3100 ve 3150 setups dünkü 73.125 ten beri alda....brv.lelele
[IMG]http://i32.tinypic.com/f3719e.jpg[/IMG]
Printable View
3100 ve 3150 setups dünkü 73.125 ten beri alda....brv.lelele
[IMG]http://i32.tinypic.com/f3719e.jpg[/IMG]
eger dünkü mevcut al,sabah devam ediyorsa....[B]fiyat sabah hareketli ortalamaya [/B](altdaki ortalamaya)değince alıyom...ve piyasaya dahil oluyom...çünkü bazen sistem sat vermeden epey gittiği oluyor...
günaydın,iyi seanslar..
dünkü yüksek 74375 te V yaparak bekleme moduna geçtik gibi..
bi kaç gündür olduğu gibi yüksek başlangıç ardından satışlarla panik havası ama kapanışta eksiye izin verilmeyerek yine alıcılı kapanış senaryosu bugünde geçerli olacakmı bakalım ?
74500 önemli hale geldi daha yukarılar için..
patron..running triangle olabilir mi..üww
makas sıfır oldu..fdow da arttı..bizde tık yok..pala kolları sıvamış...
reklamları görüyosunuz demi [B][U]Nasıl patronumdan daha fazla para kazanıyorum çok kolaymış bunu daha önceden yapmadığıma çok pişmanım[/U][/B]
çok kolaymış demek hemen açayıp fx de bende hesap hemen ::: ::: :::
[quote=abka;267774]eger dünkü mevcut al,sabah devam ediyorsa....[B]fiyat sabah hareketli ortalamaya [/B](altdaki ortalamaya)değince alıyom...ve piyasaya dahil oluyom...çünkü bazen sistem sat vermeden epey gittiği oluyor...[/quote]
güzel fikir abka,:)))
hakkaten bazı gapte hareke gap yönünde devam ediyo,insan girmezse sinir oluyo,bunu önler...:::
[quote=Kennym;267766]bi yere gittigimiz yokmus :eek::eek: :dü::dü::dü::dü::dü: üvvvv üvvvvvv[/quote]
Yukarı aşağı bi yere gitsinde artık :)
[quote=Astatin;267777]patron..running triangle olabilir mi..üww[/quote]
yabancı terim kullanarak gizem yaratmasana patron :)))
sonunda ne oluyor bu running triangle ın onu söyle .dng
cidden garip ama ...
sabah sabah -3000 apsd .. fiyat dusererek bu olustu... uzunlar biraz daha agresif kapandı... sonrasında apsd 0 a gitti ve agresif satıs vardı....
sımdı ıse makas - ye gectıgı oldu , FDJI -0,19 dan +0,24 e yukseldı dax +1,48 ve biz dusuyoruz ... evt demekkı uc bes baba bunu mal ıteleme fırsatı olarak gormus ve baya bı mal ıtelemıs galıba.. yoksa sımdıye 75 ustunde fırıl fırıl dolanıyo olmamız gerekırdı...
saglık olsun..... sat satabıldıgın kadar aga... yapcak bısey yok ...
Nassı treyd edem ben bunla
1) Hala yatayız, fiyat sarının altında kapattığı için şortla..Delikanlı yaklaşım
2) Yataydamıyız değilmiyiz belli deeel..O yüzden ya sistem sat verinceye kadar ya da fiyat 5 bar sarının altında kalıncaya kadar bekle..Bunlardan biri olursa ver şorto ve şortu...Melez yaklaşım
3) Brak bu işleri sistemin sinyalini bekle..5000 binlik bir sinyal gelecek, bandlarla mandlarla uğraşırken 2500 ünü bile alamayacan bu kafayla...Mozaik değil ula mermer yaklaşım
[IMG]http://i31.tinypic.com/330bqzc.png[/IMG]
[quote=Kennym;267772]üvvv dax koptu FDJI koptu bız daha aynı yirdeyik hatta geriledik... üvvv bunlar almıyomus gıbı yapıp allıp ucuracaklar yada hakkaten cok cılız pıyasa yamula patlıcanından beter olacızzz... sırf ben uzunum dıye bole yapıyo kısaya geceyım +700 makas atar bu deyyuzlar üvvvvvv
uehueh athlon patron kusura bakma senı de engellıyoz ıkı arada bı derede... haber saldım agaya derdın neyse bennen hallet deyu :) bırazdan 75 yapar ellaam ...[/quote]
sanırım palada para kalmamıs:) uc bes cıkalım arkadaslar :::
[quote=The Tatar;267788]yabancı terim kullanarak gizem yaratmasana patron :)))
sonunda ne oluyor bu running triangle ın onu söyle .dng[/quote]
Yabncı değil ki patron..Ben EW ciler sayesinde gayet tanışığım aylardır. Sen EW cileri izlemeyon galiba..üww
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 78.525[/B]
[B]3.Direnç : 76.875[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 75.225[/B]
[B]1.Direnç : 74.425[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]Pivot : 73.575[/B]
[B]1.Destek : 72.775[/B]
[B]2.Destek : 71.925[/B]
[/COLOR][B]3.Destek : 70.275[/B]
[B]4.Destek : 68.625[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[COLOR=blue][B]4.Direnç : 75.750[/B]
[B]3.Direnç : 74.975[/B]
[B]2.Direnç : 74.475[/B]
[/COLOR][B]1.Direnç : 74.125[/B]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 73.075[/B]
[B]2.Destek : 72.725[/B]
[B]3.Destek : 72.225[/B]
[/COLOR][B]4.Destek : 71.450[/B]
destek dirençlere bakalım nolmuş?:confused:
sabah 74.375 görerek en yüksek 74.425 direncinden dönüş...burayı kırarsa 75.225 ve 75.750 var...
