hpy kardeş ne diyosun yataya mı bağlıyor yoksa ralliye hazırlıkmı sence:)
Printable View
hpy kardeş ne diyosun yataya mı bağlıyor yoksa ralliye hazırlıkmı sence:)
[QUOTE=hpy;267837]bgc 1750, deutsche 1590 net alım yapmış.İşkillendirecek bir durum bu.[/QUOTE]
asıl ben net alım yaptım işkillenilmesi gereken yegane durum bu :D:D:D
inat ettıya yaf gitmiyom yukarı dıye.. piuvvvv
bi pasta atan yokmuuu üvvvvvv
[quote=QUEEN;267810]mermer deel beton yaklaşım..zamanlama herşeydir..sabır eden kaybetmez..aha..taze longcu aranıyo..burdan kim long açabilir....tabikide pala..selçuklu patron..şortladımı..flat çok sıkıcı oluyor..ben kaçar...güçlü görünen zayıf piyasalar..zor çok zor..bu mesaja astiden [COLOR=red]şık[/COLOR]lı cevap bekliyorum..heheh[/quote]
:) :) ehuehue
1. Rûh-bahş oldı Mesîhâ-sıfat enfâs-ı bahar
Açdılar dîdelerin hâb-ı ademden ezhâr
2. Taze cân buldı cihan erdi nebatata hayât
Ellerinde harekât eyleseler serv ü çenâr
3. Döşedi yine çemen nat'-ı zümürrüd-fâmın
Sîm-i hâm olmış iken ferş-i harîm-i gülzâr
4. Yine ferrâş-ı sabâ sahn-ı ribât-ı çemene
Geldi bir kafile kondurdı yüki cümle bahar
5. Leşker-i ebr çemen mülkine akın saldı
Turma yağmada meğer niteki bagi Tatar
6. Farkına bir nice per takmur altun telli
Hayl-i ezhâra meğer zanbak olupdur serdâr
7. Dikdi leşgergeh-i ezhâra sanavber tuğırt
Haymeler kurdı yine sahn-ı çemende eşcâr
Nesîb veya Teşbîb
8. Döşedi mihr-i felek yolları dîbâlar ile
Etdi teşrîf çemen mülkini sultân-ı bahar
9. Subhdem velvele-i nevbet-i şâhî mi degül
Savt-ı murgân-ı hoş-elhân u sadâ-yı kûhsâr
10. Çemen etfâlinün uyhuların uçurdı yine
Subhdem gulgule-i fâhte gülbânk-i hezâr
11. Dâye-i ebr yine goncelerün şebnemden
Başına akça dizer nite ki etfâl-ı sıgâr
12. Mevsim-i rezm degüldür dem-i bezm erdi deyu
Sûsenün hançerini tutdı serapa jengâr
13. Semenün sîne-i sîmînin açup bâd-ı seher
Çözdi gülşende gülün tügmelerin nâhun-ı hâr
14. Pîrehen berg-i semen gûy-ı girîbân şebnem
Gülsitân oldı bugün bir sanem-i lâle-izâr
15. Zîb ü fer virmek içün rûy-ı arûs-ı çemene
Yâsemen şâne sabâ mâşita âb ayinedâr
16. Dürr ü yâkût ile bir nahl-i murassa sandum
Ergavân üzre dökülmüş katarât-ı emtâr
17. Şîşe-i çarhda gör bunca rrjurassâ nahli
Nice ârâste kılmış anı sun'-ı Cebbar
18. Berg-i ezhârı hevâ şöyle çıkardı feleğe
Pür kevâkib görünür günbed-i çarh-ı devvâr
19. Dem-i İsâ dirilür bûy-ı buhûr-ı Meryem
Açdı zanbak yed-i beyzâyı kef-i Mûsâ-vâr
20. Zanbakun goncasidur bağa gümüş bâzûbend
Za'ferân ile yazılmış ana hatt-ı tûmâr
21. Câm-ı zerrini tolu bâde-i gülreng almış
Gül-i ra'nâ seheri kılmak içün def'-i humar
22. Dehen-i gonca-i ter dürlü letâ'if söyler
Gülüp açılsa aceb mi gül-i rengîn-ruhsâr
23. Güher-i fursatı aldırma sakın devr-i felek
Sîm ü zerle gözini boyamasun nergis-vâr
24. Câm-ı mey katreleri sübha-i mercan olsun
Gelünüz zerk u riyadan edelüm istiğfar
25. Lâle sahrayı bugün kân-ı Bedaşân etdi
Jale gülzâra nisâr eyledi dürr-i şehvâr
tam snırdayız patlamaya çok az kaldı gibime geliyor gene öğle arasını bekliyorlar galiba :o
Oww mondiyooo..TGG=2 alıcı saıcı dengelendi..new turn on the way
[quote=abka;267774]eger dünkü mevcut al,sabah devam ediyorsa....[B]fiyat sabah hareketli ortalamaya [/B](altdaki ortalamaya)değince alıyom...ve piyasaya dahil oluyom...çünkü bazen sistem sat vermeden epey gittiği oluyor...[/quote]
Dün 2 sinyal vardı bende trendli günde önceki gün sinyali hiç değişmedende devam edebilir bir yerden dahil olmak şart. Yeni sinyal bekle bekle akşama kadar gelmeyebilir :D
[quote=a.kaya;267840]hpy kardeş ne diyosun yataya mı bağlıyor yoksa ralliye hazırlıkmı sence:)[/quote]
250 den kısaya geçtim yine ağbi.450 stop ve uzun yapacam.200 puan riskim var.İnan öngörüm yok.yatay da olabilir yukarı da aşağıya da.
