanço dönemine giriyor olduğumuzu aklınızdan çıkarmayın arkadaşlar.. stoplarınıza dikkat edin..üüü[/quote]
faydalı ve güzel hatırlatmalar yapan herkeze tşk.ler...