garantibnk sına veriyorlar..gösterge hisse olduğundan pek hayra alamet değil..
Printable View
garantibnk sına veriyorlar..gösterge hisse olduğundan pek hayra alamet değil..
[quote=abka;67501]
[B]abka[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=67410#post67410"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]benim düşüncem şubat sonuna kadar dow; 9600 ü aşarak 11500-12.000 aralığını test edecek..biz de imkb-100 de 40.000 leri test ederiz..dolar 1,300 larda olur..garanti i bnksı 5,00 lerde olur.....martdan itibaren ayı piyasası olmalı..temmuzda en dipler oluşmalı..sonra ise kalıcı ralli....2009 sonuna kadar...bu senaryoyu dow ve bizdeki güçlü taban oluşumu ve 2 li pozitif uyumsuzluktan çıkarıyorum...hatta abartıp daha ileride gidebilirler..1998 rusya krizi gibi...1 -2 aydır düşüncem bu..hissede imkb-3 de trentde oturmalı(garantibnk,işc,akbnk)..piyasa çok gitti dendikce piyasa gidecektir..[/I]
benim düşüncem bu..[/quote]
Ya abka çok iyi diyorsun da. Dow zaten işlerin iyi gittiği zamanlarda 14000 lerde geziyordu.. Şimdi bu kadar insan işssiz kalmışken felan tekrar nasıl 11,5-12 leri görsün ki..
Hadi bıraktık yurtdışını içeriye dönsek bi türlü dönmesek bi türlü yüzümüz gülmüyor..İmkb şirketlerinin üçte biri aralık ayında üretime ara verdi ya. . Dün Brisa da dahil..Yani imkb nin üçre biri çalışmıyor şu an...fabrikalar kilitli...
Görmez demiyorum ama İmkb tekrar 40 binleri görsün bi tane daire satıp parasıyla açığa satış yaparım ya +...
[quote=hexa;67502]Arkadaşlar dolarda py halen kısada mı bakıp yazabilir misiniz?[/quote]
HEXA'cığım,
Nacizane görüşüm; VOB da iki büyük sahtekar kardeş kimdir biliyor musun?
1) TAKAS 2) MAKAS
Bunlara takip ediyor olmak kardan çok zarar getirir...Yanıltır
GROOOARRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!11 &0 dakıkalık sistem kırmızı elbiseyi giydi şu fiyatta....15:00 a kadar soyunmaz inşallah..kırmızı kalır
[QUOTE=BORSACIOZGUR;67505]Ya abka çok iyi diyorsun da. Dow zaten işlerin iyi gittiği zamanlarda 14000 lerde geziyordu.. Şimdi bu kadar insan işssiz kalmışken felan tekrar nasıl 11,5-12 leri görsün ki..
Hadi buraktık imkb yi..İmkb şirketlerinin üçte biri aralık ayında üretime ara verdi ya. . Dün Brisa da dahil..Yani fabrikalar çalışmıyor.
Görmez demiyorum ama İmkb tekrar 40 binleri görsün bi tane daire satıp parasıyla açığa satış yaparım ya +...[/QUOTE]
ekonomi berbat tamam..ama ekonomik kriz,durgunluk uzun süreçlidir..1-2 yıl sürer..ama bu arada hisse senetlerinde ara ralliler olabiliyor..mesela 2001-2003yıllarında borsa defalarca ralli yapmıştır..zaten martdan itibaren çöküş beklemem ,berbat küresel ekonomiden dolayıdır...nihai dip temmuzda bekliyorum..ama bu arada borsalarda %50 lik çıkış geçmişe bakınca kesinlikle ihtimal dahilindeddir..
[quote=Astatin;67506]HEXA'cığım,
Nacizane görüşüm; VOB da iki büyük sahtekar kardeş kimdir biliyor musun?
1) TAKAS 2) MAKAS
Bunlara takip ediyor olmak kardan çok zarar getirir...Yanıltır[/quote]
.brv.brv.brv.brv.brv
.lelele
.lelele .lelele .lelele .lelele .lelele .lelele bravo
Ben de iki sahtekarı Kayahan ile Ben zannediyordum :)
10 bin kaybettim lanet yükseliş yüzünden. Artık düzeltme olursa fazlasını geri alır mıyız bilmem..
sonuçda BORSA GRİDİR.her pozisyon sahibinin kendine göre hikayesi vardır...mantıklı gerekceleri vardır.
EKTE spot 30 un 60 dk. grafiği var..DÜşüş ihtimali çok daha yüksektir kısa vadede. Ancak 34850 üzerinde senaryo geçersiz kalır
Tersleri yapmaya alıştım ilerleyen saatlerde dolarda tavsiyen olursa bekliyorum :D Fx sinyali için bedava sms gönderen bir yer vardı ne kadar iyi insanlar değil mi (ama hep tersi çıkıyordu nedense) :D Adam gönderdiği sinyalleri uygulamış olsa sms gönderecek parası bile kalmamış olması gerekirdi :D Peki altın ons alınabilir mi 830 dan ?
[QUOTE=mbm;67503]34400 uzunları 34475 kısaya döndüm...
iki gündür yönünü bulamadı piyasa..aynı yerde gelgit yapıyoruz..
ekmekte çıkmıyo dogru dürüst...
tekrar uzuna dönersek şaşırmam.......[/QUOTE]
34525 uzun...... şaşırmadım zaten.....
çorbaya çevirdiler....
bende bu sıralar uzun -flat arasında dolanıyorum.sistem,geçen cumadan beri al olduğundan ya uzun,ya flat olmam gerekiyor..
yaw benı uzun yaptılar sonrada assagı verdıler :(