[quote=Kennym;267789]cidden garip ama ...
sabah sabah -3000 apsd .. fiyat dusererek bu olustu... uzunlar biraz daha agresif kapandı... sonrasında apsd 0 a gitti ve agresif satıs vardı....
sımdı ıse makas - ye gectıgı oldu , FDJI -0,19 dan +0,24 e yukseldı dax +1,48 ve biz dusuyoruz ... evt demekkı uc bes baba bunu mal ıteleme fırsatı olarak gormus ve baya bı mal ıtelemıs galıba.. yoksa sımdıye 75 ustunde fırıl fırıl dolanıyo olmamız gerekırdı...
saglık olsun..... sat satabıldıgın kadar aga... yapcak bısey yok ...[/quote]
Bunları benim sisteme söledim ne diyon dedim küfür etti:D:D
[quote=Astatin;267791]Nassı treyd edem ben bunla
1) Hala yatayız, fiyat sarının altında kapattığı için şortla..Delikanlı yaklaşım
2) Yataydamıyız değilmiyiz belli deeel..O yüzden ya sistem sat verinceye kadar ya da fiyat 5 bar sarının altında kalıncaya kadar bekle..Bunlardan biri olursa ver şorto ve şortu...Melez yaklaşım
3) Brak bu işleri sistemin sinyalini bekle..5000 binlik bir sinyal gelecek, bandlarla mandlarla uğraşırken 2500 ünü bile alamayacan bu kafayla...Mozaik değil ula mermer yaklaşım
[IMG]http://i31.tinypic.com/330bqzc.png[/IMG][/quote]
3 yazıylada üç
[QUOTE=The Tatar;267839]grafik-pasta atamıyorm,manuel yazayım :)
bugün için fark yok,dengede şuan ilk 5..
vade başından beri 34500 kontrat büyük alıcı üstünlüğü var ki efg son iki günde 40 bin kontratın üstüne çıkarak bayrağı aldı iş yatırımdan..
son iki günde fark bi ara 43 bin kontrat olmuştu büyük alıcılar lehine..[/QUOTE]
sagolasın patron sımdı gordum cevabını ... pıyasanın yukselmeme sebebını anladım tam satıs yazıyorum zırt dıye cıkıyo 1 kademe.. sorun bende sanırım... elımdekılerı sattıgım an pıyasa 1000 puan yukarı gıtcek bak gor... :D:D:D:D:D:D
edındıgım ızlenım yeterınce shortcu kalmadı ılk yukselıs sonrası apsd -3000 e ulastıgında dolayısıyla elemanlarda hafıfzayıf gorunerek aynı bolgeden bır mıktar longu sırtlarından atıp ustune short yaparak hem ıhanet edenlerı cezalandıracak hem de pıyasa 3 4 gundur takılıp kaldıgı kademeyı zıplayarak gececek .. ahanda ıbretlık bır analız.. alfred hıtckok bıle boyle korkunc bır senaryo yazmamıstır :)
acıdır amme ıbretluktur !! (hacivat ile karagoz filminde oynayan ve senaryosunu yazan herkese saygılarımla )
Öğleden sonra olur bişeyler [B]STRem[/B] dünden kalan al devam ediyor.
