günaydın..63000 aralık uzunlarla uzun devam..3-5 gün bekleyeceğim..
kanımca yeni tepe olacak..dow da hedef 10200 üzeri..[B]sonra en baba küskü...[/B]
Printable View
günaydın..63000 aralık uzunlarla uzun devam..3-5 gün bekleyeceğim..
kanımca yeni tepe olacak..dow da hedef 10200 üzeri..[B]sonra en baba küskü...[/B]
62100 maliyetli longları 4kasıma kadar taşımayı düşünüyorum
[quote=abdullah yıldız;160597]62100 maliyetli longları 4kasıma kadar taşımayı düşünüyorum[/quote]
Bu maliyeti ne zaman yaptınız? Çarşamba günü mü?
4 çeyrek sonra abd rekor büyümüş..durgunluk bitti..yani 10-15 içinde ayı piyasası bekliyorum... nede olsa beklenti bittiiii.kısa yapıp 1-2 ay vobdan uzaklaşabilirim..
[quote=Barney;160598]Bu maliyeti ne zaman yaptınız? Çarşamba günü mü?[/quote]
sert volatiliteli günlerin sonunda genelde 2kontrat da olsa ters yönde pozisyon almayı tercih ediyorum carşambadan aldım ikitane
Ekim vade için destek direnç verecek arkadaşlar var mı?
ühüü 63000 e emir gondrılır emır daha gondrılemeden tıkanır.. emır kutucugu ha gıttı ha gıdecek dıye beklerken fıyat ucup gider tekrar gonderılır ve 850 poınts zararlada olsa kapatılır :)) saglık olsun .. 3 gunde 3000 getirdi biraz da götürsün :))
yaf bu emirlerde sırf zarar uzayacagı zaman bole yapıyo.. ben daha hıc satıstan sonra kar edecegı varsa gecıken emir görmedim :))
Günaydın arkadaşlar.
Şansınız açık olsun.
Ekim uzunlar 63200 kapatıldı. 63250 den biraz kısaldım.
[quote=abdullah yıldız;160600]sert volatiliteli günlerin sonunda genelde 2kontrat da olsa ters yönde pozisyon almayı tercih ediyorum carşambadan aldım ikitane[/quote]
Hm ok az kontrat sayısı az ise normal, Ama kontrat sayısı cok olsa idi düşüncenizi almak isterdim neden öyle yaptığınız ile ilgili. Değişik bakış açıları herzaman önem vermişimdir :) çarşamba günü o belirsizlik içinde günün en düşüğünden yüksek kontratla vade sonuna sadece 1 seans kalmışken o vadede uzun pozisyon almak bana kumardan başka bişeyi çağrıştırmadıda o yüzden sordum...
**tabi bunu yeni pozisyon açmak için düşünüyorum.. yani 2000 puan üstü kar ile kısa pozisyon taşıyanların deneyebilecği bir hareket olabilirdi...
[QUOTE=ordi;160601]Ekim vade için destek direnç verecek arkadaşlar var mı?[/QUOTE]
Kabaca 63650 üst 62150 destek.
Yalnız 63275 de zorlanıyor. Geçermi bilemem.
açılışta 62.900 den aralık vade longladım bende...
Kar üstünde oturmak bana göre değil. İllaki geri vermem gerek.
63350 biraz daha şort.
Sazan 275'den shortlar. (SW)
[QUOTE=jerfin;160607]açılışta 62.900 den aralık vade longladım bende...[/QUOTE]
ne ara nasıl yakaladın yaf benım kurum la ınt sıtesı emrı gondermek tam zulum hıc gerektıgı zaman gıtmez bu kot emır :) bekletir durur. :))
Teknik inceleyen arkadaşların dikkatine;
Bugüne mahsus olmak üzere vix 30 değil x 30 'un yönünü kestirmeye çalışın.
63275 cortingale :::
[QUOTE=jerfin;160607]açılışta 62.900 den aralık vade longladım bende...[/QUOTE]
Tebrikler Jerfin...
Sistemler ne durumda arkadaslar?
Benim 20 dklik al verdi, ancak 60 dklik hala satta. Benim 60 dklik cok mu yavas acaba?:)
[quote=parderi;160611]Teknik inceleyen arkadaşların dikkatine;
Bugüne mahsus olmak üzere vix 30 değil x 30 'un yönünü kestirmeye çalışın.[/quote]
çok iddalı olacak ama dov düşen kanalını kırdı yeniden 10200 yöneldi fibo teknigine göre 5kasım çok önemli olacak burası önemli tarihlerin çakıştıgı bir gün şelale büyük olasılıkla 5 kasımda başlaması lazım ama o zamana kadar biz tekrar 66000 bölgesine bir tur yaparız gibi geliyor
[QUOTE=parderi;160608]Kar üstünde oturmak bana göre değil. İllaki geri vermem gerek.
63350 biraz daha şort.[/QUOTE]
İllaki iade şartmı canım, 63125 flat.
Birazda üstüne oturalım.:)))
[QUOTE=fXci;160612]63275 cortingale :::[/QUOTE]
teknık olarak kafamda bırkac yer var ....
