Ne komplekli insanlar varya kuzum işinize bakın ya Osmanlıymış Asyalıymış Kazakistanlıymış.Kompleks=stres=early death kolay gele bela gide hepinize.Bol gazançlar.
Printable View
Ne komplekli insanlar varya kuzum işinize bakın ya Osmanlıymış Asyalıymış Kazakistanlıymış.Kompleks=stres=early death kolay gele bela gide hepinize.Bol gazançlar.
ımf / Lıpsky: Hıc Bır Hesaplama Yontemı Krızın 2010'dan Once Bıtecegıne ısaret Etmıyor
-matrıks-
34700 malyet shorts halen tutyorum 35250 diyer yarı yazdıdım amma halen gitmedi eyer ora gormeden systems short signal verir diyer yarı verceyım..
cok tehlike is yapyorum systems long signalde hızlı harket yapmayan cok zarrar eder yanlıs etkilememi dikkat olun
[quote=hexen;67209]34700 malyet shorts halen tutyorum 35250 diyer yarı yazdıdım amma halen gitmedi eyer ora gormeden systems short signal verir diyer yarı verceyım..
cok tehlike is yapyorum systems long signalde hızlı harket yapmayan cok zarrar eder yanlıs etkilememi dikkat olun[/quote]
Baba doğru iş yapıyorsun.Biz arkadaşlar arasında senden bahsediyoruz.Nefse hakimiyet var sende sen borsada kaybetmezsin bundan şüphen olmasın.Bu işi halletmişssin.Bol kazançlar.
gerçektede öyle . adamlar ayrımcılık yapıyor. suçsuz yere birçok kişi ceza yedi . ama kendi yandaşları aynı şeyi yapınca bişi yok.
Yine makas 0 a yaklaştı.
Makas daralırken dsi alışa mı geçiyor, bana mı öyle geliyor?
gece pozlarını alalım
Geceye short, müzmin short, dolar short, endeks short, short dan başka don giyilmez bu sıralar, uzun giyecende ne olacak, kriz bitecek borsalar arşu ala ya mı çakacak, görürsem söylerim:..::..::..:, saygılar.
kapanısa kadar sat gelmesse sistem long ben flat olucam
[QUOTE=Vob Trader;67215]gece pozlarını alalım[/QUOTE]
Gece pozu için daha erken, 10 dakka sonra.
Eur/usd manyaklaştı, sapıttı, 1,42 üzerinde, olacak iş değil, bunada kısa don giydirmek yakışır:) saygılar.