sistem alda, indikler uyumsuz, fiyat sıkışıyor..pis bir hareket gelmekte sanırsam
[IMG]http://i37.tinypic.com/k1oxoy.jpg[/IMG]
Printable View
sistem alda, indikler uyumsuz, fiyat sıkışıyor..pis bir hareket gelmekte sanırsam
[IMG]http://i37.tinypic.com/k1oxoy.jpg[/IMG]
[quote=Strategist;159367]IMF tüyosu fos çıktığına göre borsacıözgür'un yalıda oturan 40.000 $ maaş alan tanıdığının pozisyonu boşalmış olabilir... Benden söylemesi ... :..:[/quote]
fosu mosu boşver.. neredeyiz? 65xxx'lerdeyiz.. hem de 12 Ekim'den beri 65xxx'i 8.defa görüyoruz.. sezarın hakkı sezara hesabı.. :D
umarım borsacı_özgür de pozisyonunu buralara taşımıştır.. :..:
[B]Yaşar Erdinç de bakın bugün neler yazmış..[/B]
..
[I]Şimdi içeriye dönüp bazı haberlere bakalım;[/I]
[I]Önceki gün Merkez Bankası Başkanı sayın Durmuş Yılmaz nihayet açıkladı. IMF ile anlaşma falan yok. Yani bu işten artık kurtulmamız gerekiyormuş.[/I]
[I]..[/I]
[B]Bir açıklama oldu da biz mi kaçırdık acep? :o
[/B]
sevgili agam....
gidişin ola gelişin olmaya...sürüm sürüm sürünesin....lehmandan beter olasın....yıldırımlara çarpılasın....demircinin metresi oldun....evlilik yüzü görmüyesin....usagların deccal dogsun...allah belanı versin....
Bu arada yarışmayı unutmadım..YD na çıkıyor olmam olası ödülden vazgeçtim anlamına gelmez. (CC: Jani)...Vade kapanş tahminim 66075 di...Efiksçi sana vekalet brakıyorum. Ban kazanırsam 10 kontratımı (tercihen şort) jani den alıver
[quote=Astatin;159385]Bu arada yarışmayı unutmadım..YD na çıkıyor olmam olası ödülden vazgeçtim anlamına gelmez. (CC: Jani)...Vade kapanş tahminim 66075 di...Efiksçi sana vekalet brakıyorum. Ban kazanırsam 10 kontratımı (tercihen şort) jani den alıver[/quote]
yaaaaa...
birde 10 kontrat mevzuu var....
bunu sürüne....bitirecek beni....
[QUOTE=jani;159384]sevgili agam....
gidişin ola gelişin olmaya...sürüm sürüm sürünesin....lehmandan beter olasın....yıldırımlara çarpılasın....demircinin metresi oldun....evlilik yüzü görmüyesin....usagların deccal dogsun...allah belanı versin....[/QUOTE]
aga bedduayla guclenıyomus haberın olsun :D
[quote=Kennym;159387]aga bedduayla guclenıyomus haberın olsun :D[/quote]
biliyorum...okudukça zekten sekiz köşe oluyordur.....
[QUOTE=jani;159384]sevgili agam....
gidişin ola gelişin olmaya...sürüm sürüm sürünesin....lehmandan beter olasın....yıldırımlara çarpılasın....demircinin metresi oldun....evlilik yüzü görmüyesin....usagların deccal dogsun...allah belanı versin....[/QUOTE]
Guzum ömrümde böyle bi beddua görmedim ve de not ettim bi kenara belki bi gün lazım olur. Süpersin ya. Bana bak sen bunu eski türkçe küçük kağıda yaz. Ben bunu muska diye pazarlarım. Sanada % 20 . Ne uğraşalım vobla .okla.:..:
[QUOTE=Astatin;159385]Bu arada yarışmayı unutmadım..YD na çıkıyor olmam olası ödülden vazgeçtim anlamına gelmez. (CC: Jani)...Vade kapanş tahminim 66075 di...Efiksçi sana vekalet brakıyorum. Ban kazanırsam 10 kontratımı (tercihen şort) jani den alıver[/QUOTE]
66025 de benım tahmindi yozgat hatırına.. ::::::::: ama gel gor kı shortla agaya meydan okuyp duruyoz :D
[url]http://www.ensonhaber.com/teknoloji/236307/tek-sarj-aleti-geliyor.html[/url]
Sonunda akıllarına geldi :)
Sazan short pos açar.
