[QUOTE=hpy;178854]bgc 1750, deutsche 1590 net alım yapmış.İşkillendirecek bir durum bu.[/QUOTE]
Doc 500 ünü 500 lerden sattı, bgc kıpraşmıyor.
Printable View
[QUOTE=hpy;178854]bgc 1750, deutsche 1590 net alım yapmış.İşkillendirecek bir durum bu.[/QUOTE]
Doc 500 ünü 500 lerden sattı, bgc kıpraşmıyor.
Arka arkaya haşırtlar full girenlerin sorunudur. Trader geceye pozisyon bırakıyosa ve full giriyosa işini ne kadar ciddiye aldığı ortadadır. ;)
[quote=kitaro;267878]ayda ortalama 5-10 işlem yapan sistem bana göre orta vadeli demektir
yukarısı uzun aşağısı kısa vadeli demektir 15-120 dakikalık farketmez önemli olan işlem sayısı[/quote]
iyide sistemsiz işlem yapıldığında psikoloji daha beter ediyor kişiyi kazanmak imkansız gibi bi şey sistemsiz , ama şu varki S/L çok önemli ayrıca gerektiğinde TP de tabi ki.Herkesin fikri farklı olabilir ama benim izlenimime göre sistemle poz açılmalı indiklerlede desteklenerek poz kapatılmalı sistem ile ters sinyali beklemek ise çoğu kereler kearı yok ediyor hatta bazen zararla sonuçlanıyor...
[QUOTE=a.kaya;267866]öyle bi sistem mi varmış 5-6000 puan zarar yazan üst üste hadi ya:confused:[/QUOTE]
son 3 yıllık ortalaması aylık 5000 puan olan sistem bu ay yaklasık -8000 yaptı :) bildigin cizdiler sistemi .. yamuldu ...
[quote=cırcır;267892]Arka arkaya haşırtlar full girenlerin sorunudur. Trader geceye pozisyon bırakıyosa ve full giriyosa işini ne kadar ciddiye aldığı ortadadır. ;)[/quote]
hadi full girmedin sabit kontratla girdin piyasa evrim geçirdi ki çok normaldir çünkü sizin testler vobun bugünkü haciminin nerdeyse onda birini kapsayan dönemlere ait
ve farzedelim yataylık 3-4 ay sürdü ki sürmeyeceğinin garantisi yok... yine iflas edersin
yani motamot mekanik sisteme uyan sistemcilerin işi allaha kalmış söyliim ben sana
kayaboss..
dün sorduydun, açılışta armut durumundaysan (tersde veya flat ama piyasa gidiyor) ne yapıyon diye...olası yanıtlardan biri..açık mavinin üstünde ve altında asla tersde pozda kalma..:)
[IMG]http://i31.tinypic.com/2vmc7jl.png[/IMG]
[QUOTE=temese;265526]nasıl açılırsa açılsın kaça düşerse düşsün
ew ye göre 74825 görülecek
ama bir günde ama bir ayda bu seviye görülür
saygılar..[/QUOTE]
az kaldı...
sistemler için bu kadar kötü bir ay değil..
20 daklık sistemin aylık kar ortalaması 7-8000 puan...
temmuzda da şimdilik 6.000 karı var...
hangi sistem olursa olsun,geceye poz. varsa kaldıraç az olmalı.....
[IMG]http://i29.tinypic.com/2n0ikb4.jpg[/IMG]
[quote=abka;267899]sistemler için bu kadar kötü bir değil..
benim forumda yayınladığım 20 daklık sistemin aylık kar ortalaması 7-8000 puan...
temmuzda da şimdilik 5-6.000 karı var...
hangi sistem olursa olsun,geceye poz. varsa kaldıraç az olmalı.....[/quote]
o zaman 2 yıldır neden sürekli sistem değiştiriyosun abi:::
çünkü sende biliyosun ki geçmiş gelecek değildir
[quote=Kennym;267895]son 3 yıllık ortalaması aylık 5000 puan olan sistem bu ay yaklasık -8000 yaptı :) bildigin cizdiler sistemi .. yamuldu ...[/quote]
3 yılda 180.000 puan
bu ayda -8000 puan bence süper
para yönetimi devreye girer burada
[quote=kitaro;267896]hadi full girmedin sabit kontratla girdin piyasa evrim geçirdi ki çok normaldir çünkü sizin testler vobun bugünkü haciminin nerdeyse onda birini kapsayan dönemlere ait
ve farzedelim yataylık 3-4 ay sürdü ki sürmeyeceğinin garantisi yok... yine iflas edersin
yani motamot mekanik sisteme uyan sistemcilerin işi allaha kalmış söyliim ben sana[/quote]
Bende histemciler için benzer şeyler düşünüyorum. Hatta histemci olup kazanmak istemezdim. Sistemli kazanmak ferrariye binmek gibi bişey benim için. Histemli kazanmak ise yerde sürünmek :::
[quote=Kennym;267895]son 3 yıllık ortalaması aylık 5000 puan olan sistem bu ay yaklasık -8000 yaptı :) bildigin cizdiler sistemi .. yamuldu ...[/quote]
tuhaf bende ise bayağı bir artı rakamı söylemek istemiyorum ama 15 lik sistemle poz açılış sistemsiz özel indiklerle kapanışla tabi ki.. dur yazayım önemli değil hocam rakam 3200 puan 1/20-7 arası şu an için bugün hariç dünden dışarda olmamdan dolayı bugün ancak 175 den girebildim longa bazen de dışarda olduğumdan sinyalere giremiyorum tabi hatta çoğu kereler sistemsiz yaptığım zararları sistem telafi etti onuda göz ardı etmemekte fayda var.
