lüüttfü, 54 deve yetmeyecek paraları taşımaya..bayramda sağdan soldan bi 54 deve daha getir :))))) lüttfü develer nerde....
Printable View
lüüttfü, 54 deve yetmeyecek paraları taşımaya..bayramda sağdan soldan bi 54 deve daha getir :))))) lüttfü develer nerde....
[quote=Astatin;160013][IMG]http://i36.tinypic.com/2mounfp.jpg[/IMG]
ahada aralık vade günlük ziestem..amma gün kapanışında kesinleşir sinyal..[/quote]
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.leleleNO WAY..BURASI SAMİYEN BURDAN ÇIKIŞ YOK..demek geldi içimden :) Türkiye yi özledim yawww :(
[quote=jerfin;160449]allahtan eur/usd leri kapatmamışım.. yoksa çok üzülürdüm bugün piyasayı izlemediğime..üüü[/quote]
Merak etme, benim tanıdığım Pala bize bu kadar kolay para yedirmez. Ya paralar sahtedir, ya da seri numaraları falan kayıtlıdır, biri gelir bizi bulur. Hayatta yanımıza bırakmaz Pala bugünkü vurgunu.. :)))
[quote=Astatin;160456]hula dax %4 mü düşecek ne[/quote]
Sabahtan beri şunu anlamadım, gündüz FDOW -%0,5'ti, şimdi de DOW -%0,5.
Bu şelalenin suyu bu sefer Amerika'dan gelmiyor gibi. Avrupa'da ne oldu da bugün küskü bayramı ilan edildi?
[quote=Strategist;160460]Sabahtan beri şunu anlamadım, gündüz FDOW -%0,5'ti, şimdi de DOW -%0,5.
Bu şelalenin suyu bu sefer Amerika'dan gelmiyor gibi. Avrupa'da ne oldu da bugün küskü bayramı ilan edildi?[/quote]
Aşkolsun..çok kırdın beni....o kadr yazdım foruma...Cuma akşamındna beri Almanyadayım ben:D:D:D:D iş için Almanyaya gidiyorum dedimya..iş buydu işte...
Bu da şu an Almanyada düşüş şerefine düzenlediğimiz partiden görüntülerim...alman gacıları ile... hit rekoru kırmaısnı bekliyorum forumda :) ben daddy cool...:)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=JgrFx9cVel8&feature=related[/URL]
İyi akşamlar.
Aralık vadeye geçmeye fırsat kalır inşallah.Bu ne hız böyle :::
[quote=Astatin;160461]Aşkolsun..çok kırdın beni....o kadr yazdım foruma...Cuma akşamındna beri Almanyadayım ben:D:D:D:D iş için Almanyaya gidiyorum dedimya..iş buydu işte...[/quote]
Yeni avatardan şüphelenmeliydim zaten.... :..:
[quote=takatsiz;160463]İyi akşamlar.
Aralık vadeye geçmeye fırsat kalır inşallah.Bu ne hız böyle :::[/quote]
Böyle giderse Cuma günü sabah gap'i direkt limite vuracağı için seansı kapatacak. ::: İlk 1 dk.'da emirleri verdiniz verdiniz, sonra 9:16'da -%25... :::
dow 9500..biz..60000..dax 5000..ilk duraklar..yolunuz açık...şortlarınız bol olsun..
yalnız aralık vadedeki makas.. buyrun şortlayın der gibi..bi numero var bu işte..
aha buda ABD deki ayuların DJ e silahlı baskın yapmadan hemen önce çekilmiş klibi... ma baker
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=fv53gKx0cyo&feature=related[/URL]
[QUOTE=Astatin;160468]aha buda ABD deki ayuların DJ e silahlı baskın yapmadan hemen önce çekilmiş klibi... ma baker
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=fv53gKx0cyo&feature=related[/URL][/QUOTE]
iyi de bu youtube yasak değil mi asti.. ee biliyoruz bizde yasakları delme yolunu:))) ama yassahsa yassahdır o kadar..:..:
[quote=QUEEN;160467]yalnız aralık vadedeki makas.. buyrun şortlayın der gibi..bi numero var bu işte..[/quote]
eğer numaraysa ben yemiş durumdayım...
aralıkta kısayım...
bugün spotun 1000 puan üzerini görünce dayanamadım...
[quote=jerfin;160469]iyi de bu youtube yasak değil mi asti.. ee biliyoruz bizde yasakları delme yolunu:))) ama yassahsa yassahdır o kadar..:..:[/quote]
almanyada yasak değil:::
[QUOTE=minyas;160470]eğer numaraysa ben yemiş durumdayım...
aralıkta kısayım...
bugün spotun 1000 puan üzerini görünce dayanamadım...[/QUOTE]
yeni şortcular..diğer vadeye geçmek isteyecek cuma..mesela ben..orda bi dolap dönecek..
9830..çok önemli dowda..yarınki büyüme rakamıda..süprizlere açık olmalı..:)
[quote=QUEEN;160472]yeni şortcular..diğer vadeye geçmek isteyecek cuma..mesela ben..orda bi dolap dönecek..
