bu akşam dowdan bır iş çıkmaz
ptesı futurelar bellı eder gozukuyor
ama asyada beklentım +
uzun gırdımya ))))
Printable View
bu akşam dowdan bır iş çıkmaz
ptesı futurelar bellı eder gozukuyor
ama asyada beklentım +
uzun gırdımya ))))
[QUOTE=VOBiX;67563]Özüne dönüş var sanırım.[/QUOTE]
Yok sevgili vobix
Birkaç günlüğüne ÇAKMA AYI oldum .uyk
Biliyordum böyle olacağını, eur/usd 1,3750 üzeri fazla dedim, hele 1,41 üzeri sürdirek shrt yeriydi bana göre, fakat işte dünya doları bir kenara aniden itiverenler sayesinde 1,47 görüldü o kadar, haftaya cuma günüde 1,41 altında olacaktır bu parite, kazara yukarlara giderse short yapmaktan kaçınmamalı:), saygılar.
[QUOTE=hexen;67529]sindiki durum özetleyim
................................
............
[B]sindi eyer 34700 üstesi olursa 35100 kadar yukarya harket olur amma 35100 yukarya olursa panic stop olur shorts[/B]
Ondan cok dikat olma gerek..[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;67533]34700 ...35100 arası short malyet yapmak isteyen bolgesi amma nekadar short malyet yapmak isteyen var gorceyiz..
35100 üstesi short icun tehlike olur ondan dikat olun..[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;67535]diyer 1/2 short malyet 35050 yaptım[/QUOTE]
babacım tebrik ettim görmedin herhal ... birde koyu renkle alıntı yaptıgım yeri nasıl biliyorsun yahu.teknik analizi iyice ogrenirsem bende bilebilirmiyim.... içimden geldi bikezdaha tebrik ediyorum :..:
bu paritelerde 2 senedir sanal hesaplarım oldu
hepte kazanıyorum ne hikmetse
en son pozu az önce kapattım
buying 1,3869 selling 1,3912 gains: 42 pips
tabiki yine sanal:D
[quote=bull market;67583]Biliyordum böyle olacağını, eur/usd 1,3750 üzeri fazla dedim, hele 1,41 üzeri sürdirek shrt yeriydi bana göre, fakat işte dünya doları bir kenara aniden itiverenler sayesinde 1,47 görüldü o kadar, haftaya cuma günüde 1,41 altında olacaktır bu parite, kazara yukarlara giderse short yapmaktan kaçınmamalı:), saygılar.[/quote]
1-100 ile euro usd de 600 küsür pip dayanacak birinin oturup günlerce düşünmesi lazım neyin mücadelesi yapıyorum, kime neyi ispatlıyorum diye.
Muahhh ahhhahhhhahhh... Bakında hisse nassı artarmış görün..Gözünüs gönlünüs açılsın gece gece:)
Broadpoint Securities Group, In(NasdaqGM: FACT)
Last Trade: 13.00
Trade Time: 4:00PM ET
[B][COLOR="Red"]Change: 11.68 (884.85%) [/COLOR][/B]
Prev Close: 1.32
Open: 13.20
[quote=catedral;67573]Öyle bir show yapacakki dow kapanışta.. Astatin bile şaşacak..[/quote]
Hiç bir show beni şaşırtamaz :)
Dow otomotive yardım kredisi çıkamsına rağmen baya kişiyi terse yatırmış.
[COLOR="Blue"][B]D[/B][/COLOR]ansöz [COLOR="Blue"][B]O[/B][/COLOR]ldu [B][COLOR="Blue"]W[/COLOR][/B]alla :..:
[QUOTE=catedral;67550]Tebrikler sayın Hexen:)[/QUOTE]
saol catedralim benim gecici hedef 31700-32000 yeresi sindilik ordan realiz etceyim long alcayım.. amma gün system long signalde düsme sınırda tutarsa stop olcayız demek olur :)
[QUOTE=mersiyk;67584]babacım tebrik ettim görmedin herhal ... birde koyu renkle alıntı yaptıgım yeri nasıl biliyorsun yahu.teknik analizi iyice ogrenirsem bende bilebilirmiyim.... içimden geldi bikezdaha tebrik ediyorum :..:[/QUOTE]
gormedim mersiykım saol.grafs cok detayda bakma kolay bak ozaman daha iyi gorusun amma gorduyun sadce ihtimal olur b plan yapma unutmasın..
[QUOTE=hexen;67590]saol catedralim benim gecici hedef 31700-32000 yeresi sindilik ordan realiz etceyim long alcayım.. amma gün system long signalde düsme sınırda tutarsa stop olcayız demek olur :)[/QUOTE]
Hexen im bende grafik incelemeleri yaptım.. ÇALIŞTIM..:) Senin gibi bir aşağı bekliyordum fakat... Düşmenin sınırlı olacağı kanaatine vardım.. Hatta fdow un artı açması durumunda 34.300 - 34. 100 seviyeleri bile çok kısa belki görülebilir gibi geldi..
Fdow ve uzakdoğunun eksi olması halinde bir ihtimal daha aşağılar görülebilir. Ama derhal toplayacaktır..
Detay bakınca 33.500 ün maksimum alt seviye olduğu bende kesinleşti.. Haftasonuna kısa girmek pek akıl karı değilmiş.. Bende kısa girdim..
Bence bir daha grafikleri incele.. Diğer planını tekrar düşün derim..35.100 üstü piyasa net yukarı.. Hatta 34.650 üstü bile yukarıyı netleştirir.