avro dolar coştu
Printable View
avro dolar coştu
[quote=oğuzt;67217]kapanısa kadar sat gelmesse sistem long ben flat olucam[/quote]
Peki sisteme uyuyorsanız kullanıyorsanız sat gelmeyen sistemde neden pozisyon kapanır?
[QUOTE=Sunrise;67214]Makas daralırken dsi alışa mı geçiyor, bana mı öyle geliyor?[/QUOTE]
spot düşerken 34700 den long açtı.
[QUOTE=Cornetto;67221]Peki sisteme uyuyorsanız kullanıyorsanız sat gelmeyen sistemde neden pozisyon kapanır?[/QUOTE]
uymuyorum cogu zaman simdi oldugu gibi ve bu yuzden kendime cok kızıyorum
[quote=bull market;67219]Eur/usd manyaklaştı, sapıttı, 1,42 üzerinde, olacak iş değil, bunada kısa don giydirmek yakışır:) saygılar.[/quote]
alamanlar ne dedi bugün 1,50 de müdahele etmeli ECB falan filan
demekki 1,4999 kadar yolu açıktır:..:
bu dax bizden facia.
geceye kısa gireceğim...kısa ortalaması 34700 oldu...
[quote=mozkan;67224]alamanlar ne dedi bugün 1,50 de müdahele etmeli ECB falan filan
demekki 1,4999 kadar yolu açıktır:..:[/quote]
ahanda 1,4392 stoplar temizlene:..::..:
Dolar serbest piyasada bu hafta 1,4900-15000 seviyelerine çabuk ulaşacak görülüyor, kısaya devam:)
eyer kısa peryots short signal verir.. gun system dolayı shorts tetik olmalı cunki asaya harket hemen olur yukarya terkar doner..
benim shorts malyet 34700 amma tehlikeli cunki gun system long signalde.. sindiki gelen dusme gun system destek yerine kadar normal realiz demek..
systems asayada eyer 15 dakk short signale girer min 33500 yeresine kadar düsme potansı olur
amma sindi önem yeri 34000 ..34100 yeresi ora asayasında 33000.333500 yeresi var.. burala düsmeyi kar realize anlamda yapar eyer bu olur ben orlardan realiz etceyim. sonra flat kalcayım.. düsme devam icun oralar kırılması gerek.
5 dakk short signal 15 dakk long signal gun long signal
yeni malyet short yapcak olan dikat olsun cunki 15 dakk system destekten dolayı yukarya asaya harket olur buda sasırtır zarar ettirir. dikat olun
bana sat geldi hayırlısı uyalım bakalım ne olcak
Millet nasılda saldırdı vob da dolar kısalamaya, hey yavrum heeeey, dolardan kazanın birazda:) aslanım ky grubu:)