-
[quote=boz ayı;160715]ekim vadedeki kademeler boş.....
aralık vade ise dopdolu.....
kral çıplak..........
ağa yazmazsa ortada kimse yok...........[/quote]
[I]ağa ekim vadeyle işini bitirdi.....yerin dibine kadar yolu var der....[/I]
[I]bu vadede şorta bile geçti....[/I]
[I]şimdi sıra makas silahında........[/I]
[I]ağa aralık vadede....ağa çıplak........[/I]
-
Walla bu gidisle insanlara 59000 lerden short acmadıklarına pisman edecekler gibi..100 puan yukselise bile tahammülü yok adamların,küt küt..
-
Saatlik sistem son durum...
[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/3135/adszt.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=fXci;160711]arkadaşlar ekim vade 61900 maliyetli longum emme uyarımı da yapem bari
birazdan 62175 aşılamazsa şelalenin eli kulağında:::[/QUOTE]
Şu sebeple flatos gayrı
-
şelale diye ben buna derim işte....
-
[QUOTE=jerfin;160716]sabırla shortta bekleyen arkadaşları tebrik ediyorum... sabah long açtığım yerden ancak shorta geçebildim ben..:)[/QUOTE]
Ben de tebrikleri kabul ediyorum :)
-
Yağmur mevsimi durup durup bastırıyo,
-
Mallar dahada kelepirleşti ama almaya para kalmadı.
-
eskiler bugün piyasada oluşan formasyona ters-yüz adını verir...
ve çok korkarlardı.....yeni yükseklik ve dip......en ürkünç formasyonlardan biridir..
ve argo adıda efsane olmuştur....şemsiye formasyonu....bilenler bilir...
-
[QUOTE=boz ayı;160718][I]ağa ekim vadeyle işini bitirdi.....yerin dibine kadar yolu var der....[/I]
[I]bu vadede şorta bile geçti....[/I]
[I]şimdi sıra makas silahında........[/I]
[I]ağa aralık vadede....[B]ağa çıplak.......[/B].[/I][/QUOTE]
Faşo ağa :D
-
ekim vade uzlaşma tahminim 57775 . hayırlı uğurlu olsun ..
-
[QUOTE=enorton;160700]Abi olay geçtikten sonra anlıyoruz olanı biteni :) [B]Şimdi %5 yukarda olsak, sabah mis gibi alım fırsatı verdiler almadık diyecektik [/B]:)[/QUOTE]
Mis gibi satış fırsatı vermişler...
-
[QUOTE=jerfin;160716]sabırla shortta bekleyen arkadaşları tebrik ediyorum... sabah long açtığım yerden ancak shorta geçebildim ben..:)[/QUOTE]
benım gıbı tepede malını kaptıranlar aglasın dursun sımdı.. üvvvv günün kaybedeni ..
-
[QUOTE=selçuklu;160728]ekim vade uzlaşma tahminim 57775 . hayırlı uğurlu olsun ..[/QUOTE]
Biraz da öbür vadeye bırak patron...
-
Tırtıkçı zihniyet yüzünden flat'a geçmiştim, 825'den bi daha full short girdim. Ağa acayip mal dağıtıyor bugün.
Bu arada boz ayı abi, ne dersen tutuyor. Saygıyla tebrik ederim.
-
Özlemiştik böyle günleri... Çarşambanın 1000 puan altına geldik... Dün akşam burada yarın -1000 yaparız desek deli derlerdi heralde... ( Ben de deli derdim) :)
-
[b]***duyuru*** matrıks verı termınalı’ndekı bazı sembol degısıklıklerı [/b]
2 kasım pazartesı gununden ıtıbaren, matrıks verı termınalı’nde bazı
sembol degısıklıklerı olacaktır. Uygulamada olacak semboller asagıda
belırtılmıstır.
Fdjı djıa ındex future (gecıkmelı)
fdjır djıa ındex future (real tıme, anlık)
fspx s&p 500 future (gecıkmelı)
fspxr s&p 500 future (real tıme, anlık)
fdax dax future (gecıkmelı)
fdaxr dax future (real tıme, anlık)
dax dax performance ındex (gecıkmelı)
daxr dax performance ındex (real tıme, anlık)
-matrıks-
-
-
[quote=enorton;160729]Mis gibi satış fırsatı vermişler...[/quote]
Abi iste dedigim gibi,marifet hareketin dagıtmamı yoksa gercek mi oldugunu seans acılısında bulmak,gerci bas bas bagırıyordu 2 haftadır distribution diye..Astatin bunu ilk yakalayandır,onuda cok tebrik ederim..
-
Bugün DOW amca 10.000'i tekrar geçemezse, hele FDOW'dan anlaşıldığı gibi negatif gap ile açıp aşağı harekete devam ederse, dün burada yazdığım dalga sayımım güçlenir. Bu, dünkü çıkışın 4. dalga olduğunu ve bugün 9500 hedefli 5. dalga başlayacağını teyid eder. Bizde de ordular ilk hedefiniz 58.000'dir ileri.... :..:
-
[QUOTE=elstock;160736]Abi iste dedigim gibi,marifet hareketin dagıtmamı yoksa gercek mi oldugunu seans acılısında bulmak,gerci bas bas bagırıyordu 2 haftadır distribution diye..Astatin bunu ilk yakalayandır,onuda cok tebrik ederim..[/QUOTE]
Astatin bütün yükseliş boyunca short kovaladı zaten :) Sistem sinyallerinin sadece SAT kısmına uyan bir trader... :) Elbet bir yerden yakalayacaktı... Şaka bir yana 2 haftadır distribution deyip duruyordu kendisi... Ben de teprik ediyorum..
