long devam .. ralli ..
Printable View
long devam .. ralli ..
[QUOTE=Astatin;159424]550 de süper bir NU yakaladım..şort artturdum[/QUOTE]
yemişim NU yu patron .. ralli .. sistem alda değilmi senin .. ?
[quote=Astatin;159424]550 de süper bir NU yakaladım..şort artturdum[/quote]
gelecek bir haberle ne NU takar ne de PU bu vicdansız pela... :D
[QUOTE=ordi;159371][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]DUYURU!!![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B]Değerli Okurlar[/B]
Şahsen tanıdığım ve kurumsallığına teminat vereceğim bir medya şirketi aşağıdaki niteliklere sahip eleman arıyor. Kurumun ismini vermem. Ücret piyasa şartlarında. Bana gelecek tüm CV’ler aynen kuruma gönderilecektir. Seçimi yapacak ben değilim, dolayısıyla beni aramayın, ön elemeyi geçenleri kurum doğrudan arayacak
[B]İŞ'TE FIRSAT[/B]
1. En az 1 yıldır sermaye piyasasında çalışıyorsanız,
2. Üniversitede ekonomi, finans ya da işletme öğrenimi gördüyseniz,
3. Aracı kurum ya da banka tecrübeniz varsa,
4. Radikal bir kararla "kariyerime medyada devam etmek istiyorum" diyorsanız
[B]İŞ'TE FIRSAT[/B]
Türkiye'nin önde gelen bir haber kanalı piyasa gelişmelerini ve ekonomi haberlerini sunacak bayan ekonomi Spikeri arıyor
[B]Atilla Yeşilada[/B]
[B]Not: cinsiyet uymuyor ama seni tanıyınca bundan vazgeçebilirler belki:..:[/B][/QUOTE]
Nasıl ulaşacağız Atilla yeşilada'ya! MAili telefonu adresi var mıdır?
[QUOTE=VOBiX;159428]Nasıl ulaşacağız Atilla yeşilada'ya! MAili telefonu adresi var mıdır?[/QUOTE]
bayan eleman diyo vobix sen bayanmısın .. ?
[quote=selçuklu;159426]yemişim NU yu patron .. ralli .. sistem alda değilmi senin .. ?[/quote]
sol taraf boşalıyor gibi patron.. 65350 en yakın durak sankim... :(
[QUOTE=enorton;159391][url]http://www.ensonhaber.com/teknoloji/236307/tek-sarj-aleti-geliyor.html[/url]
Sonunda akıllarına geldi :)[/QUOTE]
Tek şarj aleti kapitalizme ters.
Evde 3 adet farklı model cep teledonu olsa 3 tane şarj aleti alacaksın ama tk şarj aleti olursa bir adet oalcak. (Orjinallerin vadesini dolruduğu varsayımı altında)
[quote=selçuklu;159426]yemişim NU yu patron .. ralli .. sistem alda değilmi senin .. ?[/quote]
alda patron...::::..:
[quote=Strategist;159414]FDOW coştu bir an, anında Long girdim, yine 5 saniye sonra bizimki de coştu. Şu FDOW da olmasa kar edeceğim yok harbiden....[/quote]
FDOW'un kankisi DAX'ı da izlemek kafi gibi.. :o ;)
[quote=Astatin;159432]alda patron...::::..:[/quote]
ama 150-200 puan aşağıda pis sat verir...ya çıkarsa hesabı
[QUOTE=selçuklu;159429]bayan eleman diyo vobix sen bayanmısın .. ?[/QUOTE]
Bayan arkadaşlar var onalrın kurtulmasına bari yardımcı olalım aracı kurum zulmünden.
[quote=VOBiX;159428]Nasıl ulaşacağız Atilla yeşilada'ya! MAili telefonu adresi var mıdır?[/quote]
senin için baktım ama [url]www.bilgeyatirimci.com[/url] da okudum bu haberi kendisi [url]www.emdas.com[/url] da çalışıyormuş oraya bak istersen
[quote=VOBiX;159431]Tek şarj aleti kapitalizme ters.
Evde 3 adet farklı model cep teledonu olsa 3 tane şarj aleti alacaksın ama tk şarj aleti olursa bir adet oalcak. (Orjinallerin vadesini dolruduğu varsayımı altında)[/quote]
Maliyet düşürme ve ambalaj küçültmenin bir yolu olarak akıllıca bence..
Adaptör harici satılsın.. Ev adaptör çöplüğü oldu a*.. hehehehe... :D
küskü on the way...
Endeks teknık analızı
endeksın ılk adım hedefı 52.250 olarak gelısebılır.
Endeks guclu seyrını korumakta.
Dar batta da olsa endeksın olumlu seyrı tum avrupa borsalarında oldugu
gıbı surecı desteklıyor.
Son 2.5 saatte olusan kucuk bayrak formasyonu endeksın ılerleyen 40
dakıka ıcınde 51.800 sevıyesını gecme ıstegının olabılecegı
soyleyebılırız.
