bu doce efg ne iş yapar bunlar ya.
Printable View
bu doce efg ne iş yapar bunlar ya.
[QUOTE=jelibon;67199]Sevgili Catedal,
Garantiyi kompetanına sormak lazım.
ne diyorsun.[/QUOTE]
Nedir ? Yeni okuyorum .. Bakimm ..
Garanti ile ilgili soru nedir bulamadım?
[QUOTE=jelibon;67233]bu doce efg ne iş yapar bunlar ya.[/QUOTE]
Allah razı olsun bu amcalar sayesinde arada para kazanıyoruz. :..:
[QUOTE=catedral;67234]Nedir ? Yeni okuyorum .. Bakimm ..
Garanti ile ilgili soru nedir bulamadım?[/QUOTE]
ben sordum nasıl duruyor diye. garip soru tarzı benimki.:))
Sistemlerin çoğu muhtemelen sattadır... Benim 5 dakkalıklar satta.. Ben kapanışta 34250 den lonladım..
Bu havada kimler long bakiiimmmm:)
[QUOTE=jelibon;67236]ben sordum nasıl duruyor diye. garip soru tarzı benimki.:))[/QUOTE]
Bence 2.49 u kırmazsa 2.70 e kadar gider. Yalnız obsiyonlarını falan bilmiyorum bu ara. bence mümkün olduğunca yukardan kapatacaklardır 12. ayı..
Bunların yabancı ortaklık olurken hisse fiyatları üzerindende anlaşmalar falan yapılıyor. Belli meblağın altına inmemesi falan gibi. Tabii biz o fiyatları bilmiyoruz.
[QUOTE=catedral;67238]Bence 2.49 u kırmazsa 2.70 e kadar gider. Yalnız obsiyonlarını falan bilmiyorum bu ara. bence mümkün olduğunca yukardan kapatacaklardır 12. ayı..[/QUOTE]
2,90 bekliyorum. mübarek koca endekste diğer bankalar hava cıva.
[QUOTE=jelibon;67240]2,90 bekliyorum. mübarek koca endekste diğer bankalar hava cıva.[/QUOTE]
Deminki yazıya yaptığım eklenti sebebiyle mümkündür.. Mümkün olduğunca yukardan kapatmak isteyeceklerdir. 2.70 temkinli verdim..
[QUOTE=catedral;67237]Sistemlerin çoğu muhtemelen sattadır... Benim 5 dakkalıklar satta.. Ben kapanışta 34250 den lonladım..
Bu havada kimler long bakiiimmmm:)[/QUOTE]
ben varım.....lelele
kapanışa dogru 34675 den bende kısalıp 34250 den bende uzun girdim geceye..
bakalım nasibimize ne çıkacak sabaha.....
[QUOTE=jelibon;67240]2,90 bekliyorum. mübarek koca endekste diğer bankalar hava cıva.[/QUOTE]
Yoncada benim de beklentim o (2.90) yonunde..
[quote=catedral;67237]Sistemlerin çoğu muhtemelen sattadır... Benim 5 dakkalıklar satta.. Ben kapanışta 34250 den lonladım..
Bu havada kimler long bakiiimmmm:)[/quote]
seni gidi şam şeytanı :) long yok short var... sabah gemileirm batıktı pasifikte..şimdi gayet iyiyim...vob30 düşmüş..altın uçmuş.. kaymaklı kadayıf olmuş..bir de DJ 8700 falan kaparsa değme keyfime...
Böyle olursa bütün foruma benden şarap...Bi ara Atatürk Orman Çiftliği, Boğa Kanı diye bir şarap çıkarmıştı...1 şisesi duruyor...Hem olayın manasına da uygun olur...
vobum treydırım ....ilk kadeh sana