-
[QUOTE=jelibon;67345]he heyt dün yazmıştım.
ayı ralli bitecek önce sonra yeni dip olacak veya olmayacak (tam belli değil) (%60 olacak, %40 olmayacak) sonra yeni balon yolda.
yeni balon 73 teki gibi commoditieslerle başlayacak.
sevgiler.[/QUOTE]
Sn jelibon ''commoditiesler'' ne demektir, ne ingilizcemiz var nede finans bilgimiz, biraz açabilirmisiniz ?
-
[QUOTE=Vob Trader;67355]ne zaman :)[/QUOTE]
yukarıdaki mesaja ekledim çok kararsızım ama.
tam öngörülemeyendeyiz. sonradan görülecek yani.
-
[QUOTE=traderx;67356]bu bir rekor olsa gerek günlük [B]120[/B] işlem demek biz boşuna by arıyoruz by aramızda:D[/QUOTE]
abartı ya yapma sende o kadar değil tabiiki..:..:
-
[QUOTE=hilm;67358]Sn jelibon ''commoditiesler'' ne demektir, ne ingilizcemiz var nede finans bilgimiz, biraz açabilirmisiniz ?[/QUOTE]
demir, sac, hammadde, petrol hepsi bedava nerdeyse. bir çöküş daha sonra diriliş.
-
zzzzzzzz..yatay yatay yatay..zzz
-
Astatin nerdesin yahu 1.514 oldu dolar-ytl
-
bulaşmam..tahrik etme beni :)..gold uzunları kapadım..vob30 da kısa kaderimi bekliyorum
-
1.4956 gördüm spot dolarda demin
-
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum VOB30 da......33500 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
(Düşündümki, olayı niye dolandırıyorumki, derdim kimleyse ona edeyim bedduamı)
-
Yok en fazla 1.508 e kadar düştü ve az önce hafif bir tepki verdi burdan
-
[QUOTE=hexa;67368]Yok en fazla 1.508 e kadar düştü ve az önce hafif bir tepki verdi burdan[/QUOTE]
matriksi aç bak gözümün önünde oldu hareket 1.4956 ya kdr verdiler ve aldılar.
-
Farkı açmış olabilirler geçici olarak fakat benim baktığım tüm forex sistemlerinde low 1.508 diyor fakat bilemiyorum. Burdan alınır mı? :)