Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8600 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
DJI da eksik kalmasın..
Printable View
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8600 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
DJI da eksik kalmasın..
Astatin bu sefer dualar ccsiz olmuş. Öncekilerin tutmam sebebi ccli olmaları olabilir mi?
[QUOTE=hexen;67351]34400 flat oldum 5 dakk 15 dakk systems long signale gecti
eyer 35200 yeresine gider ordan terkar short etceyim.. amma yukarya gitmeden systems short signal olursa yine short etceyim[/QUOTE]
sindi vob 35200 yeresine kadar gider eyer orlardan short yapcayım geceye short yatcayım. yoksa flat durcayım (3/1 system yönde)
bu hareket fedex kargo sirketi icinmiydi simdi ?
18.12.2008 14:49:54 *FEDEX, İKİNCİ ÇEYREKTE HİSSE BAŞINA 1.58 DOLAR KAR ETTİ
[QUOTE=oğuzt;67374]bu hareket fedex kargo sirketi icinmiydi simdi ?
18.12.2008 14:49:54 *FEDEX, İKİNCİ ÇEYREKTE HİSSE BAŞINA 1.58 DOLAR KAR ETTİ[/QUOTE]
kar realizasyonu seans içinde kaldı onun için. alanların satanların kapışacağı bir bölgedeyiz.
sistem cuma 31600 den beri al da..hiç sat yok..dolar ise net sat da..bakalım ne olacak..bende 34300 den, dünkü 34700 kısaları kapatıp sisteme (uzuna)döndüm..
Astatin inşallah DJI dediğin gibi düşer birlikte dua edelim % -2 ile kaptırsa fena olmaz :D Doların işi bitti anlaşılan düştükçe düşüyor tepki bile vermiyor artık
Edit::: Astatin duamız tutarsa Türkiye'nin dört bir yanından yağmur duasına çıkma teklifleri alabiliriz :D
jelibon bi durum değerlemesi.
hexen plans
astatin sen de pariteler için bişiler de :)
[QUOTE=Vob Trader;67379]jelibon bi durum değerlemesi.
hexen plans
astatin sen de pariteler için bişiler de :)[/QUOTE]
vob traderim benim plan yukarda yazdıdım
bekliyorum
[QUOTE]
Alıntı:
hexen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
34400 flat oldum 5 dakk 15 dakk systems long signale gecti
eyer 35200 yeresine gider ordan terkar short etceyim.. amma yukarya gitmeden systems short signal olursa yine short etceyim
sindi vob 35200 yeresine kadar gider eyer orlardan short yapcayım geceye short yatcayım. yoksa flat durcayım (3/1 system yönde)
[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;67379]jelibon bi durum değerlemesi.
hexen plans
astatin sen de pariteler için bişiler de :)[/QUOTE]
dönüp dolaşıp aynı şeyler ama, opsyon günü öncesi djida sert yukarı yapacak bugün ama sp 918 i geçebilecekmi bakalım.
yine future belirler olayı.
tam flat olunacak gün bizim için.
endeks hikaye..dolara bakın ...sistem 1.580 den net satda...şimdi 1.500 oldu...sp da 1,480 kırılınca 2 li tepe onaylanır..hedef şubata kadar 1,300 dür...burada çok ama çok dedik..2 li tepe,uyumsuzluk diye...endekstede şubatta imkb-100 için 38-40000 aralığını 2 aydır bekliyorum..
opsiyon günü ne demek açıklarsanız sevinirim
şimdi olması şart değil
müsait oldugunuz bi zaman olur