9830..çok önemli dowda..yarınki büyüme rakamıda..süprizlere açık olmalı..:)[/quote]
kafamı en çok kurcalayan sorulardan birisi de bu...
bu kadar düşüşten sonra aralık vadeye taşınmamış olanlar nasıl kısa açacaklar?
hele bir de dünya endeksleri cuma günü yatayda kalısa...
ve her an yukarı dönecek izlenimi verirse..
Milletin borsası ne güzel kurallı işliyor yaw. İnsan kıskanıyor. Bakın nasıl kanala girdi saatlerdir uslu uslu tahmin edilebilir yerlerde tepe ve dip yapıyor. Pala yok tabi orda.... Coniler nasıl olup da para kaybediyolar anlamıyorum... :::
Bizim Pala orda olsa hepsini don gömlek bırakırdı...
[QUOTE=Astatin;160461]Aşkolsun..çok kırdın beni....o kadr yazdım foruma...Cuma akşamındna beri Almanyadayım ben:D:D:D:D iş için Almanyaya gidiyorum dedimya..iş buydu işte...[/QUOTE]
Abi yoksa Brezilyaya mı geçtin :D Adamlar %4 düşüyor... Darısı bizim başımıza...
[QUOTE=enorton;160480]Abi yoksa Brezilyaya mı geçtin :D Adamlar %4 düşüyor... Darısı bizim başımıza...[/QUOTE]
asti gittiği ülkenin borsasını çökerttiğine göre biran evvel TR ye dönsün o zaman..:::
dow yarın 9650 hedefine gelir ve oradan teper büyük ihtimal.. ee bize de 1000 puanlık bir tepki yakışır dimi.. şöyle 63.000 e doğru..:) shortçular kızmayın daa.. pozsuz kaldım, shortlamam lazım..:D
no comment 65225 shortlarla devam... .lelele.lelele.lelele.lelele artık cuma bıraz daha shot acarız gelen paralarla :D
Günaydınlar..
Düşündüm de dün dünya borsaları arasında %2'nin üstünde çöken ilk bizimki oldu. DAX, FTSE, hatta FDOW bile azar azar giderken biz durumu en doğru okuyan, en doğru hareketi yapan ülke olduk. :p Pala, doğru zamanlama ile mal götürme konusunda dünyada 1 numara olduğunu bir kez daha ispatlamıştır... :::
fdow a bakarsak şuanda açsaydık yatay açardık..bugünde yükseliş olursa yarın 500 puan artı açarız..momentum önemlidir..
[QUOTE=jerfin;160484]dow yarın 9650 hedefine gelir ve oradan teper büyük ihtimal.. ee bize de 1000 puanlık bir tepki yakışır dimi.. şöyle 63.000 e doğru..:) shortçular kızmayın daa.. pozsuz kaldım, shortlamam lazım..:D[/QUOTE]
Bence biz sali günü 486xx`lere gelerek Dow`un 9600, DAX`in da 5400 civarinda bulunan trend desteklerine kadar gelmelerini fiyatladik. Bu noktadan sonra bence asil önemli olan trend desteklerinin kirilip kirilmayacagi. Bunu da birkac gün icinde görecegiz.
Ayrica trend destegini test eden tek borsa sanirim biziz. Bu da bana diger borsalarin bugün bu desteklerini test edeceklerini düsündürüyor. Ben sali günü aralik vadede biraz fazla risk alarak uzun pozisyon actim destege geldigimizi görünce....dng
Bence istedigin fiyatlara gelir.lelele
[quote=thracian;160492]Bence biz sali günü 486xx`lere gelerek Dow`un 9600, DAX`in da 5400 civarinda bulunan trend desteklerine kadar gelmelerini fiyatladik. [/quote]
Dow trend desteğinin üzerine oturdu, ama S&P 500 ve NASDAQ çoktan kırdı, hatta parça parça etti. Bu trend bitmiştir artık. Bu arada son bir çıkış hatta bir tepe gelmesi bu durumu değiştirmez.
Önemli olan düşüşün ne hızda olacağı. Yavaş başlayıp hızlanarak mı düşecek, yoksa önce hızlıca düşüp sonra daha yavaşça düşmeye devam mı edecek?
ACİL UYARI:
ü BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor
ü Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.
ü Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.
AYRICA;
Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER
Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK.
Ø BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR .
Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.
Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR ,
Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.
Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN .
Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!
[IMG]http://i37.tinypic.com/33ud4j5.png[/IMG]
destek dirençler
[QUOTE=thracian;160492]Bence biz sali günü 486xx`lere gelerek Dow`un 9600, DAX`in da 5400 civarinda bulunan trend desteklerine kadar gelmelerini fiyatladik. Bu noktadan sonra bence asil önemli olan trend desteklerinin kirilip kirilmayacagi. Bunu da birkac gün icinde görecegiz.
