[quote=Strategist;160952]FDOW da, FDAX da artıda. Buralardan short girmek çok tehlikeli olabilir dikkat...[/quote]
saol dostum...günlük al sat yapmıyorum...çarşambadan beri kısayım zaten
Printable View
[quote=Strategist;160952]FDOW da, FDAX da artıda. Buralardan short girmek çok tehlikeli olabilir dikkat...[/quote]
saol dostum...günlük al sat yapmıyorum...çarşambadan beri kısayım zaten
800 puıan makas yuru be aga :D kım tutar senı
herkes nerde yaw...forumun sesi kesilmiş gene...düşüş oldu işte en çok sesi çıkması gereken zaman
[QUOTE=7410;160958]herkes nerde yaw...forumun sesi kesilmiş gene...düşüş oldu işte en çok sesi çıkması gereken zaman[/QUOTE]
Ben de anlamadım, düşüşten fazla yararlanamadı galiba forum ahalisi... jani, boz ayı, astatin, sen ben başka var mı bilmiyorum en başından beri short tutan...
[QUOTE=fXci;160955]jerfin gı ordamısın ? graf bakamadım gayri baktınmı graflara ? önem yereleri nereler bi seyleyiver baktıysan ........... graflara saat 11 de bakabılcem[/QUOTE]
önem yeresi 58.800 idi.. oradan da kuvvetli tepti zaten.. artık o seviye uzunlar için stoploss olmalı..
cümleten günaydın kolay gele ... güzel marjlar var .. alsatlık gün bence .. her zaman olmuyor böyle ..:D:D
58.900-59.600 arası testere seansı olacak sanırım..:)
ahanda garanti artıya geçti .. full long .
[url]http://www.voborsa.com/forum/trader38580-ile-sistematik-vob-takibi-t5228.html?p=160964&posted=1#post160964[/url]
alım çılgınlığı bekliyorum .. we can fix it .. hehehe:D:D
[quote=selçuklu;160963]ahanda garanti artıya geçti .. full long .[/quote]
Katılıyorum patron. Sabah sabah short'lardan tırtık kontenjanımı doldurdum. Ben de long tırtıklamaya başladım....
Spot ne tepti öyle be, helal olsun adamlara valla...
spot + kapatırsa .. günlük grafta ejderha guyruğu olabilir .. ralli ralli .. we can fix it .. hehehe :D:D:D:D
[quote=selçuklu;160966]alım çılgınlığı bekliyorum .. we can fix it .. hehehe:D:D[/quote]
hocam yanlış anlama lütfen....kafa mı buluyosun napıyosun anlamıyorum...
çıkarken boy boy ayı resimleri uçurum resimleri koyuyodun...şimdi düşüyoruz ralli çığlığı atacan nerdeyse..piyasanın adınamı çalışıyosun napıyosun..:..::..:
(saldırmak içün falan demedim...aklıma geleni söyledim sadece...kavga çıkmasın pls)
[QUOTE=selçuklu;160969]spot + kapatırsa .. günlük grafta ejderha guyruğu olabilir .. ralli ralli .. we can fix it .. hehehe :D:D:D:D[/QUOTE]
ejderha guyruğu, yuvarlak tepe formasyonu, şemsiye formayonu vs... Forum olarak literatüre amma formasyon kattık ha :)
uuuuaahhhhh..günaydınnnn....akşamdan diyılıra 55000 ne alış koy demiştim şort kavır olarakdan...:) gerçekleşmemeiş..en azından şimdilik.....uaaahhhhh çok uykum var, yatacam ben..kış geldi malum.....uuuaaahhhhh
bence kapanış pis eksi olur..bugün pis eksi kapamazsa yarın katmerli pis eksi olur..uuaahhhhh..ben uyuycam..bayyy
[QUOTE=7410;160970]hocam yanlış anlama lütfen....kafa mı buluyosun napıyosun anlamıyorum...
çıkarken boy boy ayı resimleri uçurum resimleri koyuyodun...şimdi düşüyoruz ralli çığlığı atacan nerdeyse..piyasanın adınamı çalışıyosun napıyosun..:..::..:
(saldırmak içün falan demedim...aklıma geleni söyledim sadece...kavga çıkmasın pls)[/QUOTE]
ben ne görüyorsam onu yazıyorum ... trend trader değilim .. rahatsızlık verdiysem özür dilerim ...