[quote=cırcır;267882]Yazabilir yazdığıda oldu ben [B]yıl sonu kazanc[/B]a bakarım. Zaten geceye pozisyon bırakan bir sistemde kaldıraç kullanmam. + geceye pozisyon bırakan sistemlerden fazla bir beklentim olmaz 30-40 bin alsa yılda yeter. [COLOR=red]30 bin puan bile %400 getiri demektir.[/COLOR] Kötü bir yıldada 10 bin puan zarar etsin. Bunlar orta uzun vade için geçerli. Daytrade ile destekliyorum ben yoksa piyasa şartları yüzünden kötü dönemler olabilir. Mantıklı olan orta vade + daytrade
Daytrade için günlük kazanç önemli.
Orta vadeli sistem için yıl sonu kazanç[/quote]
[quote=cırcır;267892][COLOR=red]Arka arkaya haşırtlar full girenlerin sorunudur[/COLOR]. Trader geceye pozisyon bırakıyosa ve full giriyosa işini ne kadar ciddiye aldığı ortadadır. ;)[/quote]
30 bin puan full e yakın poz taşınıyorsa %400 eder..üwww:o:o
[quote=cırcır;267902]3 yılda 180.000 puan
bu ayda -8000 puan bence süper
para yönetimi devreye girer burada[/quote]
ya geçen hafta sizin gibi sistemcilerin gazına gelip yeni bi arkadaş bu sistemi alıp kullanmış olsaydı ne olacaktı iflas.
[QUOTE=kitaro;267901]o zaman 2 yıldır neden sürekli sistem değiştiriyosun abi:::
çünkü sende biliyosun ki geçmiş gelecek değildir[/QUOTE]
günlük sistem arıyordum..ama günlükle vob olmuyor..
oyaski bu sistemi 3 aydır bizzatihi (işlem yapmak değil)takip ediyom..3 aydır yaşananlar bu...elbette geleceği bilemez..
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/0e7961b5.png[/IMG]
vadeli 120 lik elmas
[IMG]http://i31.tinypic.com/6fwmfl.jpg[/IMG]
Son 3 tepeye göre 725-800 arası direnç konumunda.650 den yeniden kısaya geçtim bu yüzden.Eğer geri çekilme başlarsa yeşile kadar geri çekilebilir.halen uzun için riskli bölgelerdeyiz bence.
sistemi daha takip edeceğim...çünkü veri birleştirmede 5 ve 60 dak dışında ms de veriler türemiş olduğunda ,geçmiş hatalı oluyor...bizzat takip etmek lazım..elbette hala güvenmediğimden ona göre işlem yok...güven hasıl olsun işlem olur...
[COLOR="Blue"]demek istediğim bazı sistemler açısından temmuz iyi aydır...ha bakarsın iyi sistemler agustosta çuvallar..diğerleri ihya olur...[/COLOR]
[quote=Astatin;267905]30 bin puan full e yakın poz taşınıyorsa %400 eder..üwww:o:o[/quote]
Yaw kaldıraç var vobda ya olmasaydı ::: Sadece hisse senedi alıp satanlar nasıl %400 kazanıyor kaldıraçsız tabi:)))
dürüstlüğün için teşekkürler
[quote=kitaro;267906]ya geçen hafta sizin gibi sistemcilerin gazına gelip yeni bi arkadaş bu sistemi alıp kullanmış olsaydı ne olacaktı iflas.[/quote]
Ben şahsen kimseye tavsiye vermem bu sistemi kullan diye. Ama forumlar zaten gaza gelme ve getirme yeridir. Kurtulmaya çalışıyorum forumlardan azalttım diyebilirim.:D
[quote=Astatin;267897]kayaboss..
dün sorduydun, açılışta armut durumundaysan (tersde veya flat ama piyasa gidiyor) ne yapıyon diye...olası yanıtlardan biri..açık mavinin üstünde ve altında asla tersde pozda kalma..:)
[IMG]http://i31.tinypic.com/2vmc7jl.png[/IMG][/quote]
teşekkür butonuna bastım ama bide yazarak edeyim dedim thanks hocam .brv .brv .brv
efg sabah alıştaydı şimdi 1000 üstünde shorta geçti.doc 750 uzun kapadı.bgc aynı beklşiyor 1750 long ile.
[QUOTE=Kennym;267895]son 3 yıllık ortalaması aylık 5000 puan olan sistem bu ay yaklasık -8000 yaptı :) bildigin cizdiler sistemi .. yamuldu ...[/QUOTE]
optimizasyon-asvoski dobrowksi adamı birgün beter ederovski
poz stop alamadımda ekranda yoktum .. full flat ..
