[QUOTE=Astatin;67245]vobum treydırım ....ilk kadeh sana[/QUOTE]
Hiiihiiii o da uzun:)
İmrendirdin bak şimdii.. Bende açimm bari. Ama sen dikkatli iç..
Printable View
[QUOTE=Astatin;67245]vobum treydırım ....ilk kadeh sana[/QUOTE]
Hiiihiiii o da uzun:)
İmrendirdin bak şimdii.. Bende açimm bari. Ama sen dikkatli iç..
[quote=catedral;67246]Hiiihiiii o da uzun:)
İmrendirdin bak şimdii.. Bende açimm bari. Ama sen dikkatli iç..[/quote]
Ha bak onu bilmiyordum ama ben zaten ikramı kısa diye yapmadım :) Gündüzki ikramına karşılık olsun diye :)...Dikkat olayına gelince...Sana bişi olmasın...Kan da döktük kan da içtik :) bir gün fazla bir gün eksik :) boğa kanı da içeriz, dana kanı da...kanımızda dökülür icabında ......nema problema
minibüs şöförü ağzıyla yazmışım..breh
bacak omza bugün değil yarın olsun:)
sp direnç 918, 945, 1000.
destek 900, 875.
nasdaq direnç 1590-1603 ve 1670.
destek 1544, 1520.
dow direnç 9000, 9300-9350.
destek 8720, 8500.
Geldim sonunda yahu neler olmuş paritelere :) Bugün için DJI öngörünüz nedir kısalar ağırlıkta galiba? Astatin dolarları verdin mi geri? Eur-Usd kısalayabilir miyim? Eur-Jpy ne olur? Acil yanıt lütfen üüü
[quote=hexa;67253]Geldim sonunda yahu neler olmuş paritelere :) Bugün için DJI öngörünüz nedir kısalar ağırlıkta galiba? Astatin dolarları verdin mi geri? Eur-Usd kısalayabilir miyim? Eur-Jpy ne olur? Acil yanıt lütfen üüü[/quote]
USDYTL leri stopladım.. VOB30 da kısa bekliyrum..Altında uzundayım..Başka poz yok..gbpjpy yi soracakdın herhalde..yok onda yeni kısa açmadım maalesef...
bugun dow artı kapayacak gıbı duruyor
gerçı benım beklentım -
yarınkı verılerın kotu geleceğını hesaba katarak
bu geceden - olur dıye duşunuyorum
+ kapatırsa yarınkı verılerın
ıyı olarak yorumlayacağım
Astatin yarın usd-try longlayabilir miyim sabahtan? Eur-Jpy'de 30 pip aldım çok az kısalmıştım fakat eur-usd kötü durumdayım :D Zaten çok minimal düzeyde kısalamıştım gerekirse 2010 yılına kadar beklerim belki parite 1.1 lere düşer :D
bu dow birgün bakıcak "yen nekadarda cok düşmüş salıverelim ipleri bizde düşelim" dicekler ve cakıcaklar aşağı..
[QUOTE=hexa;67257]Astatin yarın usd-try longlayabilir miyim sabahtan? Eur-Jpy'de 30 pip aldım çok az kısalmıştım fakat eur-usd kötü durumdayım :D Zaten çok minimal düzeyde kısalamıştım gerekirse 2010 yılına kadar beklerim belki parite 1.1 lere düşer :D[/QUOTE]
dolardaki son dönemde olan artişin sahte bir yükseliş olduğunu uzun vadede paritenin euro lehine avantaj olduğunu düşünüyorum, nihai beklentim 0.40 (dikkat uzun vade.)
sevgiler.
avrupa kotu sıkıştı ekonomılerı kotuye gıdıyor
durgunluk almış başını gıdıyor
bırde ustune bunlar yokmuşçasına
paraları değerlenıyor
ne yaman çelışkı
Jelibon Eur-Usd için 0.9 a kadar düşebileceğini duymuştum ama 0.4 şaşırtı beni :confused: Usd-Try için yarınki faiz kararı sonrası veya öncesi beklentin nedir?