775 satıp tribüne çıkıyorum
Biraz karım var onuda ağaya kaptırmayalım. Israr edince ağanın eli cebimden çıkmıyor.
Printable View
775 satıp tribüne çıkıyorum
Biraz karım var onuda ağaya kaptırmayalım. Israr edince ağanın eli cebimden çıkmıyor.
650 yıkılmadıkça alım çılgınlığı bekliyorum .. hadi hayırlısı ....
[QUOTE=Strategist;159724]Çok çalkaladı sabah sabah harbiden. Bi çarpıyorum, bi çarpılıyorum. Yenişemedik ağayla...[/QUOTE]
5 gündür ilkkez güne karla başladım... O da sistemin son saniye sat vermesiyle oldu... Bakalım gün sonu nasıl olacak...
Buarada Pes 10 çıkmış 6,5 GB indir indir bitmedi dün geceden beri...
[quote=sazan;159715]Astatinim , koalam,
Edward dogru anladı. Sen şincik sıkılıyorsun ya, aç google'ı, arat Henrick Payyoff Indeks'i. Bir bak. Yazı tura olasılığı, Nonlinear ve psikolojinin olduğu ortamlarda ne hale gelmiş. Bu Indeks literatürde acaip kabul görmüştür ve jiddi jiddi kullanılır.[/quote]
:D:D ben zaten Emortım ın yazdığını yanlış anlamoş süsü vererek geyik vadilerine yol yapayım dedim..::: jiddiyse diyecek bişey yok zati:D
[quote=selçuklu;159729]650 yıkılmadıkça alım çılgınlığı bekliyorum .. hadi hayırlısı ....[/quote]
DAX'ın da FDOW'un da gözü toprağa bakıyo patron. Stop'lara dikkat. Benim de numunelik 800'den short'larım var, stop'ları 850'de.. O kadar cesaret edebiliyorum şu an... :..:
[QUOTE=Astatin;159731]:D:D ben zaten Emortım ın yazdığını yanlış anlamoş süsü vererek geyik vadilerine yol yapayım dedim..::: jiddiyse diyecek bişey yok zati:D[/QUOTE]
jet lag oldu galiba baya geriden geliyosun :::
cortlarım 64625 flatos gayri ::: 64475 altı sakat olur emme oralara gıttımmı ordan longlarım gayri
[QUOTE=parderi;159671]Yukarda 325 aşağıda 64700 gibi duruyor. 1.seans dostluk maçı gibi olacak sanki.[/QUOTE]
64700 delindi. sırada 64250 var.
Ağa kalleşlik yaptı. Dostluk maçı yattı.
şort tabiki şort bir tanem..bir kontratta olsa aralıkda olsa şort bir tanem
[quote=parderi;159735]64700 delindi. sırada 64250 var.
Ağa kalleşlik yaptı. Dostluk maçı yattı.[/quote]
ağa dostluk değil postluk maçı peşinde
[QUOTE=Astatin;159736]şort tabiki şort bir tanem..bir kontratta olsa aralıkda olsa şort bir tanem[/QUOTE]
Piyasa senin gitmeni bekliyormuş asti... üüü
[quote=enorton;159738]Piyasa senin gitmeni bekliyormuş asti... üüü[/quote]
çaktırma..şşşş..sus sus...;):cool:
[QUOTE=parderi;159735]64700 delindi. sırada 64250 var.
Ağa kalleşlik yaptı. Dostluk maçı yattı.[/QUOTE]
64250 MOST seviyesi... Bakalım orayı deneyecek miyiz, denersek tutacak mı?? :)
64350 ters çanağı ilk hedef olabilir..
bugün verirler küsküyü verirler küsküyü
2000 puan kadar düşeriz... kapanış tahminim 63000 :):)
şaka bi yana bugün ince ince veriyorlar
[url]http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12780318.asp?gid=229[/url] :D
[QUOTE=enorton;159740]64250 MOST seviyesi... Bakalım orayı deneyecek miyiz, denersek tutacak mı?? :)[/QUOTE]
Enorton 64250 seviyesini nasıl hesapladın bende tam most ta bakıyordum.
long devam tüm sistemlerim satta ... histem zayıf alda .. ... trade yeteneğimi kaybettim ..::::::
[quote=selçuklu;159746]long devam tüm sistemlerim satta ... histem zayıf alda .. ... trade yeteneğimi kaybettim ..::::::[/quote]
Sende sorun yok patron, Pala çok haysiyetsizleşti yine. Sabah sabah kaç kere çalkaladı şuna bak... Ben de bi tırtıklıyorum, bi tırtıklanıyorum. Yazı tura atarak oynasam bundan çok farklı olmazdı herhalde... Öğleden sonraya dek tırtığa ara veriyorum. Belki o zaman adam gibi bir yön alır piyasa...
[QUOTE=oguzhan;159745]Enorton 64250 seviyesini nasıl hesapladın bende tam most ta bakıyordum.[/QUOTE]
Ben 5dk lıklarda bakıyorum ve şuanda tam 64250 seviyesinde...