2 ay sonra 2 türlü keşkeci grup olacak
1.grup bugün için tamda şortlanacakmış günmüş keşke şortlasaydım diyecek
2.grup yahu keşke şortlarımı tutsaydım şimdi köşe olmuştum diyecek
[quote=kitaro;267854][B]2 ay sonra 2 türlü keşkeci grup olacak[/B]
[COLOR=Red]1.grup bugün için tamda şortlanacakmış günmüş keşke şortlasaydım diyecek[/COLOR]
[COLOR=Green]2.grup yahu keşke şortlarımı tutsaydım şimdi köşe olmuştum diyecek[/COLOR][/quote]
abi bu guruplara rezarvasyon gerekiyormu
75 çok gecikti
[quote=kitaro;267854]2 ay sonra 2 türlü keşkeci grup olacak
2.grup yahu keşke şortlarımı tutsaydım şimdi köşe olmuştum diyecek[/quote]
YA 82-85 e gidersek 2 ay sonra :) hocam buna göre şıklar yokmu
[QUOTE=kitaro;267854]2 ay sonra 2 türlü keşkeci grup olacak
2.grup yahu keşke şortlarımı tutsaydım şimdi köşe olmuştum diyecek[/QUOTE]
yada
1.grup iiki shortları kapatmışım diicek
2.grup iiki histeme uyup short acmamısım sistemi takip ettikte sermaye erimedi diyecek :..::..::..::..:
sistem ne diyosa uymak lazım ... tabi arada derede gostergelere binaen histemik hareketlerde yapılabilir...
[quote=a.kaya;267859]YA 82-85 e gidersek 2 ay sonra :) hocam buna göre şıklar yokmu[/quote]
Mümkünse 82-85 bandındada 5-6 ay dursun:D
vob 30 dakikalık
[IMG]http://i26.tinypic.com/33o5owx.jpg[/IMG]
yatay bantta hareket ediyoruz.Üstteki mavi yukarıya geçilmezse orta banda gerileyebilirz.Orta yeşil 73750 den geçiyor.Üst bantta kısalmak bence en mantıklısı.Risk düşük.
[B]Buraya da atıyorum faydam olur diye ama topiğimi ziyaret ederseniz çok sevinirim.Eğer fayda sağlanıyorsa grafik yollayım.Boşu boşuna yollamak istemem.[/B]
PALA ya
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=CmIwyd2qqas[/URL]
[quote=Kennym;267860]yada
1.grup iiki shortları kapatmışım diicek
2.grup [B][U]iiki histeme uyup short acmamısım sistemi takip ettikte sermaye erimedi diyecek[/U][/B] :..::..::..::..:
sistem ne diyosa uymak lazım ... tabi arada derede gostergelere binaen histemik hareketlerde yapılabilir...[/quote]
bu testerelerde sistemciler hala sermayeyi eritmediyse sağlam kaynakları var demektir
5000-6000 puan zincirleme zarar eden sistem histemden daha zararlıdır. en azından benim histemlerim 1500 puandan fazla zarar etmeme asla izin vermez
[quote=kitaro;267864]bu testerelerde sistemciler hala sermayeyi eritmediyse sağlam kaynakları var demektir
5000-6000 puan zincirleme zarar eden sistem histemden daha zararlıdır. en azından benim histemlerim 1500 puandan fazla zarar etmeme asla izin vermez[/quote]
öyle bi sistem mi varmış 5-6000 puan zarar yazan üst üste hadi ya:confused:
[quote=a.kaya;267866]öyle bi sistem mi varmış 5-6000 puan zarar yazan üst üste hadi ya:confused:[/quote]
orta vadeli sistemlerde daha aşağısını ben bulamadım :) seninki yapmadıysa mutlaka birgün oda yapacaktır kitaro kardeş dediydi dersin.
10 dk dayansa 400 üstünde süper olcek
sayım memurunun raporuna göre anlaşılan 75000den dönecek
[quote=a.kaya;267866]öyle bi sistem mi varmış 5-6000 puan zarar yazan üst üste hadi ya:confused:[/quote]
Olabilirde öyle sistemi kim kullanır? Herkese güvendiği bildiğini kullanır. Histemden histeme değiştiği gibi sistemden sistemede değişir. Bazı histem vardır trendlerde hep terstedir:))) Bu piyasada zarar etmek bir yana kazanamamak bile kabul edilemez.
[QUOTE=Kennym;267852]sagolasın patron sımdı gordum cevabını ... pıyasanın yukselmeme sebebını anladım tam satıs yazıyorum zırt dıye cıkıyo 1 kademe.. sorun bende sanırım... elımdekılerı sattıgım an pıyasa 1000 puan yukarı gıtcek bak gor... :D:D:D:D:D:D
edındıgım ızlenım yeterınce shortcu kalmadı ılk yukselıs sonrası apsd -3000 e ulastıgında dolayısıyla elemanlarda hafıfzayıf gorunerek aynı bolgeden bır mıktar longu sırtlarından atıp ustune short yaparak hem ıhanet edenlerı cezalandıracak hem de pıyasa 3 4 gundur takılıp kaldıgı kademeyı zıplayarak gececek .. ahanda ıbretlık bır analız.. alfred hıtckok bıle boyle korkunc bır senaryo yazmamıstır :)
acıdır amme ıbretluktur !! (hacivat ile karagoz filminde oynayan ve senaryosunu yazan herkese saygılarımla )[/QUOTE]
senaryo geçerli oldu gibi...
