usta sayısalda banko sayıların varmı...:p .brv.brv.brv
Printable View
usta sayısalda banko sayıların varmı...:p .brv.brv.brv
Şu avrupa hakkında yapılan yorumlara hastayım.Puan versen, A yorumu 1, B yorumu -1,C yorumu 1...0'a 0 elde var sıfır.İşin ilginci bunu yapan aynı kurum yada kişi..
Dikkat indik hala sat vermedi . Sert bir yukarı heran yapabilir . Inşallah yapmaz.
[quote=flexy;420908]o kime refer ediyor patron yaw? :)))[/quote]
meşhur bir şiiri var.... google a sor:..:
[quote=obsidyen;420910]usta sayısalda banko sayıların varmı...:p .brv.brv.brv[/quote]
süper loto dimek istedin herhalde... var ama teşhir edince büyüsü bozluyor çıkmıyorlar..bu durumda sölimmi, söylemiimmi
[quote=Astatin;420913]meşhur bir şiiri var.... google a sor:..:[/quote]
.dng.dng şimdi tamam
[quote=Astatin;420914]süper loto dimek istedin herhalde... var ama teşhir edince büyüsü bozluyor çıkmıyorlar..bu durumda sölimmi, söylemiimmi[/quote]
yok usta sayısal didiydim şehere inecemde evliyenden sonna sihirli iki numero alsak eyi olcaydi usta...brv.brv
[quote=Astatin;420913]meşhur bir şiiri var.... google a sor:..:[/quote]
ustadmış yaw...:..::..::..:
hani graşacakktık ayyuuuuu
[quote=obsidyen;420916]yok usta sayısal didiydim şehere inecemde evliyenden sonna sihirli iki numero alsak eyi olcaydi usta...brv.brv[/quote]
abi ikramiyesi 20 tilyona dayanan süper loto....perşembe çekiliyor...sayısal ise cumartesi, onda 3.5 trilyon falan var..şinci sen hangisine sayı istiyon
175 filat...
sayısal lota usta hafta sonu cekilen...süper loto hiç oynamadım hem süper loto sevmiimm usta...:p:p