-
[QUOTE=hexen;67192]1/2 34700 malyet short tutyorum halen diyer yarı 35400 yeresine yaklastımı verceyim..
systems halen
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde[/QUOTE]
her yer long sinyalde ben kısayım diyorsun yani hexen dostum.......
ben uzuna devam.....sıfır işlemle..
sistem bagımlısı olmamız lazım.....
-
[QUOTE=mbm;67193]her yer long sinyalde ben kısayım diyorsun yani hexen dostum.......
ben uzuna devam.....sıfır işlemle..
sistem bagımlısı olmamız lazım.....[/QUOTE]
benim flat halim bilyosun 3/1 system yonde olurum hep (ona flat diyrum) system yondedim amma 3/1
sindi benim yaptıyım tehlikesi cok teknik graf bakıp 34700 35400 arası short yeresi yaptım kendime..
stop olurum eyer terkar flat olcayım.. amma sindi plan uygun harket edyorum. system dısta..
eyer dediyim yer yukarsına gider short tehlike cok olur bende stop olurum
cunki gun system long signalde
imkb30 vob ddiyim yerden realiz asaya harket olmasa imkb 100 30 000 ....32000 yeresine gider.
-
neyse bi yukarı hareketlendi
-
malum sitede ne dönüyor böyle...bu hafta ne çok arkadaş geldi yeni...
üstelik malum kişi herkesi ikinci yedek siteye yönlendirmeye çalışıyormuş.......
var bi durumda.. hayırlısı
-
[QUOTE=mbm;67196]malum sitede ne dönüyor böyle...bu hafta ne çok arkadaş geldi yeni...
üstelik malum kişi herkesi ikinci yedek siteye yönlendirmeye çalışıyormuş.......
var bi durumda.. hayırlısı[/QUOTE]
ikinci sitemi ora nereki malum kisi kim yabancı kaldım .kom
-
[QUOTE=mersiyk;67197]ikinci sitemi ora nereki malum kisi kim yabancı kaldım .kom[/QUOTE]
malum site işte.....atılanlar bilir....:D
-
Sevgili Catedal,
Garantiyi kompetanına sormak lazım.
ne diyorsun.
-
[QUOTE=mbm;67198]malum site işte.....atılanlar bilir....:D[/QUOTE]
yeni arkadaşlar burayamı geldi ikinci site burasımı oluyor malum kişi herkesi burayamı yönlendiriyor.. burası yedek sitemi kafam karıştı :D hehe
-
[QUOTE=mersiyk;67200]yeni arkadaşlar burayamı geldi ikinci site burasımı oluyor malum kişi herkesi burayamı yönlendiriyor.. burası yedek sitemi kafam karıştı :D hehe[/QUOTE]
ikinci yedek site farklı....oraya yönlendirmeye çalışıyorlarmış...
buraya gelen arkadaşlar gayet seviyeli ve düzgün arkadaşlar..
-
17.12.2008 15:01:22 *morgan Stanley'in 4.çeyrekte Hisse Başına Zararı 2.34 Dolar(beklenti -$0.34)
-
[QUOTE=mersiyk;67200]yeni arkadaşlar burayamı geldi ikinci site burasımı oluyor malum kişi herkesi burayamı yönlendiriyor.. burası yedek sitemi kafam karıştı :D hehe[/QUOTE]
a..t....com diye yedek siteleri var ya. yahoo, hotmail, gmail olanalr oraya gitsin demişlerdi zamanında. Osmanlıcı bir grup var avatarlarda tuğralar vs. Geçen göçmüş. Yedek sitenin yedeği olmayınca veri tabanı komple gitmiş. Yendien açmışlar siteyi sıfırdan. Kuzu diye biri var o oraya gitmiş dediler.
-
[QUOTE=VOBiX;67204]a..t....com diye yedek siteleri var ya. yahoo, hotmail, gmail olanalr oraya gitsin demişlerdi zamanında. Osmanlıcı bir grup var avatarlarda tuğralar vs. Geçen göçmüş yendien açmışalr siteyi sıfırdan. kuzu diye biri var o oraya gitmiş dediler.[/QUOTE]
işi biliyorlar her nekadar paranın dini imanı düşüncesi olmaz deselerde söz konusu türk milleti olunca oluyor
çünkü genelde malüm site ağır solcu takılıyor, aynı düşüncede olmayanları haklı haksız masum suçlu ayrımı olmadan, hemen dışlayıp hatta atıyorlar, baktılar sitede kimse kalmayacak
bir tanede sağa yakın görüş osmanlıcı benzeri bir site yapalım onlardanda faydalanalım diye düşünüyorlar...