Kolay gelsin arkadaşlar.
59.975 yi görmeden dönmemmmm diye ısrar ediyor.
[QUOTE=jerfin;160960]önem yeresi 58.800 idi.. oradan da kuvvetli tepti zaten.. artık o seviye uzunlar için stoploss olmalı..[/QUOTE]
59000 lönklemıstım taa cumadan baktıım grafa gore hareket ettım bugun.... şinci grafa baktımda 59700 baa yeter dıyerek ordan flatledım 700 pıvan neyıme yetmeyor daa
[QUOTE=7410;160970]hocam yanlış anlama lütfen....kafa mı buluyosun napıyosun anlamıyorum...
(saldırmak içün falan demedim...aklıma geleni söyledim sadece...kavga çıkmasın pls)[/QUOTE]
selcuklu patron icin piyasa onemlıdır neyse o , pozuna asık olmayı bırak pozundan nefret eder .. rusgar nereye eserse bilki selcuklu patron o tarafa kanat cırpar :)
voborsa diyarında en hizli poz degistiren hero olarak bilinir.. bitanedir .brv alısırsın yavas yavas ::::::
[quote=selçuklu;160974]ben ne görüyorsam onu yazıyorum ... trend trader değilim .. rahatsızlık verdiysem özür dilerim ...[/quote]
yok yok sen bildiğin gibi yap gene...etkilemek değil amacım...sadece aklıma geleni söyledim....
[quote=selçuklu;160974]ben ne görüyorsam onu yazıyorum ... trend trader değilim .. rahatsızlık verdiysem özür dilerim ...[/quote]
Ne rahatsızlığı patron. 58.900'e inince ben de long moduna geçtim.
Kimseye hesap verecek halimiz yok. Piyasadan senin kadar anlamayanlar utansın. Piyasa asla sonsuza kadar düşmez, asla sonsuza kadar çıkmaz. Düşünce long girerim, çıkınca short girerim. Baktım tutmadı stop-loss çalıştı, o zaman da o an aktif olan yönde tekrar girerim. Aracı kurumumum da memnun, ben de memnunum. :..:
Bugünkü kapanış tahminim 85.000. Kayıtlara geçsin... :..:
uuuuuuahhhhh ne tepkisi tavuk tepkisimi....bu sefer gerçekten uyuyorum...ş-ortalığı kan götürsüb dileklerimle...
[QUOTE=Astatin;160980]uuuuuuahhhhh ne tepkisi tavuk tepkisimi....bu sefer gerçekten uyuyorum...ş-ortalığı kan götürsüb dileklerimle...[/QUOTE]
cıkkk bugün piyasa artı kapatmaya meğilli asti..:p
[QUOTE=Astatin;160980]uuuuuuahhhhh ne tepkisi tavuk tepkisimi....bu sefer gerçekten uyuyorum...ş-ortalığı kan götürsüb dileklerimle...[/QUOTE]
Sevgili Asti,
Son haftalarda bu tavuk olayından çok bahsedilir oldu. Bi türlü çözemedim yahut benim kaçırdığım bi şeymi oldu.
Tavuk tepkisi, tavuk kesme, tavuk yolma bunlar yoksa yeni çıkan bir göstergemi, indikatörmü, alarmmı ? Açıklarsan sevinirim. Çok meraktayım:confused:
[quote=parderi;160982]Sevgili Asti,
Son haftalarda bu tavuk olayından çok bahsedilir oldu. Bi türlü çözemedim yahut benim kaçırdığım bi şeymi oldu.
Tavuk tepkisi, tavuk kesme, tavuk yolma bunlar yoksa yeni çıkan bir göstergemi, indikatörmü, alarmmı ? Açıklarsan sevinirim. Çok meraktayım:confused:[/quote]
Günlerden bir gün fakülte kantinindeyiz...Dekanlık 2 hafta kadar önce kantinde kağıt oynamayı yasaklamıştı..Ama biz kantinde poker oynuyorduk..O sırada dekan geldi...Kağıt oynamak yasak arkadaşalr, kaldırın bunları dedi..Biz usul usul toparlanırken Tuncay isimli bir arkadaşımız, ya oturun iki dakikada bitiririz falan demeye başladı..Biz şaşırdık..Dekan da şaşırdı ve kızdı...Evladım kime diyorum kalksana dedi bizim kalkmamakta ısrar eden arkadaşa..Bizimki ayağa kalktı, "ne kaldırıyorsun hocam, tavuk mu kaldırıyorsun, elimde kare as var" dedi... :)..