ööff ulem kitaro, bu sistem-histem diyaloğu 2 ayda bir gündeme gelii..::::::ve genelde sen kızıştırıyon...ehuehuhe.. e ben de sazan kriterlerini tekrar edeyim...sisteminiz hakikaten steybıl mı yoksa iyi makyajlanmış bir travesti mi anlamanın yolu kolay..
1) FDJ de FDAX da XU30 da makul bir getirisi olacak (sistem preriyodu ile aynı periyotta)
2) GAR, ISC, XU30 gibi derin kağıtlarda günlüktede makul skorları olacak..
ama yine de çok iyi kamufle edilmiş olabilir..ehuheuehe:D
Bugün nedense ayuluk yapasım var.ama nedenini bilmiyorum.yağmurun kasveti beni de kötü mü düşündürüyor yoksa çöldeki bahhtsız bedevimiyim ben :D
Ama düşündüğüm olursa 72800 e kadar düşme riski var ve iyi bişe.
[quote=Astatin;267920]ööff ulem kitaro, bu sistem-histem diyaloğu 2 ayda bir gündeme gelii..::::::ve genelde sen kızıştırıyon...ehuehuhe.. e ben de sazan kriterlerini tekrar edeyim...sisteminiz hakikaten steybıl mı yoksa iyi makyajlanmış bir travesti mi anlamanın yolu kolay..
1) FDJ de FDAX da XU30 da makul bir getirisi olacak (sistem preriyodu ile aynı periyotta)
2) GAR, ISC, XU30 gibi derin kağıtlarda günlüktede makul skorları olacak..
ama yine de çok iyi kamufle edilmiş olabilir..ehuheuehe:D[/quote]
abi napiim zamanında çok dilim yandı amacım vobta yeni olan arkadaşlara histemede sistemede cumburlop dalmaması gerektiğini anlatmak. benim tek tavsiyem stop loss uygulamalarının gerektiğini söylemektir. diğer başka tavsiyem olamaz çünkü bu işin sırrı yok abi. doğrusuda yok. kimsenin gazına gelmesin yeni başlayan arkadaşlar.neyse ben yemeğe çıkıom kolay gelsin
[QUOTE=kitaro;267906]ya geçen hafta sizin gibi sistemcilerin gazına gelip yeni bi arkadaş bu sistemi alıp kullanmış olsaydı ne olacaktı iflas.[/QUOTE]
evet:)
STRem'de yeni sinyal bekleseydim halen bekliyodum :) Default STR de farklı olabilir.
[quote=hpy;267921][SIZE=4][COLOR=red]Bugün nedense ayuluk yapasım var[/COLOR][/SIZE].ama nedenini bilmiyorum.yağmurun kasveti beni de kötü mü düşündürüyor yoksa çöldeki bahhtsız bedevimiyim ben :D
Ama düşündüğüm olursa 72800 e kadar düşme riski var ve iyi bişe.[/quote]
giden piyasada kötü bir özellik abi. :cool:
[quote=trader38;267926]giden piyasada kötü bir özellik abi. :cool:[/quote]
bence de hocam.valla ben de mutu değilim bu durumdan ama düşüş görüyorum nedense.Stop yakın ama hedef büyük.
Pala bugun beni dinliyor,buralara dorduncu ugrayisiydi bu sefer asaga salmaz dedim ve salmadi,yeni zirvelere long olarak girecem insallah
longtain
[QUOTE=Tradeprof;267918]optimizasyon-asvoski dobrowksi adamı birgün beter ederovski[/QUOTE]
Allah razı olsun , lakin ben zaten uyamıyom saatlik sistemlere.. bu yuzden gunluk bir sistem uzerındne ıslem yapmaya bakıyorum bunu da yazıyorum gun basında zaten al sat sevıyelerı ve hedeflerı.. aksam kafam rahat sabah gonlum hoş...
ahanda kullanmaya calıstıgım gun ıcı trade sıstemı bu ;
toplantıdan anca çıkabildik.
GBP/USD'deki o barı doğru mu görüyorum ben? yuh develer yazıktır yaw patlamamış long stop kalmamıştır...
uzunların hepsı
600 den verılır...
herkesın rallı bekledığı havada...ralıı yapcaksa bıle...cıddı bır sılkeleme yapabılır dusuncesıyle...
[quote=ATHLON;267939]uzunların hepsı
600 den verılır...
herkesın rallı bekledığı havada...ralıı yapcaksa bıle...cıddı bır sılkeleme yapabılır dusuncesıyle...[/quote]
ulem silkeleyecek adam mı kaldı.
millet silkelenmekten "arındırılmış bölge" gibi oldu bea...:D
[quote=unlimitted;267940]ulem silkeleyecek adam mı kaldı.
millet silkelenmekten "arındırılmış bölge" gibi oldu bea...:D[/quote]
olmamı adaşım,bu vob olduğu surece kerizi de bitmez ,kaybettıkce para getırenı de...uwww
Şelaleeee aşkııımmmm gelll artık yawww.