ılk yarıda endeksın 500 puanlık bır bant aralıgında sıkısmıs olması ve
51.300 uzerınde kalması ılerleyen saatler ıcınde ılk adımda 52.000 ve
ardından 52.250 denemesı getırebılır
halıl recber-f.emre recber
[SIZE=4]Son 2.5 saatte[/SIZE] olusan kucuk bayrak formasyonu endeksın ılerleyen [SIZE=4]40[/SIZE]
[SIZE=4]dakıka ıcınde[/SIZE] 51.800 sevıyesını gecme ıstegının olabılecegı
soyleyebılırız.
halıl recber-f.emre recber[/quote]
arkadaşlar H.R. en hasta olduğum durumu dakika ve saat olarak çıkacak düşecek demesi bi de saniye verse dört dörtlük olurdu:..:
[quote=martoniki;159430]sol taraf boşalıyor gibi patron.. 65350 en yakın durak sankim... :([/quote]
[B]welcome to 65350... [/B]
[quote=martoniki;159433]FDOW'un kankisi DAX'ı da izlemek kafi gibi.. :o ;)[/quote]
Doğru ama DAX'ın Palası da FDOW'a bakıp oynuyor. Yani bizden hızlı tepki verse de yine de gecikmeli. Eğer canlı izleme imkanı varsa FDOW daha erken sinyal veriyor.
Mesela birkaç saniye önce FDOW'da küskü geldi, bizde de aynen... Aslında VOB grafiğini kapatıp direkt FDOW'dan oynamayı bile düşünüyorum bazen...
bu düşüş geçici mi? yoksa gerçek küskü mü?
Nu belli, trendlayn belli, Sazan belli, belli de belli belli.....Şekilde süper NU
[IMG]http://i37.tinypic.com/30kx7de.jpg[/IMG]
Not: Tirendlaynı uydurma ekledim. İnnamayın..Sazan patron, trnedlaynı kırmayan NU bi halt değildir diye kızıyorya, o yüzden...trendlayn olsun çamurdan olsun..
(Fiyat grafının üstüne NU yu yapan yükselen tepe çizgisini koymamışım...uğraşmiim şimdi)
long devam flama oldu 15dk ..
[quote=selçuklu;159445]long devam flama oldu 15dk ..[/quote]
flama değil o patronajjj... bayraktı..ayular yarısını yedi bayrağın kalan flama gibi görünüyo:..::..:
15.17 itibariyle yapılan toplam 135.550 kontrat işlemin %49 u 65.500-65.300 aralığında gerçekleşmiş. En son buna benzer bi yazı yazdım 2 gün önce 1000 puan yukarı gitmişti bakalım bugün ne olacak.
[QUOTE=Astatin;159446]flama değil o patronajjj... bayraktı..ayular yarısını yedi bayrağın kalan flama gibi görünüyo:..::..:[/QUOTE]
flam bayrak farketmez .. bayrak kalksın gol olur tahminim .. ralli .. 375 uzun devam ..
Histemim bugünü tepeden kapatacağımızı söylüyor. Hiçbir mantıki temeli yok, sadece histem.... Long devam....
bernanke amca konuşacakmış 15:30.. ralli olur gol olur tahminim heehhe :)
USD Fed-Bernanke'nin Konuşması 15:30 Yüksek
systems pos.
5 dk sat
15 dk al
20 dk sat
60 dk al
........
20 dk gol olur :)
Geçenlerde TV de dinledim; Bernanake konuşurken genelde borsalar yükseliyormuş...
15:30'da Bernanke'nin konuşması başlar başlamaz FDOW tavana zıpladı. Adamdaki fors acayip... :..:
375 long denemesi piyasa çökecek 5 dkdan :D
[quote=selçuklu;158713]sorma patron .. hipnotize etti benide pala ..[I][B]tepe yuvarlak baskı var falan diye geyik yapıyoduk a* .. .. [/B][/I]gösterdi pala tepeyi heehhe ....:::::::::.boks..boks.[/quote]
selçuklu patron aklıma geldikçe okuyorum ve gülüyorum hala.. :D :D :D
bugün [B]F.A.Q.[/B] modu en iyisi sanırım.. :o
çok pis verecekler..vermeye yetişilemeyecek..o derece bir küskü yani...
[QUOTE=ordi;159436]senin için baktım ama [url]www.bilgeyatirimci.com[/url] da okudum bu haberi kendisi [url]www.emdas.com[/url] da çalışıyormuş oraya bak istersen[/QUOTE]
Adam yazmamaış mailini ben buldum başka yerden [email]ayesilada@gmail.com[/email]
apsd - 6000 e geldi birazdan yukselırse şaşırmam düşerse de şaşırmam ben hiçbişeye şaşırmıyorum artık :::::::::
fdj 10059
[QUOTE=ordi;159439]Endeks teknık analızı
......
[COLOR="Red"][B]halıl recber-f.emre recber[/B][/COLOR][/QUOTE]
HR oğlanı yetiştirmeye başlamış.
Bernanke coşturdu fdow'u...
Bizim Pala tuvalette galiba, hala tepki vermedi... :..:
[QUOTE=ordi;159443]bu düşüş geçici mi? yoksa gerçek küskü mü?[/QUOTE]
Altın doalr ve faize bakarsan afilli bir küskü gelecek gibi ama borsa bana ne benim dinamiklerimden ben bildiğimi okurum havasında.
[quote=VOBiX;159460]HR oğlanı yetiştirmeye başlamış.[/quote]
kardeşi olmasın genç duruyor :)
[QUOTE=selçuklu;159448]flam bayrak farketmez .. bayrak kalksın gol olur tahminim .. ralli .. 375 uzun devam ..[/QUOTE]
Bayrak kalakrsa gol saylanmaz ofsayt olur .dng