[URL=http://img682.imageshack.us/i/sonum.png/][IMG]http://img682.imageshack.us/img682/3153/sonum.png[/IMG][/URL]
ay bitti ..işte ekim performansı...ekimde opt. hiç yok..önceki aylar opt var...7 ay opt edip,8.ay uygulama şeklinde devam ediyor...
Printable View
[URL=http://img682.imageshack.us/i/sonum.png/][IMG]http://img682.imageshack.us/img682/3153/sonum.png[/IMG][/URL]
ay bitti ..işte ekim performansı...ekimde opt. hiç yok..önceki aylar opt var...7 ay opt edip,8.ay uygulama şeklinde devam ediyor...
[quote=security;160786]Şimdi içimdeki ses ağaya yavaş diyor, ki düşüş şöyle yavaş yavaş, çoğulcu, katılımcı demokratik olsun, türk işi olmasın,[/quote]
len ağa yavaş len danalaşma,
bugün long olan çok vatan evladı acımasızca kesildi...
elini uzatan kolunu kaptırdı.....
bu bir şemşiye formasyonu ...
boz ayının büyyük paralar geliyor....
ikinci muharebe 59.xxx lerde ..
ağa yine basacak...izleyelim...
arkaya yaslanarak....
biz ayrılamayız....şortlarım ve ben...
tebrikler jani,kuzu !!!!+.+.+.
16:05'den beri hiçbir 5 dakikalık çubuk + kapatmadı. Sadece doji ve küskü var menüde.
son poz 700 ort aralık uzun .. çok işlem oldu bugün bende .. vay anasını ... :::...
[B]iç gündem karışık[/B]...bugünde cuma..tüm büyük olumsuzluklar cuma akşamından sonra olur...dikkat derim..
[QUOTE=cırcır;160790]agasıyla kuzunun topiği bomboş :( :( :(
agası para saçıyo toplayın ::::::::::::[/QUOTE]
adam bası 10 kontrat kaybedecez nerdeyse :)) la yoksa aga kuzu mu :)
forumda nerdeyse 50 kısı tahmın yaptı adam bası 50 kontrat eder 500 kontrat abavvv kuzu tırda yetmez bu paraya::::::::::::::::::::::::
ağa bizi bıraktı, feodal beylere çullandı, bizimki diş dolgusu olmaz, şöyle bir bakıyorum
foruma kim uzun diye, e onlar bile yani trendciler, kardalar çoğu 51-53 den binmiştir trene, e aralık ta düne kadar poz alan fazla yoktu, demekki ağa kurumsallarla furuşuyor, du bakaalım ne olacak,............
[QUOTE=Kennym;160806]adam bası 10 kontrat kaybedecez nerdeyse :)) la yoksa aga kuzu mu :)
forumda nerdeyse 50 kısı tahmın yaptı adam bası 50 kontrat eder 500 kontrat abavvv kuzu tırda yetmez bu paraya::::::::::::::::::::::::[/QUOTE]
vallah ben uzlasma tahmini yapmadım :::
Öff nolmuş burası beya, Kosova meydanı sanki.
Bir an flat'e gelmeye kalmıyor, hemen veriyor ağa. 525'den tekrar short.
Bir de + makası -'ye çevirirlerse....
Aman Kuzuya görünmemek lazım.
derin darbe ABBYS
[QUOTE=jani;158782]TAM O ANLATTIGIM ŞEY OLUYOR....acaip götürecegiz...ekimi 59 000 le kapamazsa namerdim...bugün 10 kontrat iddiaya girdim usaglarla....[/QUOTE]
[QUOTE=jani;158565]ekim kapanış...agustos kapanıstan olmalı...59 000....buda benimki...
benimki tutarsa...hepinizden 10 ar kontrat alırım...kiminki tutarsa ona 10 kontrat veririm...adaletim tamdır usaglar....[/QUOTE]
yukardakı yazılar 65000 lerdeykene
[B][SIZE="4"]kuzu bu boru deell[/SIZE][/B] :::
Vallahi öle kuzu bu boru değil ağanın bir numaralı oyucusu ehehehe
Hiç elleşmiyecem artık sürü oldum, koyun oldum.......
tüm dalga kuralcılar ve ew,eloitciler [B]nakavt oldu...demek sitediğim en kötü sistem ew den kanımca daha iyidir..[/B]
[QUOTE=enorton;160749]Ben ekranı kapatıyorum, PES 2010 Master Lig e devam ediyorum :) Size bol kazanç...
YYSD :)[/QUOTE]
Ben geldim, 1300 puan daha düşmüşüz :D
YYSD :D
Vur.boks. deyince öldürüyoruz ya .dng
[quote=abka;160816]tüm dalga kuralcılar ve ew,eloitciler [B]nakavt oldu...demek sitediğim en kötü sistem ew den kanımca daha iyidir..[/B][/quote]
Hoooop gardaş. Dünden beri yazıyorum burada son çıkış 4. dalgadır, bundan sonra 5. dalga düşüşü gelmelidir, hedefi 58.000'dir diye.
EW Formula 1 arabası gibidir, doğru sayarsan hız rekoru kırarsın, amatörce sayarsan iflas edersin....
