-
NY TIMES: BEYAZ SARAY OTOMOTIV SEKTORUNUN 24 ARALIK'A KADAR KURTARILMASINI ISTIYOR
NEW YORK TIMES GAZETESINDE YER ALAN BIR HABERDE BEYAZ SARAY'IN ABD OTOMOTIV
SEKTORUNU KURTARMAYA YONELIK ADIMLARIN NOEL TATILI ONCESINDE UYGULAMAYA
KONMASINI ISTEDIGI ONE SURULDU.
GAZETE BEYAZ SARAY VE HAZINE BAKANLIGI ARASINDA GM VE CHREYSLER ICIN 14 MILYAR
DOLAR ACIL BIR KREDININ SERBEST BIRAKILMASINA YONELIK GORUSMELERIN DERINLIK
KAZANDIGINI BELIRTTI.
-MATRIKS-
şu habere bakın tarihe bakın. 24 aralık.
1 aydır verdiğim 23-29 aralık arasında bir tarih.
borsa asla borsa değildir. devlet otoritesi tarih çalışıyor.
sevgiler.
-
bu gidişle dolar kontratına bulaşacağım.. şimdi teminat ne kadar ki..
-
1800
180 ytl, usd kontratı teminatı
-
[quote=jelibon;67385]NY TIMES: BEYAZ SARAY OTOMOTIV SEKTORUNUN 24 ARALIK'A KADAR KURTARILMASINI ISTIYOR
NEW YORK TIMES GAZETESINDE YER ALAN BIR HABERDE BEYAZ SARAY'IN ABD OTOMOTIV
SEKTORUNU KURTARMAYA YONELIK ADIMLARIN NOEL TATILI ONCESINDE UYGULAMAYA
KONMASINI ISTEDIGI ONE SURULDU.
GAZETE BEYAZ SARAY VE HAZINE BAKANLIGI ARASINDA GM VE CHREYSLER ICIN 14 MILYAR
DOLAR ACIL BIR KREDININ SERBEST BIRAKILMASINA YONELIK GORUSMELERIN DERINLIK
KAZANDIGINI BELIRTTI.
-MATRIKS-
şu habere bakın tarihe bakın. 24 aralık.
1 aydır verdiğim 23-29 aralık arasında bir tarih.
borsa asla borsa değildir. devlet otoritesi tarih çalışıyor.
sevgiler.[/quote]
CIA mısın nesin :)
-
[quote=abka;67382]endeks hikaye..dolara bakın ...sistem 1.580 den net satda...şimdi 1.500 oldu...sp da 1,480 kırılınca 2 li tepe onaylanır..hedef şubata kadar 1,300 dür...burada çok ama çok dedik..2 li tepe,uyumsuzluk diye...endekstede şubatta imkb-100 için 38-40000 aralığını 2 aydır bekliyorum..[/quote]
Abka dolar halen satta mı kaça kadar düşüş bekliyorsun yarın için?
-
Jelicim,
Gold longları kapatmamdan dönen nakitide 775 den kısaya bağladım VOB30 da... CIA yımı devreye sokarsan teknikmi dersin bilemem, acil müdahale et olaya..Ort Maliyet 34450..aman diyim
-
nedir?
Quadruple witching market endeks futureları, market endeks opsyonları, stock opsyonları, ve stock futurelarının aynı anda bittiği tarihtir.
Quadruple witching, triple witching e benzerlik sağlar. triple witching endeks futurelarının, endeks opsyonlarının, ve stock opsyonlarının bitiş günüdür.
nasıl çalışır?
endeks futureları and opsyonları genellikle her ayın 3 üncü haftası cuma günü biterken, quadruple witching günü sadece mart, haziran, eylül, aralık aylarında yine ayın 3 üncü hafta cumasıdır. bu günün son saati 3:00 - 4:00 p.m. EST ( yani 22-23) quadruple witching saatidir.
quadruple witching gününde özellikle quad. witc. saatinde yatırımcı yukarıda yazılı olan pozisyonlarını kontrat bitmeden kapatır.
yeni kontrat açanlar olur, kapatanlar olur, ve hedge işlemleri olur.
niye önemlidir?
Quadruple witching günlerinde volatilite ve yüksek hacim olur. bu gün için yatırımcı olası turbulans ve volatilite için plan yapmalıdır.
kaynak yahoo.
jelibon notu:
bu güne piyasa hep iyi girmeye çalışır, bir kaç defa izledim bu tür günü, Sayın Catedral belki hatırlar o gün ne olduğunu, ben her seferinde unutuyorum.
volatilitiye dikkat yani.
bu günlerin ertesi haftası genelde düşüşler olur onu hatırlıyorum.
ancak geçen ay ters çalıştı, bu ay düz çalışıyor şu ana kadar.
sevgiler.
-
[QUOTE=hexa;67389]Abka dolar halen satta mı kaça kadar düşüş bekliyorsun yarın için?[/QUOTE]
sistem net satda. şimdilik hiçbir yukarı dönüş işareti yok..hedef veremiyorum..benimkisi fiyata bakmadan sisteme göre kısa-uzun yapmaktır..
-
dövizde işlem yapmak istiosanız illa ki avro daha uygun şu an short kollamak için
-
[QUOTE=Astatin;67390]Jelicim,
Gold longları kapatmamdan dönen nakitide 775 den kısaya bağladım VOB30 da... CIA yımı devreye sokarsan teknikmi dersin bilemem, acil müdahale et olaya..Ort Maliyet 34450..aman diyim[/QUOTE]
volatilite olacak diyor işte, geceye flat ben. 2-3 gün yokum zaten.
-
emtia ve paritelerde deli long cover oldu
-
ABD HAM PETROLU 38.06 DOLARA GERILEDI
-MATRIKS-
matriks brenti 45 usd gosteriyo
bi anlam veremedim ben
sayın jelibon açıklama için çok teşekkürler