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/1107/adszye.jpg[/IMG]
kısa devam...kanımca,kocaoğlanda sat vermiştir
[QUOTE=enorton;159748]Ben 5dk lıklarda bakıyorum ve şuanda tam 64250 seviyesinde...
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/1107/adszye.jpg[/IMG][/QUOTE]
Anladım patron teşekkür ederim mostun üstünden yani indigatörün kendi değerinden bakmak aklıma gelmedi ben gıraf üzerinden ne zaman kırılma olur tahmin etmeye yani hesaplamaya çalışıyordum teşekkürler
bunlar yakıt topluyo olmasınlar :)) aga bu sagı solu bellı olmaz... 5000 kısa actırdıysa saga sola bı baslar fıseklemeye 70000 bıle tutamaz o vakit bunları..
nasıl bi paranoya oldu bu allahım :)))
yavuzhan patron senin ort ne durumda grafı yollayabilirmisin .. teşekkür ederim .. :o:o:o
kimsenin sistemi al yada sat vermedimi ne suskun bi gun boyle :)) sistemlerde mi kafayı yedi yoksa :D:::::::::
[quote=Kennym;159751]bunlar yakıt topluyo olmasınlar :)) aga bu sagı solu bellı olmaz... 5000 kısa actırdıysa saga sola bı baslar fıseklemeye 70000 bıle tutamaz o vakit bunları..
nasıl bi paranoya oldu bu allahım :)))[/quote]
ne şortu arkadaşlar buralar tutarsa ilk hedef 66bin sonrası 70bin.. aman tikkat..
64600 stopos flotos....
[QUOTE=Kennym;159753]kimsenin sistemi al yada sat vermedimi ne suskun bi gun boyle :)) sistemlerde mi kafayı yedi yoksa :D:::::::::[/QUOTE]
yazmaya korkuyom patron ... şimdi ralli desem şelale olur şelale desem ralli olur *q .. unknown baskı .. histem exxxxx ... .:D:D
[QUOTE=Kennym;159753]kimsenin sistemi al yada sat vermedimi ne suskun bi gun boyle :)) sistemlerde mi kafayı yedi yoksa :D:::::::::[/QUOTE]
Ulu sistem diyorki;
Gemi yanaştı, koyver zincirleri, çık limana, akşamdan akşama bi uğra sonra git bi bara diyor.
Söz dinleyerek 950 2/3 kısa yazar
Parderi kaçar.
Herkese bol şans.:p
eNORTON KARDEŞ ŞORTLARA DİKKAT AYNI DURUMDA OLDUĞUMUZ İÇİN DİKKATİNİ ÇEKMEK İSTEDİM.
Turkıye petrollerı anonım ortaklıgı (tpao)
adıyaman bolge muduru besım sısman, sambayat kuyularının petrol acısından ıyı bır
saha oldugunu, bu kuyuların dunya olcegınde ses getırecegıne ınandıgını
soyledı.
Sısman, aa muhabırıne yaptıgı acıklamada, dunya olcegınde ses getırecek
bır saha olduguna ınanılan sambayat sahasının su anda tam potansıyelı ıle devrede
olmadıgını, bunun da normal oldugunu belırttı.
Uretım polıtıkasının boyle olması gerektıgını, sahayı yeterı kadar
tanıyamadıkları ıcın su anda uretımın sınırlı olduguna dıkkatı ceken sısman,
sozlerını soyle surdurdu:
``vanaları ardına kadar acıp sov yapmak ıstemıyoruz. Bu da zaten dogru
bır mantık degıldır. Bız bır devlet sırketıyız. Bırılerıne bır sey gostermek gıbı
zorunlulugumuzda yok. Ama sambayat gercekten dunya olcegınde onemlı bır saha. Bu
yıl sısmık ekıbımız adıyaman`da uzun zaman kaldılar. 360 kılometre kare cıvarında
calısma yaptılar. Kuzey;de tut;a batı;da sambayat;a kadar uzanan bır alanda
calısmalar yapıldı. Bu calısmalar bu alanı daha ıyı tanımamızı saglayacak. Bundan
sonra o sahanın gelısımıyle ılgılı calısmalarımız olacak. Sahayı ıyıce tanıdıktan
sonra rezervı ıyıce bıldıkten sonra optımum uretım kapasıtesıyle yoluna devam
edecek. Bugun ıtıbarıyla sambayat;ın bıze cok cıddı katkısı oldu. Turkıye
petrollerınde gunluk uretımımız uzun bır sure sonra 11 bın 500 bıne yaklastı. Bu
bızım ıcın cok onemlı. Eger bugun bır sambayat, dogu baspınar ve elbeylerı
yapmamıs olsaydık, bugun 7 bın 500 varıl cıvarında uretımımız olacaktı. Bu
hakıkaten kaosa dogru gıdıs olurdu.``
tpao;nun son 4 yıldır cok cıddı bır hamlenın ıcerısıne gırdıgını ıfade
eden bolge muduru sısman, ``devletımızın ve bakanlıgın cok cıddı destegıyle
sırkette ayakta durarak cok guzel bır hamlenın ıcerısıne gırdı. Sondaj
faalıyetlerı artırıldı. Sondajlar da artırıldıktan sonra basarı kacınılmazdır.