Daha sonra elemanla olayın analizini yaptık, tavuk kelimesinin tamamen spontane çıktığını niye kullandığını kendisinin de bilmediğini söyledi.. O gün bugündür "hoop dedik, bir dur bakalım" manasında arada bir kullanırım "tavuk" kelimesini...
Tepkiye oynayanı teperler..Bu arada benim moralim bozuldu bir miktar, herkesin bbozulsun **...Buyrun manzara...He pamık he..benim sitem ve benim sistem...üwwwwwwwwwwww
[SIZE=2]X30YVADE-15 DK-(SİSTEM CF415)[/SIZE] [SIZE=2]Dönem: [COLOR=#808080]MATRIKS Default (Son 2636 Bar)[/COLOR], Karlı İşlem/Zararlı İşlem :[COLOR=#808080]37/25[/COLOR], Ort. Kar/Ort. Zarar : [COLOR=#808080]3.40[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Kar: [COLOR=#808080]% 80.44 (1 Kaldıraç, Tüm para oyunda, Onbinde 1.7 komisyon düşülmüş, Faiz geliri sıfır varsayılmıştır.)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]En Karlı Poz. : [COLOR=#808080]%13.52[/COLOR], En Zararlı Poz.:[COLOR=#808080]%2.09 [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Sinyal Üreteci :[COLOR=#808080]Lojik Skalalı - Tek Eşik İzleyen[/COLOR], Üreteç Periyodları : [COLOR=#808080]Birden Fazla, Her Biri Sabit Değerli[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Filtre Sayısı/Türleri : [COLOR=#808080]4 (Fiyat, Fiyat, Dis, ATR)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/cf415.png[/IMG]
cit grup iflas istemis ya piff.. aynı lehman oncesi gibi .. piyasaa tepe taklak gitmesin gecen seneki gibi :confused:
ZİŞD ve HİŞD...Sıccacıh şortlarıma sarılarak uyuyorum bu kez..gerçekten
[quote=Astatin;160988]Tepkiye oynayanı teperler..Bu arada benim moralim bozuldu bir miktar, herkesin bbozulsun **...Buyrun manzara...He pamık he..benim sitem ve benim sistem...üwwwwwwwwwwww
[SIZE=2]X30YVADE-15 DK-(SİSTEM CF415)[/SIZE] [SIZE=2]Dönem: [COLOR=#808080]MATRIKS Default (Son 2636 Bar)[/COLOR], Karlı İşlem/Zararlı İşlem :[COLOR=#808080]37/25[/COLOR], Ort. Kar/Ort. Zarar : [COLOR=#808080]3.40[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Kar: [COLOR=#808080]% 80.44 (1 Kaldıraç, Tüm para oyunda, Onbinde 1.7 komisyon düşülmüş, Faiz geliri sıfır varsayılmıştır.)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]En Karlı Poz. : [COLOR=#808080]%13.52[/COLOR], En Zararlı Poz.:[COLOR=#808080]%2.09 [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Sinyal Üreteci :[COLOR=#808080]Lojik Skalalı - Tek Eşik İzleyen[/COLOR], Üreteç Periyodları : [COLOR=#808080]Birden Fazla, Her Biri Sabit Değerli[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Filtre Sayısı/Türleri : [COLOR=#808080]4 (Fiyat, Fiyat, Dis, ATR)[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
güzelmiş ama ben MTX in % kazanç kısmını anlamıyorum.
atıyorum 4 ayda %300 kar demek kaç puana denk geliyor?
ya da şöyle sorayım elimde 20 milyar var ben bunun 6 milyarı ile 10 kontrat oynuyorum 4 ayda benim kazanç kaç lira oluyor? 6*3=18 milyar mı? bu ne demek oluyor 18.000 puan bunuda 4 aya böl 4.500 puan aylık kom v.s. düşülmemiş hali.
bu şekilde mi oluyor bu MTX in % kazanç açıklaması puana çevirirsek?