[quote=kitaro;267868]orta vadeli sistemlerde daha aşağısını ben bulamadım :) seninki yapmadıysa mutlaka birgün oda yapacaktır kitaro kardeş dediydi dersin.[/quote]
hocam benim sistem 15 dk lık da orta vd derken ???
[quote=cırcır;267871]Olabilirde öyle sistemi kim kullanır? Herkese güvendiği bildiğini kullanır. Histemden histeme değiştiği gibi sistemden sistemede değişir. Bazı histem vardır trendlerde hep terstedir:))) Bu piyasada zarar etmek bir yana kazanamamak bile kabul edilemez.[/quote]
senin sistemin 1500 puandan azmı zarar yazıyor zincirlemede
geçen sordum cevap yazmadın
burada en baba sistemler asti abide onun bile haşırtı geçen gün 1500 ü geçtiğini söyledi
[quote=kitaro;267870]sayım memurunun raporuna göre anlaşılan 75000den dönecek[/quote]
İkili zirve diyen ayılar pes edene kadar sürerler::: Nerede pes ederlerse orada yataya gireriz.
76200 kapatsın barem...ehuheuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
[quote=a.kaya;267873]hocam benim sistem 15 dk lık da orta vd derken ???[/quote]
ayda ortalama 5-10 işlem yapan sistem bana göre orta vadeli demektir
yukarısı uzun aşağısı kısa vadeli demektir 15-120 dakikalık farketmez önemli olan işlem sayısı
uzun dewam ,bedbahtım...yaamur war bu sabah istanbulda ...uwwwwww...
[quote=kitaro;267874]senin sistemin 1500 puandan azmı zarar yazıyor zincirlemede
burada en baba sistemler asti abide onun bile haşırtı geçen gün 1500 ü geçtiğini söyledi[/quote]
en baba sistemlerin bende olduğunu sanmıyorum...:o
consecutive haşırt= -1700 le fetret devrisini sonlandırdı..bu daha önce 1050 ydi..ü[URL="http://www.."]www..[/URL] ve amma şu an 1000 ini telafi etti sistem...
ve hatırlatma= sistem illede oklar falan demek değil, disiplinli işlem yapmak demek..mekanik sistemler disiplinli işlem sorunsalının özel bir çözümü sadece..misal hep derim, aslında kitaro da sistemci..yüksek TP ve ona göre düşük S/L kullanan bir sistemci...
[quote=kitaro;267874]senin sistemin 1500 puandan azmı zarar yazıyor zincirlemede
burada en baba sistemler asti abide onun bile haşırtı geçen gün 1500 ü geçti[/quote]
Yazabilir yazdığıda oldu ben [B]yıl sonu kazanc[/B]a bakarım. Zaten geceye pozisyon bırakan bir sistemde kaldıraç kullanmam. + geceye pozisyon bırakan sistemlerden fazla bir beklentim olmaz 30-40 bin alsa yılda yeter. 30 bin puan bile %400 getiri demektir. Kötü bir yıldada 10 bin puan zarar etsin. Bunlar orta uzun vade için geçerli. Daytrade ile destekliyorum ben yoksa piyasa şartları yüzünden kötü dönemler olabilir. Mantıklı olan orta vade + daytrade
Daytrade için günlük kazanç önemli.
Orta vadeli sistem için yıl sonu kazanç
garan dan ve işc den 200 binlik alımlar geliyor acaba kim alıyor derinlik gören arkadaşlar söylerse sevinrim
uzadık ve 500 altı yine shortlarım.
Sevgiler saygılaaaarrrr testereli günlere sonmu acep ? 80binleri görmek istiyruuuuuuzzzzzzzzzz daa
[quote=a.kaya;267883]garan dan ve işc den 200 binlik alımlar geliyor acaba kim alıyor derinlik gören arkadaşlar söylerse sevinrim[/quote]
Garan merri teyze, işc citi...
[quote=Astatin;267880]en baba sistemlerin bende olduğunu sanmıyorum...:o
consecutive haşırt= -1700 le fetret devrisini sonlandırdı..bu daha önce 1050 ydi..ü[URL="http://www.."]www..[/URL] ve amma şu an 1000 ini telafi etti sistem...
...[/quote]
yok abi mütevazi olmaya gerek yok en iyi sistemler bir sende birde saraylı abide
13.00 te çıkmam gerekiyo,
iyi tradeler....