[quote=torsion;67442]herkese günaydın kazancınız bol tarısmanız az olsun :D
kısa pozısyona devam dıyorum[/quote]
Dün aksiyon yapmışssın demekki..Önceki gün uzundaydın... Gap büyük olsun, 1 milyon çiçek açsın :)
Printable View
[quote=torsion;67442]herkese günaydın kazancınız bol tarısmanız az olsun :D
kısa pozısyona devam dıyorum[/quote]
Dün aksiyon yapmışssın demekki..Önceki gün uzundaydın... Gap büyük olsun, 1 milyon çiçek açsın :)
[QUOTE=Astatin;67443]Dün aksiyon yapmışssın demekki..Önceki gün uzundaydın... Gap büyük olsun, 1 milyon çiçek açsın :)[/QUOTE]
evet dun ogleden sonra kısaldım sistem sat vermedı ama tamamen hissi olarak kısaldım umarım yanılmam :S
hayda 34225... :(
süprizlerle dolu vob umuz var..dow un %2,50 eksisini yedi...lelele
Bull_Market, Vob_Trader dolar kısaları kapattınız mı ne olur sizce en fazla kaça çıkar? Bana 1.532 sınırını bile geçemez gibi geliyor dolar çok zayıf. Astatin dolarda hangi noktayı beklemeli satış için bakar mısın sistemine?
hexacığım..sistem öyle bir şey değil..sistem olan harekete göre sinyal üretir..TA diyosan, günlükde hala kötü görünüyor USDYTL
.....ilk 60 dakikayı 34100 altında kapatsak saatlik sistem kalıcı sat üretecekti..şimdilik badem üretti :(
Uzak doğu borsaları BOJ faiz indirimine önce hafif yükselişle karşılık verdi ve şimdi geriliyorlar..hepsi eksiye geçti..klasik bir beklenti bitti senaryosu..bakalım bizdede aynısı mı olacak.
[QUOTE=Astatin;67449].....ilk 60 dakikayı 34100 altında kapatsak saatlik sistem kalıcı sat üretecekti..şimdilik badem üretti :([/QUOTE]
daha bir sey bitmis degil saatlık sıstem saat 10.00 da sat verır nedersın :D
125 puan indirimde verdiği tepki buysa doların bu hafta ne kadar düşeceğini tahmin bile edemiyorum 1.410 olabilir kısa sürede bilemiyorum :) Astatin lütfen bir göz at beklemedeyim sat dersen satarım buralardayım :D
34300 den long cover oldum..sistemde flat de var..flat bekliyorum..
[quote=torsion;67451]daha bir sey bitmis degil saatlık sıstem saat 10.00 da sat verır nedersın :D[/quote]
:) 10:15 .kom.kom.kom.kom