[quote=SEYYAH;160991]güzelmiş ama ben MTX in % kazanç kısmını anlamıyorum.
atıyorum 4 ayda %300 kar demek kaç puana denk geliyor?
ya da şöyle sorayım elimde 20 milyar var ben bunun 6 milyarı ile 10 kontrat oynuyorum 4 ayda benim kazanç kaç lira oluyor? 6*3=18 milyar mı? bu ne demek oluyor 18.000 puan bunuda 4 aya böl 4.500 puan aylık kom v.s. düşülmemiş hali.
bu şekilde mi oluyor bu MTX in % kazanç açıklaması puana çevirirsek?[/quote]
Valla mTX in kazanç yüzdesini doğrudan pıvana çeviren bir yöntem yok..Ben benim sistemin yaptığı işlemleri gösterir ST çıktısından pıvanları tek tek hesap edip karşılştırıyorum..yüzde karı pıvan çevirmek mümkün deelll... ancak kaldıraç seçip ne koysam ne kazanırımı hesap edebiliyon..MS bilmediğim için MS deki yapıyla farkını bilemeyom...ama MTX kazandığı paraylada işlem yapıyo yani sabit kontrat sayısıyla gitmiyo hesaplaken...MTX de mesela 1 kaldıraçla %60 kazandıran sistemi kalduraçı 10 yapınca %600 değil %1800 lerde kazanç yaptmış gösteriyor...tüm parayla işlem yaptığı için doğal...kaybederkende aynı şey oluyor debiki :)
tepkiye oynayanı deperler diyrekden..bu sefer harbiden uyumayo gidorum
[QUOTE=Astatin;160993]tepkiye oynayanı deperler diyrekden..bu sefer harbiden uyumayo gidorum[/QUOTE]
git uyu artık :) uykusuz kalıcan aksama çökeriz bır ıkı saat ömrü kaldı..
525 shorttan tırtık denemesi .boks..boks.
millet para saymaya köşesine çekildi herhalde.. ne piyasada ne forumda kimse kalmadı allah allah :confused::confused::confused:
[quote=Kennym;160996]millet para saymaya köşesine çekildi herhalde.. ne piyasada ne forumda kimse kalmadı allah allah :confused::confused::confused:[/quote]
kimse sorumluluk almak istemiyor, sanırım vebal fazla, vola fazla,
ama piyasanın da karnı burnunda, kuzuların sessizliği, ağam fazla aleni oldu,
ortaya çıktı, sırıttı, malum oldu:::, kendini tekrar saklaması lazım, iz kaybettirmesi lazım, bu neyle olur, fiyat hareketleriyle, volayla, ağananın py yi bi sağa bi sola vurmasıyla, saklanması lazım ağanın, şapka düştü, kel göründü,..............tepki bekleyenlerin sayısı arttı, bu bile iş çıkartır,
kısaası 60475 geçilirse panik çıkar, 62050 ye değdirmece olur,kısaların alım çılgınlığı olur,aşağısı zaten belli ve malum, ama bunlar geçici olur,..............
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/2/1846.jpg[/img][/url]
59450 dstek var kırılırsa gider.
[quote=Kennym;160996]millet para saymaya köşesine çekildi herhalde.. ne piyasada ne forumda kimse kalmadı allah allah :confused::confused::confused:[/quote]
Kılıçlar çekildi agressive mode on :) Piyasa tam battı balık yan gider formasyonuna büründü, tempkinli olanlar normale dönmesini bekliyor sanırım..
[quote=Astatin;160992]Valla mTX in kazanç yüzdesini doğrudan pıvana çeviren bir yöntem yok..Ben benim sistemin yaptığı işlemleri gösterir ST çıktısından pıvanları tek tek hesap edip karşılştırıyorum..yüzde karı pıvan çevirmek mümkün deelll... ancak kaldıraç seçip ne koysam ne kazanırımı hesap edebiliyon..MS bilmediğim için MS deki yapıyla farkını bilemeyom...ama MTX kazandığı paraylada işlem yapıyo yani sabit kontrat sayısıyla gitmiyo hesaplaken...MTX de mesela 1 kaldıraçla %60 kazandıran sistemi kalduraçı 10 yapınca %600 değil %1800 lerde kazanç yaptmış gösteriyor...tüm parayla işlem yaptığı için doğal...kaybederkende aynı şey oluyor debiki :)[/quote]
takayım MTX e o zaman...ne salak bişeymiş...karlara poz açıyor filan...
MS in gözünü seveyim ya...birde şu data güncellemesi olmasa MTX bunun yanına yaklaşamaz be.