-
benim düşüncem şubat sonuna kadar dow; 9600 ü aşarak 11500-12.000 aralığını test edecek..biz de imkb-100 de 40.000 leri test ederiz..dolar 1,300 larda olur..garanti i bnksı 5,00 lerde olur.....martdan itibaren ayı piyasası olmalı..temmuzda en dipler oluşmalı..sonra ise kalıcı ralli....2009 sonuna kadar...bu senaryoyu dow ve bizdeki güçlü taban oluşumu ve 2 li pozitif uyumsuzluktan çıkarıyorum...hatta abartıp daha ileride gidebilirler..1998 rusya krizi gibi...1 -2 aydır düşüncem bu..hissede imkb-3 de trentde oturmalı(garantibnk,işc,akbnk)..piyasa çok gitti dendikce piyasa gidecektir..
-
Spekülasyonun hasosu paritelerde dönüyor kaç gündür adrenalin sevenler buyursunlar. EURUSD ne olmuş öyle.
-
[QUOTE=abka;67399]evet gece pazarı nasıl.. geceye nasıl giriliyor ..ben endeksde uzunum..[/QUOTE]
geç yazıyorum ama idare edin.....
ben kısa girdim.....
spot satta kapattı...teyidi yarın gelir......
-
[quote=Astatin;67371]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8600 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
DJI da eksik kalmasın..[/quote]
Amin.
-
18.12.2008 19:12:33 *tcmb Para Politikası Kurulu, Gecelik Borçlanma Faizini 125 Baz Puan Düşürdü
18.12.2008 19:13:00 *tcmb Para Politikası Kurulu, Gecelik Borçlanma Faizini Yüzde 15'e Düşürdü
18.12.2008 19:13:19 *tcmb Para Politikası Kurulu, Gecelik Borç Verme Faizini Yüzde 17.50'ye Düşürdü
-
dow eksı devam edıyor
bızde suprız fazı ındıırmı
sonuç
yarın ılgınç bır gun olacak
sız ne dersınız arkadaşlar nasıl etkılenırız
-
[QUOTE=okansak;67421]dow eksı devam edıyor
bızde suprız fazı ındıırmı
sonuç
yarın ılgınç bır gun olacak
sız ne dersınız arkadaşlar nasıl etkılenırız[/QUOTE]
spot tek bar sat kapattı...
dowu basıyorlar..... bunu düşünerek kısa girdik ...
faiz indiriminden falan anlamam......
yarın spot ve vadeli alda olursa ben uzun satta olursa ben kısayım..
-
[QUOTE=Astatin;67371]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8600 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
DJI da eksik kalmasın..[/QUOTE]
8604 ama biz kabul edilmiş saydık .brv
-
[quote=serkanyurttas;67266]Dow A Yarın En Geç Diğer Gün Vermeleri Lazım 36000 Lere Atsakda Shortlasam Artık 39300 27150 Düssünde Bile En Akıllı Tepkımız 31550 Lerden Gelmişti 33275 E Kadar Yani 6800 Puan Düsüten Sonra Simdi Ise 26800 Dip Olmak üzere 8200 Puan Yükseldik 35000 Noktasında Kapanısa Göre Ise 7600 Yüksekteyiz Yarın Aksam Short Denenbilir Gün Içine Bakmak Lazım 1500 Puan Düşmeliyiz Hani Gerçi Vade Sonu Py Adamı Donsuz Bırakır Dıkkat Etmek Lazım
Sn Jelıbon Takas Verılerını Alabılırmıyız Dolar Içinde Sımdıden Tesekkurler Ben Ogle Arası Aldım Ama Aksama Kadar Baya Değısmıs Ayrıca Subat Ne Durumda Sn Hexen Sizde Yazabilirseniz çok Teskkur Ederiz[/quote]
[quote=serkanyurttas;67270]Adamlar Dow Da Malı Bosalttılar Gene[/quote]
SLM ARKADASLAR 1 2 BEN DEMİŞTİM YAPIYIM SONRADA BELİRTEYİNM DÜNKÜ MSJLR AMA UZUN DEVAM
NEDEN DERSENİZ YARIN SABAH F LER + OLMALI NEDEN DOW 22 GÜNLÜK ÜZERİNDE KALDI + DİPTEN YÜZDE 1 YÜKSELDİ + YARIN JAPONYA FAİZLERİ 0 A İNDİRECEK VE TÜM PİYASALARA AL GELECEK CARYY TRADE NACİZANE GÖRÜŞLRİMDİR ++ PY LONG DA :D ++ 10000 KONTRAT KADAR +++ DOLARDA SHORTTA :D
-
F Lerede Fena Basmıslar Belkide Yarın Dönüş Günümüz Shorta Yeter Bu Kadar Yükseliş Kimbilir
-
Hey yarabbim, MB faizleri indirdi şok haber veriliyor, saçma sapan memlekette yaşıyoruz resmen, şok haber olarak verilmesi saçmalığın dikalası, neymiş? beklenen indirim 0,50 miş de 1,25 indirmiş, dangalakların haberi verme şeklide piyasada okunuyor işte.
Noolacaktı ya?, tüm dünyada para hiç olmadığı kadar ucuzlamış, dünya sıfır faize giderken 0,50 indirimmi olurmuş, daha evvelde yazdım bu konuyu, esasen 200 er puanlık indirimlere başlamalıydı, vur faizin beline MB dedik, ama finans çevreleri mamaya alışmış gıdım gıdım indirim bekliyor, aldınızmı boruyu, bana göre çok geç ve az bile indirdiler kızgınım, şimdi her hafta 100 puanlık indirimlere başlasınlar acilen derim, saygılar.
-
Saatliklerde Sat Vermek üzere Zaten 34300 34500 Aralığında çok Sıkıstıydı 34100 34425 34475 Son 3 Uzlasma Sıkısma Var Kopacak