[QUOTE=sazan;159392]Sazan short pos açar.[/QUOTE]
Histem mi, SW mi yoksa Ana sistem mi diye sorsak çok mu oluruz ?
[quote=mavi;159380]Sayın sazan,
'SW portföy boş' u, artık SW'e göre trade etmemek üzere boşalttım anlamı mı çıkartalım.
Bol şanslar...[/quote]
Yoh. Şu anda yön tahmini yapamadığımdan flat olduğu anlamında söyledim. Bir 5 dk önce ise yönümü saptayıp short pos açtım.
[quote=hilm;159393]Histem mi, SW mi yoksa Ana sistem mi diye sorsak çok mu oluruz ?[/quote]
2 Ziestem ve SW. (Sw son bir yukarı daha olabilme olasılığını yüksek görüyor. ama terse kalsak bile sonrasında yine buraya geleceği yaklaşımında)
son açtığım longlarda badem olmuş .. stop olmuşum .. selçuklunun çöküşü live ..
[quote=selçuklu;159396]son açtığım longlarda badem olmuş .. stop olmuşum .. selçuklunun çöküşü live ..[/quote]
Üzülme abi. Jani'nin az önce Pala'ya ettiği bedduayı Himalayalar'a etsen yerle bir olur. Pala'nın günleri sayıldır bence. İçini ferah tut... :..:
[quote=parderi;159389]Guzum ömrümde böyle bi beddua görmedim ve de not ettim bi kenara belki bi gün lazım olur. Süpersin ya. Bana bak sen bunu eski türkçe küçük kağıda yaz. Ben bunu muska diye pazarlarım. Sanada % 20 . Ne uğraşalım vobla .okla.:..:[/quote]
yaw ....
çok bunalttı beni....hakketti yani....ne öldüruyor...ne güldürüyor...resmen işkencedeyim....
375 deneysel long .. heheheh... ralli olur belki ..
avatarım sey gibi mmmm endex 70000 e giderken beni anlatıyo sanki.. :::::::::
54000 lerden beri boyle :D
2.sistemimdeki son durum..
[B]tavsiye amaçlı değildir..
sadece bilgilendirme..[/B]
istirahate çekilmiş görüntüsü var piyasanın..
sistemler tüm periyotlarda alda halen.
umarım haftanın son saatine güç topluyordur piyasa :)
bu longlarda badem olursa pite girecem :)
asttin patron bana acilen 5000 point lazım ...
[url]http://w9.gazetevatan.com/Aracinda_radyoteyp_olana_kotu_haber/266552/2/Manset[/url]
[quote=Kennym;159390]66025 de benım tahmindi yozgat hatırına.. ::::::::: ama gel gor kı shortla agaya meydan okuyp duruyoz :D[/quote]
yok yok bu şortun riski yok..misal 10 dene kısa açtın...vob düştü..kazandın.. yok vob çıktı mevcuttan katybettin ama bu sefer jani den gelecek 10 kontrat var..maliyetsiz hedge olayı yani :)..bu pozisyonun iki riski var, yarışmada 1 inci olamayabilirsiz, veya olursun ama jani sözünü tutmaz.. bu riskide şöyle satarsın...1 inci olmama riskini şöyle bertaraf edersin; ilk üçe gireceklerle ödülü paylaşma opsiyonu açarsın. bunun maliyeti yok..sonuçta janiyi ortak yemiş olursunuz....jani nin sözünü tutmama riskini ise legal yollardan kimseye satamazsınız :) opsiyon a uygun bir şey değil bu.. anc a mafyaya verrisiniz 5/5 bölüşürsünüz...
yani çark çark Jani nin 10 kontratı üzerine dönüyor, o olmazsa herşey hikaye olur..