Makas 1000 puan olmuyor ama
[QUOTE=clark;159951]ayı piyasası hayırlı olsun :)[/QUOTE]
[QUOTE=clark;159955]yarın da fırsat için geç sayılmaz 60.000 üzeri her rakam fırsattır[/QUOTE]
[QUOTE=clark;160754]64800 maliyetle kısaya devam ,tören 17 de başlayacak[/QUOTE]
tören bitti bana müsade herkese bol kazançlar
boz ayının aralık şortları ile aşkı alev alevdir....
uzlaşmaya kadar....
aşk böyle bir şey..........
Haftasonuna da short a.q. :)
[QUOTE=Strategist;160819]Hoooop gardaş. Dünden beri yazıyorum burada son çıkış 4. dalgadır, bundan sonra 5. dalga düşüşü gelmelidir, hedefi 58.000'dir diye.
EW Formula 1 arabası gibidir, doğru sayarsan hız rekoru kırarsın, amatörce sayarsan iflas edersin....[/QUOTE]
sayan ben değilim arkadaş..tüm forumlara bak..topiği,bloğu olan...bu konuda çok mürekkep yalamış vatandaşları kastediyorum...
sayımı farklı olan pek çok kişi var..[B]seninki tutdu işte..zaten %50 dir..[/B]
[QUOTE=clark;160821]tören bitti bana müsade herkese bol kazançlar[/QUOTE]
Yaw abi bir geldin dağıttın piyasayı... :::
haftasonuna flat.. güniçi süper marjlar veriyor nasıl olsa...
[QUOTE=enorton;160825]Yaw abi bir geldin dağıttın piyasayı... :::[/QUOTE]
kötü dagııttık ama cumanın gelişi salı dan belliydi
[quote=abka;160824]sayan ben değilim arkadaş..tüm forumlara bak..topiği,bloğu olan...bu konuda çok mürekkep yalamış vatandaşları kastediyorum...
sayımı farklı olan pek çok kişi var..[B]seninki tutdu işte..zaten %50 dir..[/B][/quote]
Yazdığım biraz sert olmuş kardeşim kusura bakma. EW olayına gönül vermiş biri olarak biraz hassasım galiba bu konuda. Bana da az para kaybettirmedi meret zaman zaman. Bugün para kaybettiysen geçmiş olsun sevgili kardeşim. Üzme kendini, hafta sonu kafanı topla, haftaya alırsın intikamını...
Ekim ayına 3000 puan karla başlayan sistem ay içersinde üst üste -5800 puan zarar yapmasına rağmen son işlemden aldığı 4700 karla ayı totalde 2000 puan karla kapatmıştır... Valla bu ay tam sistemlerin sınırlarının zorlandığı bir aydı... Çok şükür bu ayı da kazasız atlattık... İnşallah önümüzdeki ay daha da güzel geçer...
[QUOTE=clark;160827]kötü dagııttık ama cumanın gelişi salı dan belliydi[/QUOTE]
Bundan sonrası ne olur abi? Sanki ben inime çekiliyorum gibi yazmışsın ya da ben öyle anladım :)
[QUOTE=jerfin;160826]haftasonuna flat.. güniçi süper marjlar veriyor nasıl olsa...[/QUOTE]
aynen eyle jerph bugun cokh gozeldı...gozum fazlasında olmayınca 700 pıvan karnan kapadım bugun... zati aktif vadede olduum ıcın ıstesemde pozda kalamazdım gayrı
[quote=enorton;160823]Haftasonuna da short a.q. :)[/quote]
Ben de full short girdim tatile. Aslında biraz istemeyerek oldu, başka yere bakarken kazayla kapanışı kaçırmışım. :..:
[QUOTE=enorton;160830]Bundan sonrası ne olur abi? Sanki ben inime çekiliyorum gibi yazmışsın ya da ben öyle anladım :)[/QUOTE]
yok abi ne ini bu kış uyku yok :) yağlanmamız lazım boğalık mutasyonu için erken ,hem daha temeli yeni attık bina dikecegeiz :)
gercekten canım çok sıkkınüüü..sistemde ekimde 9.000 kar varken..bende 2.500 var...hele bu son gün hareketinden 500 puan zararla paylandım..sisteme tabiyeti kaybedince;harekete bakakaldım..üüüüüü
[QUOTE=boz ayı;160822]boz ayının aralık şortları ile aşkı alev alevdir....
uzlaşmaya kadar....
aşk böyle bir şey..........[/QUOTE]
üvvvvv aganın oyununa geldık kapattık aralık gül gibi 65225 sortları piuvvvvv ben ne edem kafamı nerelere vuram ::::::::::::
coluga cocuga bırakacaktık halbuse burs parası yapacaklardı uahauhauha
sistem 5 daklıktı..7 ay opt edilip(175 işlemlik) ayda 25 trade... 8 ay uygula şeklindeydi...
[B]200 e yakın tradeden geçmiş opt. oldukca iyi piyasa eğilimini gösteriyor..[/B] en azından gösterdi..
cuma akşam 5 ta 60.000 olacak dedimya 5:10 geçe gerçekleşti zamansal 10 dk hata oluşmuş sistemte degiştirmek lazım
[quote=abka;160834]gercekten canım çok sıkkınüüü..sistemde ekimde 9.000 kar varken..bende 2.500 var...hele bu son gün hareketinden 500 puan zararla paylandım..sisteme tabiyeti kaybedince;harekete bakakaldım..üüüüüü[/quote]
Abkacım saglık olsun,2000 puan da güzel puan,aralık vadede kazanırsın abi kafanı bozma,para dedigin sey gelir gider..cok iyi bir meziyetin var mesela..disiplin..disiplin oldugu sürece 10 puan bile alsan potansiyelin var demektir..