-
[QUOTE=Astatin;67475]Süt Danası Nerde yaww... görünmüyo ortalıkda... kısa ya geçmiş midir acep ? :) Dana Çinikova...böyle bir buz patencisi vardı meşhur, dünyanın yarısı hala gominiskene :)[/QUOTE]
.kom .kom .kom
Kısaya geçmem için hiç bir sebep yoktur.. Uzun devam.. Adım üstümde süt danası..
Forum kızı irma dan sevgiler
-
bende nacızane sıstemımle uzuna gectım bakalım ne olacak :(
-
Pastada diğerlerin satışı , diğer alıcılara göre 7000 kontrat daha fazla . İlk beşe bakarsanız. Bu hacimde ne alıcı nede satıcı mevcut. Şimdi bu 7000 kontratlık diğer satıcılar (ky) bizlermiyiz acaba ?
-
30 dak lık grfıkte sankı flama hazırlıgı var gıbı bakalım dogrumu
-
[QUOTE=torsion;67495]30 dak lık grfıkte sankı flama hazırlıgı var gıbı bakalım dogrumu[/QUOTE]
bozuldu
-
[QUOTE=mbm;67491]forum sizlere ömür olmuş.....yazık oldu........[/QUOTE]
Forumu yanlış zamanda ayular basmış:)
-
[quote=catedral;67492].kom .kom .kom
Kısaya geçmem için hiç bir sebep yoktur.. Uzun devam.. Adım üstümde süt danası..
Forum kızı irma dan sevgiler[/quote]
.dng.dng.dng.dng.boks..boks..boks..boks.
-
Ya tek umudujm tekstil kağıtlarına da girdiler ya. tavan tavan götürüyorlar.Bu iyi.
Başlarda imbk30 ile yükseltip .Yükselişin son aşamasında böyle hiç yükselmeyen çoğu iflasta kağıtlara girerler.
-
Alla allaah. bu da iyi. [U]vadeli yine spotun üstüne çık[/U]tı. Hem de durup dururken. Yani ne Avrupa yükseldi ne Dow. VOB kUMARhane işletmeleri A.Ş bugün de prim yaptı :)
-
[QUOTE=abka;67410]benim düşüncem şubat sonuna kadar dow; 9600 ü aşarak 11500-12.000 aralığını test edecek..biz de imkb-100 de 40.000 leri test ederiz..dolar 1,300 larda olur..garanti i bnksı 5,00 lerde olur.....martdan itibaren ayı piyasası olmalı..temmuzda en dipler oluşmalı..sonra ise kalıcı ralli....2009 sonuna kadar...bu senaryoyu dow ve bizdeki güçlü taban oluşumu ve 2 li pozitif uyumsuzluktan çıkarıyorum...hatta abartıp daha ileride gidebilirler..1998 rusya krizi gibi...1 -2 aydır düşüncem bu..hissede imkb-3 de trentde oturmalı(garantibnk,işc,akbnk)..piyasa çok gitti dendikce piyasa gidecektir..[/QUOTE] benim düşüncem bu..
-
Arkadaşlar dolarda py halen kısada mı bakıp yazabilir misiniz?
-
34400 uzunları 34475 kısaya döndüm...
iki gündür yönünü bulamadı piyasa..aynı yerde gelgit yapıyoruz..
ekmekte çıkmıyo dogru dürüst...
tekrar uzuna dönersek şaşırmam.......