aşağı gidersek 73.575 ve 73.075 var....
bakalım...;)
[QUOTE=grtrader;267792]sanırım palada para kalmamıs:) uc bes cıkalım arkadaslar :::[/QUOTE]
yok yaf ne kalmayacak hupnelık yapıyo ... baska bısey degıl... +1000 makas yapmasını bılıyo namıssız ısıne gelmeyınce - makası vur gozune gozune...
ulen ky yiz diye boyle yapıyo kanereler.. ayıp yaf kıvnradıgına degmez pala.. surda....
akşama on the door
ula piyasa durdu sanki... kepenklerı kapatıp gitmiş olmasın bu ?
pala testereyi çok sevdi yakında dizi çekimlerine başlayacakmış 90 bölümlük:)
60 lıkda dün öğleden sonra ve bu sabah para girişi görünüyor.
sistem henüz al vermedi. herkesin bildiği ve gördüğü gibi 74.5 önem yeresi
3 gündür işlem yapmıyorum flat devam. Şimdilik...
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/42gogswr86.png[/IMG]
Futurelar ve pariteler gevserken kimsenin longa istahli olmadiği cesaretinin zayif oldugu anda vobu yukari cekmek , super taktik.
[quote=Astatin;267793]Yabncı değil ki patron..Ben EW ciler sayesinde gayet tanışığım aylardır. Sen EW cileri izlemeyon galiba..üww[/quote]
severim ew yi patron anlamasamda :)
saraylı abi,sn sazan,selçuklu patron,Türkoğlu,trader gibi elliot çularımızıda takip ederim her daim ;)
aglaya aglaya yukselttık pıyasayı 3 kademe.... 74300 ü aşarsa 21 temmuz Pala bayramı ılan ederım o dere...
durmak yok zırlamaya devam ....
mermer deel beton yaklaşım..zamanlama herşeydir..sabır eden kaybetmez..aha..taze longcu aranıyo..burdan kim long açabilir....tabikide pala..selçuklu patron..şortladımı..flat çok sıkıcı oluyor..ben kaçar...güçlü görünen zayıf piyasalar..zor çok zor..bu mesaja astiden şıklı cevap bekliyorum..heheh
Tünaydın.Kolay gelsin.Bol kazançlar.
flatladım ama pozisyon alsam sabah gapının gazına gelmez şort açardım aşağısı uçurum. yukarıda ise en fazla 700 puan arası ya var ya yok
[QUOTE=QUEEN;267810]mermer deel beton yaklaşım..zamanlama herşeydir..sabır eden kaybetmez..aha..taze longcu aranıyo..burdan kim long açabilir....tabikide pala..selçuklu patron..şortladımı..flat çok sıkıcı oluyor..ben kaçar...güçlü görünen zayıf piyasalar..zor çok zor..bu mesaja astiden şıklı cevap bekliyorum..heheh[/QUOTE]
teprik ederim apla ... mndeo .. üvvv .. yok yok mondiyo .. owww mondiyor ... :o:o:D:D ... mondiyosagne ..
[quote=QUEEN;267810]mermer deel beton yaklaşım..zamanlama herşeydir..sabır eden kaybetmez..aha..taze longcu aranıyo..burdan kim long açabilir....tabikide pala..selçuklu patron..şortladımı..flat çok sıkıcı oluyor..ben kaçar...güçlü görünen zayıf piyasalar..zor çok zor..bu mesaja astiden şıklı cevap bekliyorum..heheh[/quote]
güçlü görünen zayıf piyasalar demek..
astatinden sonra 2.bir gizemli ileti..hımm,yoksa :confused::)
üvvv
bi pasta atabilecek varmı su garibana ..
hem gunluk hem vade bası ıtıbarıyle... ? tskler
DESTERE VOL-7
on the door