-
[QUOTE=elstock;160736]Abi iste dedigim gibi,marifet hareketin dagıtmamı yoksa gercek mi oldugunu seans acılısında bulmak,gerci bas bas bagırıyordu 2 haftadır distribution diye..Astatin bunu ilk yakalayandır,onuda cok tebrik ederim..[/QUOTE]
hakket asti nerde yawf.. bu kadar özlemle bekledikten sonra kaçar mı bu şelale seansı... yoksam asti TR ye döndü de bu şelale onun ayak sesleri mi..:::
-
[QUOTE=jerfin;160739]hakket asti nerde yawf.. bu kadar özlemle bekledikten sonra kaçar mı bu şelale seansı... yoksam asti TR ye döndü de bu şelale onun ayak sesleri mi..:::[/QUOTE]
Valla adam aylardır böyle şelale bekliyordu.. Tam yurt dışına çıktı şelale başladı... Artık şans mı şanssızlık mı ne diyelim bilemiyorum...
-
48.400 ün de altına indik hayırlı uğurlu olsun...
-
[quote=Strategist;160737]Bugün DOW amca 10.000'i tekrar geçemezse, hele FDOW'dan anlaşıldığı gibi negatif gap ile açıp aşağı harekete devam ederse, dün burada yazdığım dalga sayımım güçlenir. Bu, dünkü çıkışın 4. dalga olduğunu ve bugün 9500 hedefli 5. dalga başlayacağını teyid eder. Bizde de ordular ilk hedefiniz 58.000'dir ileri.... :..:[/quote]
Abi bugün 61000 altı zaten dedigini teyit eder,3000 puanın su satıs ortamında lafı olmaz gibi..
-
[quote=enorton;160741]Valla adam aylardır böyle şelale bekliyordu.. Tam yurt dışına çıktı şelale başladı... Artık şans mı şanssızlık mı ne diyelim bilemiyorum...[/quote]
Abi eleman zaten full shortta..cuma kapamadı pozisyonlarını..
-
Bu gün çok fena olacak, yeni stobum 61750(aralık vade)
-
[quote=elstock;160742]Abi bugün 61000 altı zaten dedigini teyit eder,3000 puanın su satıs ortamında lafı olmaz gibi..[/quote]
58.000 hedefim bugün için değil zaten. O biraz abartılı olur. :)
-
[quote=Strategist;160745]58.000 hedefim bugün için değil zaten. O biraz abartılı olur. :)[/quote]
Yok abi anladım zaten,bende aralık vade icinde 58000 ve altını hedefliyorumda o yuzden yazdım..:)
-
[quote=security;160744]Bu gün çok fena olacak, yeni stobum 61750(aralık vade)[/quote]
60875 ilk oynaş yeri ağam daha önce oradan maliyetlenmiş,(05.10.09 Aralık vade)
-
Fiyat böyle bir şelalede bile bi yukarı bi aşağı gidiyor ya, yıllardır bu işin içindeyim, ben de bunu anlamam.
Ya bu şelalenin ortasında hangi tip insan long giriyor da bu fiyat çıkıyor, mantığı nedir, illa dip avlayacam diye zıbarmaktan korkmuyorlar mı, çözemedim. :..:
-
Ben ekranı kapatıyorum, PES 2010 Master Lig e devam ediyorum :) Size bol kazanç...
YYSD :)
-
Buarada fdax çarşamba bizim kapanış seviyemize geldi ama biz 1100 puan aşağıdayız çarşambaya göre...
-
[quote=jerfin;160740]48.400 ün de altına indik hayırlı uğurlu olsun...[/quote]
jerfin patron kısaydın sen tutmuyonmu
valla şincik oturdum ekrana sabahtan beri bi şirket devri vardı onunla uğraşıyom fxci baba nereye kadar düşer bi yazıversen sevinirim valla
-
aralık vade longum .. ekimle işim bitti ... hayırlı olsun ...
-
[QUOTE=tırtıl;160751]jerfin patron kısaydın sen tutmuyonmu
valla şincik oturdum ekrana sabahtan beri bi şirket devri vardı onunla uğraşıyom fxci baba nereye kadar düşer bi yazıversen sevinirim valla[/QUOTE]
bayram tatiline flat girmiştim ben.. sabah açılışta longladım, sonra 500 puan kar verdi çıkmadım açgözlülük ettim..:..: baktım satışlar geliyor sabah longladığım yerden shorta döndüm tırtıl.. şu anda 62.900 maliyetle aralık shortum yani...
-
[QUOTE=clark;160145]Hoşbulduk sürekli takip edemesemde aklım param ve sıhhatim yerinde olduğu sürece ben arada gider gelirim cuma günü 29 ekimden sonra 60.000 temel atma töreni düzenleyecez ayı kardeşler davetli :)[/QUOTE]
64800 maliyetle kısaya devam ,tören 17 de başlayacak
-
alım çılınlığı bekliyorum ..hehe :o
-
[QUOTE=clark;160754]64800 maliyetle kısaya devam ,tören 17 de başlayacak[/QUOTE]
ne töreni clark.. tören başlamadı mı daha..:confused:
-
[quote=jerfin;160753]bayram tatiline flat girmiştim ben.. sabah açılışta longladım, sonra 500 puan kar verdi çıkmadım açgözlülük ettim..:..: baktım satışlar geliyor sabah longladığım yerden shorta döndüm tırtıl.. şu anda 62.900 maliyetle aralık shortum yani...[/quote]
ee iyi o zaman yaww çekelim halayı ehuehuheu.lelele.lelele.lelele