[COLOR="Red"]Ayrica trend destegini test eden tek borsa sanirim biziz. Bu da bana diger borsalarin bugün bu desteklerini test edeceklerini düsündürüyor[/COLOR]. Ben sali günü aralik vadede biraz fazla risk alarak uzun pozisyon actim destege geldigimizi görünce....dng
Bence istedigin fiyatlara gelir.lelele[/QUOTE]
bu trend destekleri biraz da graflara nasıl baktığımıza bağlı.. göreceli yani..:..: mesela; graflara semi-log bakanlar için yurtdışı endekslerin hepsinde de trend desteği salı günü kırıldı.. ama liner bakanlar için daha kırılmadı..
bizde semi-log bakanlar için trend desteği çoktan kırılmış ve günlerdir uzatmaları oynamışız.. ama liner bakanlara göre ise dün trend desteğini zorlamışız..:)))
liner graflarda mali endeks trend desteğinin altına indi dün.. bir de akbnk... diğer endeksler ve büyük bankalar tam desteklerinde kapattılar liner graflara göre.. ama ben mali endeks ve akbnk graflarında kırılmış olmasını önemsiyorum, çünkü öncü göstergedirler benim için..
Dax artıya geçti birden veri falan mı vardı ki...
[QUOTE=enorton;160501]Dax artıya geçti birden veri falan mı vardı ki...[/QUOTE]
he yuaw.. noluyo beaaa..dip yaptık dönüyorz derlerse ...tam tatilde..wışş:D
[quote=enorton;160501]Dax artıya geçti birden veri falan mı vardı ki...[/quote]
Çok baba veriler geldi...
[url]http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a_bD4gJ8o4wc[/url]
[url]http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=addLGY7AlNrM[/url]
[quote=QUEEN;160502]he yuaw.. noluyo beaaa..dip yaptık dönüyorz derlerse ...tam tatilde..wışş:D[/quote]
Dünkü düşüşlerde 3. dalga havası vardı. Şimdi bir 4. dalga çıkışı gelmesi gerekir zaten. (İçimdeki Elliot'çıyı susturamıyorom bi türlü.... :..:)
O yüzden Çarşamba günü tatile flat girmiştim... Short girenlerin tepki alımı yeme riski büyük.
AKBNK liner grafta kırılan trend desteği...
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i220736_akbnk.bmp[/IMG]
[QUOTE=Strategist;160504]Dünkü düşüşlerde 3. dalga havası vardı. Şimdi bir 4. dalga çıkışı gelmesi gerekir zaten. (İçimdeki Elliot'çıyı susturamıyorom bi türlü.... :..:)
O yüzden Çarşamba günü tatile flat girmiştim... Short girenlerin tepki alımı yeme riski büyük.[/QUOTE]
içideki eliotçu 4. dalga nereye kadar çıkar diyo..:p
[quote=QUEEN;160506]içideki eliotçu 4. dalga nereye kadar çıkar diyo..:p[/quote]
Ekim vadelinin 63500'lere kadar dönmesi gerektiğini söylüyo hergele. Ama Pala'dan dayak yiye yiye serseme döndü gariban, o yüzden dediğine pek güven olmaz... :..: Zaten Ekim kontratının o hareketi yapacak zamanı kalmadı. :)
bu da günlük-liner ulusal-30 endeksi.. tam trend desteğinde kapatmış.. aynı şekilde ulusal-100 endeksi de trend desteğinde kapattı.. mali endeks trend desteğinin altına indiğine göre bunlarda da kırılışın eli kulağındadır..:)
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i220748_xu030-gunluk.bmp[/IMG]
[QUOTE=Strategist;160507]Ekim vadelinin 63500'lere kadar dönmesi gerektiğini söylüyo hergele. Ama Pala'dan dayak yiye yiye serseme döndü gariban, o yüzden dediğine pek güven olmaz... :..: Zaten Ekim kontratının o hareketi yapacak zamanı kalmadı. :)[/QUOTE]
ben o içindeki [COLOR="Red"]hergele[/COLOR] sese inanıyorum, inanmak istiyorum strategist.. çünkü shortlamam lazım..:..:
[quote=jerfin;160508]bu da ulusal-30 endesi.. tam trend desteğinde kapatmış.. aynı şekilde ulusal-100 endeksi de tam trend desteğinde kapatmış.. mali endeks trend desteğinin altına indiğine göre bunlarda da kırılış eli kulağındadır..:)
[/quote]
Bakmadım ama logaritmikte çoktan kırmış olması lazım... Hangisine güvensek acep? Logaritmik mi döver, lineer mi?
[quote=jerfin;160509]ben o içindeki [COLOR=Red]hergele[/COLOR] sese inanıyorum, inanmak istiyorum strategist.. çünkü shortlamam lazım..:..:[/quote]
Ben de Çarşmaba günü tırtıkçı zihniyet yüzünden her zamanki gibi çıktım girdim çıktım girdim hareketin tamamından faydalanamadım. 5 dalgayı ben de dört gözle bekliyorum. Bu sefer full short girip arkama yaslanacam... :)))