Enteresan; aynı işci sınıfı gibi:D:D:D
70000 olursa iyi olur benim için . .heeheh ralli ..
şövalye patron bi destek at şu endeksede 70000 üstüne çıkalım ...
[quote=martoniki;159401]2.sistemimdeki son durum..
[B]tavsiye amaçlı değildir..
sadece bilgilendirme..[/B][/quote]
65300'ü görünce dayanamadı AL verdi a* ..
hadi hayırlısı..
[quote=selçuklu;159406]70000 olursa iyi olur benim için . .heeheh ralli ..
şövalye patron bi destek at şu endeksede 70000 üstüne çıkalım ...[/quote]
şövalye 2 gülücük attımı 70 bindeyiz patron :::
[QUOTE=martoniki;159407]65300'ü görünce dayanamadı AL verdi a* ..
hadi hayırlısı..[/QUOTE]
patron hani 67000 aile fotoğrafı çekecekti ya senin makina .. onu değiştir patron .. 70000 e göre ayarla .. üvvvv .. :D
data falanmı geldi ?
65850 yeresi kabak gıbın duruyor yukarda sıncik ::: oraya gıderse ayaklarına sıkarım PELA nın :::
[quote=selçuklu;159409]patron hani 67000 aile fotoğrafı çekecekti ya senin makina .. onu değiştir patron .. 70000 e göre ayarla .. üvvvv .. :D[/quote]
azıcık kazanıp 10mm balık gözü lens mi alsam acep? hehehee.. :o :D
[QUOTE=selçuklu;159406]70000 olursa iyi olur benim için . .heeheh ralli ..
şövalye patron bi destek at şu endeksede 70000 üstüne çıkalım ...[/QUOTE]
hocam 70000 için benim shortlamam lazım yoksa hayatta gitmez.. ne zman sortlasam 1000 poınts fırlıyo bu zımbırtı.. yaf bi insan 54000 den beri shortlarmı piyasada :D huahauh buna ragmen + dayım bu da acemi şansı olsa gerek :))
şimdi en son shortları 65225 ve 65475 acıp zararla kapattık haliyle.. sımdı aga kararsız gene benı cekmeye calısıyo .. yok ama benı cagıran sese gıtmesem ıyı olur :D
[quote=YAVUZHAN;159410]data falanmı geldi ?[/quote]
FDOW coştu bir an, anında Long girdim, yine 5 saniye sonra bizimki de coştu. Şu FDOW da olmasa kar edeceğim yok harbiden....
Vade sonu tahmini ile ilgili topiğimiz bile varmış...
[url]http://www.voborsa.com/forum/vob-vade-sonu-uzlasma-lotosu-t5204.html[/url]
tahminen kocaoğlan hala al dadır..
[QUOTE=martoniki;159407]65300'ü görünce dayanamadı AL verdi a* ..
hadi hayırlısı..[/QUOTE]
Bu hangisi macd olan mı yoksa diğeri mi? ikincisi ise o sistem yaş abi zararda...
[QUOTE=jani;159375]sevgili agam...
üç gündür sürekli dövüyorsun....bobreklerim agırıyor....etlerim mosmor....hormonal dengem tümden bozuldu....hafızamda yankılanmalar var....bebeklik dönemim aklıma geliyor....sagmıyım ölümüyüm bilmiyorum....allaha revamı yaptıgın...küstüm sana...[/QUOTE]
Ulen PALA mundar etme kuzuyu!
[quote=enorton;159418]Bu hangisi macd olan mı yoksa diğeri mi? ikincisi ise o sistem yaş abi zararda...[/quote]
ahanda sat verdi.. :::
[quote=Strategist;159414]FDOW coştu bir an, anında Long girdim, yine 5 saniye sonra bizimki de coştu. Şu FDOW da olmasa kar edeceğim yok harbiden....[/quote]
nerden izliyorsunuz fdow'u? matriks 1-2 sn gecikmeli yolluyo zaten öyle bir anda cosma oldugunda zaten emirler iletilmiş oluyor büyük eller tarafından
550 de süper bir NU yakaladım..şort artturdum