ikili tepe rıca edıyorum olmadı oboda kabulumdur :D
Printable View
ikili tepe rıca edıyorum olmadı oboda kabulumdur :D
[QUOTE=torsion;67479]ikili tepe rıca edıyorum olmadı oboda kabulumdur :D[/QUOTE]
5 ala geldiği için ben uzuna geçtim....
oboyu ve ikili tepeyi kbul edemeyiz...
astatin kardeş izninle 3000 yukarı olsun..... yukarıda kabul dedim ya.....
forum kapandımı ne oldu.....
herkese kolay gelsin......
Dolar hafif tepki verdi 1.517 e kadar bugün ne olur? Yahu eur-usd 1.470 iken satılabilir demiştim 600 pip düştü. Lakin kendi tavsiyemi kendime geçiremedim işlem yapmadım kaçtı fırsat :D
Bugün hiç veri yok sadece şu var Kanada TÜFE (a/a) (Kas) 14:00
Edit:: kendi kendime konuşuyorum işte :D
Selam herkese öncelikle :)
Tüm Avrupa dün ve bugün -3,5.. Bizim borsa +0,06
Dow 8900 bizim endeks 33000 + dow 8600 bizimki 34500
Kısadayım halen bayram havası hep sürecek mi yaw. Çok iyi havalarda bile Hiç böyle çıkış trendi görmemiştim..
Sanıyorum bizim bilmediğimiz bişeyler de var..
kımse kalmamıs herhalde kızartın şu ekranı yaw
[quote=torsion;67486]kımse kalmamıs herhalde kızartın şu ekranı yaw[/quote]
tavugu kızartmıyorlar yakıyorlar yandı bitti kül oldu. bizim paralar da kayıpta : () Az bişey düşer gibi yapıyor..sonra tekrar yukarı.. Yurtdışı hikayesi de sanırım yalan oldu. Yeterince tepki vermiyoruz.
Neyse nankörlük etmeyeyim. yüzde 0,26 eksidede olsak eksi eksidir :)
bence iyi pişsin dıye önce kısık ateşte haşlıuyorlar bu gıt geller bunu anlatıyor sonra iyice kızartacaklar herhalde ( acıktıgım cokmu bellı oldu yaw )
[quote=torsion;67488]bence iyi pişsin dıye önce kısık ateşte haşlıuyorlar bu gıt geller bunu anlatıyor sonra iyice kızartacaklar herhalde ( acıktıgım cokmu bellı oldu yaw )[/quote]
Valla ben senin dediğini 15 gündür bekliyorum.. Normalde düşüş kanalının yüzde 40 ı kadar tepki verir dedik.. 29000-21000= 8000*0.40= 3200 +21000 = 24200 den beri bekliyorum endeks 27000 oldu..
+ düşüş kanalını da kırdı namussuz.
tekrar döner mi bilmiyorum
bende pes edecem herhalde sıstemım al verıyor:(
forum sizlere ömür olmuş.....yazık oldu........