Allah her zaman calısanın yanındadır. Japon, abd`lı nasıl basarı elde edıyorsa,
bız de aynı basarılı elde edebılırız. Yeter kı alnımızın terını akıtalım,dogru
ısı yapalım`` seklınde konustu.
Turkıye`nın gunluk 700 bın varıl tuketen bır ulke oldugunu, tpao olarak
daha yukarıları hedefledıklerını anlatan sısman, sunları kaydettı:
``bu sene 15 kuyuda sondajı bıtırdık. 5 kuyuda da calısma suruyor ve
belkı bunları bıtırerek 20`nın uzerıne cıkacagız. Ama bu bıze yetmez. Adıyaman
bolge mudurlugu`nun cıddı bır faalıyet yapması ıcın yılda 40-50 kuyu acması
lazım. Gercekten tpao`nun potansıyelı bu degıl. Adıyaman;da 850 kısılık ordu ıle
calısıyoruz. Bızım cok daha fazla faalıyetlerımız olması lazım. Tpao;nun onunde
cok cıddı bır batı karadenız calısması bulunuyor. Buralar ıcın cok buyuk paralar
harcanacak. Ama burayla kalmayacagız ve aranamamıs daha yuzde 85 alanlarımız var.
Buralar aranacak ve turkıye;nın gercek potansıyelı ortaya cıkacak. Kaybedecek hıc
zamanımız yok. Dunya bır vırajı donuyor bızde dunyayla beraber bu vırajdayız. Bu
vırajı ıcerıden keskın alıp yuksek hızla cıkmamız lazım. Yoksa trenı kacırırız.
ınsallah gelecek ıyı olacak. Hedeflerımızden de sasmadan devam edecegız. 2023
hedefını de onemsıyoruz. Hedefımıze ınanıyoruz ve bunu basaracagız.``
-aa-
|
Saatlik graf çok kritik göründü gözüme. Desteği deldi ama aşağı gidemedi, backtest yaptı. Şimdi tekrar yukarı çıkarsa fake breakout olur, +2000 puan gider. Yok tekrar kafayı aşağı çekerse sahici breakout olur, -2000 puan gider. Görelim Pala bugün hangi yönde yolacak bizi... :..:
1 dk alda darısı diğerlerinin başına .. ralli ralli .. ralli.... ralli ......... rallyesange .. :o:o
[quote=ordi;159757]enorton kardeş şortlara dikkat aynı durumda olduğumuz için dikkatini çekmek istedim.[/quote]
yysd :)
tek akıllı benim sanıyordum yuaw ::: :::
[url]http://videoazbuz.ekolay.net/videoParts/view.jsp?videoId=41000000001175313[/url]
kısa devam..sistemler sat da..
[quote=selçuklu;159760]1 dk alda darısı diğerlerinin başına .. ralli ralli .. ralli.... ralli ......... rallyesange .. :o:o[/quote]
Kusura bakma seni yalnız bırakacam patron ben flat kalıyorum. Az önce Londra paladyum sabitlemesi haberi geldi. Ondan hemen sonra pozisyon açarsam hep çarpılıyom... Uğursuzluk olayı kardeşim... Dalga geçeni fururum... :..:
[QUOTE=Strategist;159764]Kusura bakma seni yalnız bırakacam patron ben flat kalıyorum. Az önce Londra paladyum sabitlemesi haberi geldi. Ondan hemen sonra pozisyon açarsam hep çarpılıyom... Uğursuzluk olayı kardeşim... Dalga geçeni fururum... :..:[/QUOTE]
paladyum sabitlendiyse tamamdır patron .. iyi olmuş bence .. ... ralli olur gol olur tahminim ....
[QUOTE=enorton;159725]
Ben de tam tersi halka arz gördüm mü tırsarım... Adı üstünde HALKA ARZ... Yani mal yedirme :) Ne zaman halka arzlar başlar dikkat ettin kısa süre sonra borsa gümler...[/QUOTE]
Şans kaza yılsonunda hisse alıp unuttuğu için parayı ikiye katlayan küçük yatırımcılar var onların paralarını almayı unutmuşuz. Arzımız ile onu da becereğiz inşallah.
Kâr weden bi şirketiniz var para basıp duruyor ve siz durduk yere ona ortak arıyorsunuz. Ne kadar iyi niyetlisiniz. Tüm kâr ıcebe indirmek varken vatandaşla bu kazancınızı paylaşmak sitiyorsunuz .Tam cennetliksiniz. .kom
Yabancı ise TRde aldığı şirketin bütün hisselerini toplamay çalışıyor. Hatta borsa kotundan çıakrtmaya uğraşıyor. Kötü bu yabancılar kötü... .dng
vobuda sabitlediler . .heehhe :D
[quote=selçuklu;159768]vobuda sabitlediler . .heehhe :D[/quote]
Al işte patron. Palladyumun laneti tuttu yine. 14:00'e kadar yaprak kımıldamaz şimdi. Short giren de uyuz olur, long giren de... :..: