ben çıkıyorum geceye long .. hayırlısı olsun .. ralli :o
Printable View
ben çıkıyorum geceye long .. hayırlısı olsun .. ralli :o
cümleten iyi akşamlar ..
DJ in şekli şemalı MAVİ nin çizdiği ELMAS fantazisini mi tamamlıyor nedir. :)
Bana MAVİ yi bulun:)
dow grafta bi ed olabilir bence .. 4 bitti 5 başladı sanki .. ..
son tango olacak gibi .. short squeeze ... hadi çıktım Allaha ısmarladık .. anca giderim ..hhhe :D
Sn larossian
Başınız sağ olsun
Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin..
ahaad 150 de 15 dklıkda sat çıkıyo..kesinleşmedi ama full şort..
Başın sağolsun Larossian, Allah sabır versin.
[QUOTE=enorton;159654]Artık kapitalizmin en büyük silahı [B]korku[/B] malesef... Bu konuyla ilgili olarak [B]Michael Moore un Bowling for Columbine (Benim cici silahım)[/B] belgeselini tavsiye ederim... Nasıl korku toplumu yaratıldığını çok güzel anlatıyor...Şunu iyi görmemiz lazım ABD iki sektörün sırtında büyüyor... 1. silah 2. ilaç... İkisi de birbiryle etkili...
Bir diğer sektör olan sinema da bu ikisine hizmet ediyor... Abd sinemasının son 20 yılını inceleyin sürekli korku pompalar... Önce ruslar, sonra çinliler, şimdi de islam... Ve bunun sonucunda dünya sürekli savaşıyor... Önce silah sektörü sonra da yaralılar için ilaç falan vs derken ilaç sektörü kazanıyor...
Şuanda domuz gribinden yaşanan paniği daha önce çok gördük... En son kuş gribinde gördük... Sonucu ise kümes hayvancığı bitirildi... Yine büyük sermaye kazandı...
[url]http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12772453.asp?yazarid=249&gid=61[/url][/QUOTE]
İndirmek isteyenler için...
[url]http://crypt-it.com/s/VP26HT[/url]
15 dklık sistem eğer günün en yükseğine yakın yerelerden sat verrise genelde ertesi gün eksi gap oluyor ama..bakalım bu seferde tutacakmı...no way..bana MAVİ yi bulun
20 dklık da sat kesinleşti...gecey ful şort..no tereddüt no way
eur/usd şimdiden kazandırmaya başladı....lelele
[quote=thracian;159849]Basiniz Sagolsun abi...[/quote]
Larossian abicim cok üzüldüm basınız sagolsun,ısıklar icinde yatsın abicim,bende babamı kaybetmistim 8 ay önce cok iyi bilirim su an yasadıklarınızı,evde oturup halının üzerindeki motifleri ciziyordum gözucumla,anlatılmaz bir durum..Mekanı cennet olsun..
Patron sistem 3 aksamdır olduğu gibi bu aksam da son barda sinyal veriyor... Geceye short...
geceye 65.025 short..
Vay anasını saatler 1 saat geri alınmamış olsa sistem AL da kalacaktı geceye... Bakalım dow gece nasıl kapayacak...
DJ kapanış tahminim 78, vob açılış tahminim 025.....
revize etmek gerekirse DJ %1.5 eksi, vob açılış -900
oy oy oyyyy 300 puan eksi makas...
65050 den kısa devam..sistemde sat da..
eur / usd ye bakın siz... zıp zıp zıp..:..:
64325 den kısa kapandı...bu kadar yeter..[B]öyle gözüm korkmuşki[/B]..tam vur kaç oldum...
hamdolsun bugün toplam;1.000 puan oldu..yeter...
sanırsam bu kez voliyi vurduk :) I love Multipass..Sistemelrden diskinme sistemi sev yeşili koru :)
yoksa vurmadıkmı üwwww.....bizi eyle paranoyak yaptılarki, misal şimdi şu geldi aklıma..Aralık vade, hem 15 de hem 20 de, yakın vadeye göre 1 bar sonra sat vermiş...yani yakın vadeyi boyayıp, uzak vadede şortcumu avliicekler acaba..üwww:)
sistem ne derse o...artık kısmet
dow kötü ters-yüz oldu.. eur/usd de desteği kırdı.. bu iş tamamdır, ayu şenlikleri başlasın....lelele
astiiii eur/usd nin arkasından ağlama sakın...dng
[QUOTE=Astatin;159924]sanırsam bu kez voliyi vurduk :) I love Multipass..Sistemelrden diskinme sistemi sev yeşili koru :)
yoksa vurmadıkmı üwwww.....bizi eyle paranoyak yaptılarki, misal şimdi şu geldi aklıma..Aralık vade, hem 15 de hem 25 de, yakın vadeye göre 1 bar sonra sat vermiş...[COLOR="Red"]yani yakın vadeyi boyayıp, uzak vadede şortcumu avliicekler acaba..üwww:)[/COLOR]
sistem ne derse o...artık kısmet[/QUOTE]
eur/usd bu haldeyken hiçbir şey avlayamazlar da sen yinede yarından sonra aralık vadenin sinyallerine göre poz almaya başla.. ekim vade yanıltır artık...
[quote=jerfin;159927]dow kötü ters-yüz oldu.. eur/usd de desteği kırdı.. bu iş tamamdır, ayu şenlikleri başlasın....lelele
astiiii eur/usd nin arkasından ağlama sakın...dng[/quote]
sen sana dediğim takdiği yap... ben hiçbirşeyin ardından ağlamam..yeterki kazan :)
(Bana Mavi yi bulun)
[quote=jerfin;159928]eur/usd bu haldeyken hiçbir şey avlayamazlar da sen yinede yarından sonra aralık vadenin sinyallerine göre poz almaya başla.. ekim vade yanıltır artık...[/quote]
hangi vadenin hangisini gandırdığı belli olmuyo çoğu zaman cerfocum...ama emredersin :) heil hitler :)
dünkü şortlar kapanışta long oldu..hehhe
çok fena depcekler..demedi demeyin..
[quote=QUEEN;159933]çok fena depcekler..demedi demeyin..[/quote]
ne depcek tavukmu depcek..6 aydır depiyo zaten kuin, bu akşamda depmesin..sende iyi alıştın sörfe ha...biz seni valeybolcu biliyoduk.kom.kom
sadece sistemdense ,histem ve diğer faktörlerle oynasam çok daha iyi olur kanaatindeyim...
tabiki sistemide göz önünde bulundurarak....ama mutlak tabiyete hiç gerek yok...
şimdi..63000 olursa longum..65 000 üzerinde kısayım..
[quote=abka;159935]sadece sistemdense ,histem ve diğer faktörlerle oynasam çok daha iyi olur kanaatindeyim...
tabiki sistemide göz önünde bulundurarak....ama mutlak tabiyete hiç gerek yok...
şimdi..63000 olursa longum..65 000 üzerinde kısayım..[/quote]
bahse varmısın..63000 olursa long olmayacağına bahse girerim:::
[QUOTE=Astatin;159936]bahse [B]varmısın..[/B]63000 olursa long olmayacağına bahse girerim:::[/QUOTE]yok ben kutuma gideceğim..:::
malum 500 bin direnci kırıldı..:)
hobaaa DJ de film koptu
Sn. Larossıan başınız sağolsun...
bugün de dow un çöktüğü gündür
kapanış tahminin 9700
ben şimdi uzun süredir bu inişi bekledim desem saat 17.00 de shorttum ama stopum da yakındı desem ve 17.10 da TTNET veri akışı kesilince ve bende pc daha iyi çalışşın diye makineyi kapatıp açtığımda piyasa hem benim stopu çalıştırmış hem de soluğu 700 lerde almıştı anlayıp dinleyene kadar 300 leri gördü ben şimdi bu TTNET'in ta .....a.q xxxxxxxxxxxxxxxx...... mı desem ne desem. Millet yörüngeyi tutturuyor da biz bi veri akışını sağlaya mıyoruz ben başımı TTNET e ...............
64700 den kol kesip 64350 ve 64400 den gene uzun ettim, halt ettim.
[QUOTE=Astatin;159934]ne depcek tavukmu depcek..6 aydır depiyo zaten kuin, bu akşamda depmesin..sende iyi alıştın sörfe ha...biz seni valeybolcu biliyoduk.kom.kom[/QUOTE]
gı burda şörfçü oldum gı:p..iyimiş böle..heeh..tırsmıyomuyum.. evet tırsıyorm..:D
fxcii bi kanal analizi rica etsem..graliçen kurban olsun hadi gı..
larossa ne olduuüüü okuyamadım..
son gelen satışlar benimdi:)
ve sovalye fonu jübilesini yapar
son maliyet 59.550 idi üzerine ortalama 5000 puan karla flatım.
beklesem en az 5000 puan daha kar yapabilirdim aşağı yada yukarı farketmez en az 5000 daha var bence ama artık tatile ihtiyacım var. bu hareketler trendci bezdirme ama olsun uğraşamam şimdi bunlarla. bu yıl inanılmaz derecede verimli geçti zaten
bu arada larossian abi başın sağolsun...
sn. Larossian, başınız sağolsun.
yaşadığınız acı, ne kadar boş şeylere üzüldüğümüzün kanıtıdır.
ayı piyasası hayırlı olsun :)