-
jelibon notu:
bu güne piyasa hep iyi girmeye çalışır, bir kaç defa izledim bu tür günü, Sayın Catedral belki hatırlar o gün ne olduğunu, ben her seferinde unutuyorum.
volatilitiye dikkat yani.
bu günlerin ertesi haftası genelde düşüşler olur onu hatırlıyorum.
ancak geçen ay ters çalıştı, bu ay düz çalışıyor şu ana kadar.
sevgiler.
ek not:
geçen ay ters çalıştı derken hem öncesindeki hafta hem sonrasındaki hafta satışlar oldu. yanlış anlaşılmasın.
bu ay, öncesindeki hafta doğru çalışmış durumda.
-
evet gece pazarı nasıl.. geceye nasıl giriliyor ..ben endeksde uzunum..
-
[QUOTE=truva;67397]ABD HAM PETROLU 38.06 DOLARA GERILEDI
-MATRIKS-
matriks brenti 45 usd gosteriyo
bi anlam veremedim ben
sayın jelibon açıklama için çok teşekkürler[/QUOTE]
17:00 itibarıyla Matriks downloaderda NYMEX petrol future en düşük 38.43 Brent ise 45.25.
-
emtia ve paritelere güvenerek kısa
-
34375 ortalama ile geceye uzun..
-
Piyasa vade sonu kıllıklarına başladı. Geceye flat.
-
Dolar kısaya devam, endekslerde haftanın son iki günü bir düşüş yapmaya aday, bugün yatay oldu ama heryerde kısa avantajlıylken, endekslerdede kısa avantajlıdır bence.
Evet heryerde kısa beklemek, sabırlı olmayı gerektiren bir durum ama sonuçta düşmek için fırsat kollayan bir yapı var, helede dolar kısada bekleyenleri iyi ödüllendirdi, dahada devamı var görülüyor, sabır sabır sabır, saygılar.
-
Kısalara sabır, günsonu kapattırma telaşındalar, dünde böyle oldu, bugünde, sabır sabır sabır, kısada kazanmanın bugünlerdeki yolu bu, saygılar.
-
abka teşekkürler dolar 1.490 dan tepki verdi az da olsa, bence DJI bugün % -2 kapatabilir (acemi şansım belki yine tutar) :D Bu arada Abka mesajı silmiş yazıyor kendi mesajlarımı nasıl silebilirim ben silemiyorum???
-
daha önce dediğim gibi..artık canı çıkıncaya kadar satma veya arşa kadar alma taktiği var gibi..biz'' garanti 1,60 dan 2,60 a geldi,buradan alınmaz dedikce ''adamlar alacaklar gibi..
-
Önümüzdeki iki hafta içinde serbest piyasa dolarda 1,3300,-1,3400 seviyelerine kadar düşüş olabilir, bir haber bunu tetikleyecek gibide duruyor, bilemiyorum, görüntü bu, bu görüntüye görede ben en azından Aralık vadelide 1,435 seviyelerine kadar düşüşü öngörüyorum, saygılar.
-
dowda bugün artı, dirençleri deneme yarın ise eksi beklentim var.
herkese iyi hafta sonları pazartesi-salıya kadar yokum iş nedeniyle.