63275 cortları kapayınca soyleycem... shortları ya 62900 yeresınden ........yada 62500 yeresınden kapaycam ....
kararı pıyasaya gore belırleycem
Rahat durabilsem bir yıldan beri vade son gününde ilk defa karda olacağım. hemde iyi bir karda. Ama rahat duramamki.
Nolur arkadaşlar kıpraşırsam beni ikaz edin.:)
[quote=parderi;160616]İllaki iade şartmı canım, 63125 flat.
Birazda üstüne oturalım.:)))[/quote]
[quote=parderi;160618]Rahat durabilsem bir yıldan beri vade son gününde ilk defa karda olacağım. hemde iyi bir karda. Ama rahat duramamki.
Nolur arkadaşlar kıpraşırsam beni ikaz edin.:)[/quote]
Abi bende onu diyecektim,sende tırtıkcılık ruhu var yapacak birsey yok,neyse zarar etmede gerisi önemli degil:)
bugunku hedefım 300 pıvandı 63275 shorts 62975 flatos ... savol pelam bugun bana mama vermeycen sandıydım emme savolasın boyuk adamsın ...
bir başka garantı kazanc yeresinde gorusmek uzere... pıçakımız hep bilenik ossun
efg her iki vadede de short açıyor ilginç...
[QUOTE=jerfin;160621]efg her iki vadede de short açıyor ilginç...[/QUOTE]
ekim vadedeki shortlarını hangi arada derede kapattı bu efg.. :..:
[QUOTE=jerfin;160622]ekim vadedeki shortlarını hangi arada derede kapattı bu efg.. :..:[/QUOTE]
Dikkat çekmemek için hafta ortası 8-10 bin kontratı birkaç taşeronuna devretti.
Bu güne pozisyonsuz girmişti. Diğer büyüklerdede fazla bir pozisyon yok.
Onun için kansız bir gün olacak burası.:)
63325 kısa .. 62975 uzun .. ciğerini sökecem palanın ..ralli ..:D .. heheheh
[COLOR="SeaGreen"][SIZE="5"]2ild [/SIZE][/COLOR]
ekim vade uzlaşma tahminim 66775 hayırlı uğurlu olsun ..
[QUOTE=selçuklu;160624]63325 kısa .. 62975 uzun .. ciğerini sökecem palanın ..ralli ..:D .. heheheh
[COLOR="SeaGreen"][SIZE="5"]2ild [/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
Patron hoş geldin.
Yukardada dediğim gibi bu gün dar bantta gider geliriz.
Bu gün 4-5 kademede tırtık günü olacak sanırım.
Ama bu ağanın canını sıkacaktır. Belki 1 veya 2 pozisyonla canımızı yakabilir.
[quote=selçuklu;160626]ekim vade uzlaşma tahminim 66775 hayırlı uğurlu olsun ..[/quote]
Return of the Selçuklu Episode I...
Parçala o beyzbol sopasını Pala'nın kafasında patron. Görelim seni.... :::
[quote=parderi;160623]
Onun için kansız bir gün olacak burası.:)[/quote]
Kurt puslu havayı, tırtıkçı yatay piyasayı sever parderi. Sabahtan beri işlem manyağı ettim piyasayı. 50 puan, 75 puan, ne görürsem basıyorum düğmeye. Az sonra aracı kurumdan çiçek gönderecekler... :..:
aralık vade ile spot arasındaki makas sıfırlandı..
[QUOTE=Strategist;160628]Kurt puslu havayı, tırtıkçı yatay piyasayı sever parderi. Sabahtan beri işlem manyağı ettim piyasayı. 50 puan, 75 puan, ne görürsem basıyorum düğmeye. Az sonra aracı kurumdan çiçek gönderecekler... :..:[/QUOTE]
Aman adamım çiçeği aldıktan sonra başka kimseye kapıyı açma ha.
Zira Palada bişey gönderecektir sana :..:
Günaydın arkadaşlar, yav ben uyurken neler olmuş be, herkese bol kazançlar.......
longsanızda, shortsanızda soyun ağayı, manayak yapın onu,
[quote=parderi;160630]Aman adamım çiçeği aldıktan sonra başka kimseye kapıyı açma ha.
Zira Palada bişey gönderecektir sana :..:[/quote]
Az önce bi paket gönderdi Pala. Henüz açmadım ama içinden tik tak tik tak saat sesi gibi bişey geliyo... Nedir acab.... ---- BAAAAMM ---- :::
150-125 flat oldum .. izleyelim bakalım palayı .. .boks.
Dow'un dünkü çıkışı sapıkça bi şeydi.
Ülen biz en büyük bayramımızı kutladık vobda sizin kadar coşmadık. Size noluyoki.
Akşama fikrim değişirmi bilemem ama bu seviyeler kapanırsak şimdiki düşüncemle aralıkta 1/3 kesin kısa.
[QUOTE=Strategist;160632]Az önce bi paket gönderdi Pala. Henüz açmadım ama içinden tik tak tik tak saat sesi gibi bişey geliyo... Nedir acab.... ---- BAAAAMM ---- :::[/QUOTE]
Yok günahını alma ağamın o medeni adamdır.
Benim beklediğim kaktüsten mamul iskemle gibi bir şey.:)