yine ekranım gitti...vob30 da fiyat kaç arkadaşlar..???????????????
Printable View
yine ekranım gitti...vob30 da fiyat kaç arkadaşlar..???????????????
34350
[QUOTE=Astatin;67608]yine ekranım gitti...vob30 da fiyat kaç arkadaşlar..???????????????[/QUOTE]
[quote=thracian;67609]34350[/quote]
saol traciyanım... forumda ikimiz kaldık galiba..ben de demir alacağım yavaş yavaş..öyle görünüyo
Çarşamba avrupa tatil, perşembe amerika tatilmiş fakat amerika cuma açılıyormuş :)Dolar-ytl için günlük öngörüsü olan var mı? Astatin eur-usd yine hafif yukarı gitmiş var mı pozisyon? :)
Hazir kimse yokken gelsin artik su 2000 puanlik düsüs iste ne güzel+.
[QUOTE=Astatin;67610]saol traciyanım... forumda ikimiz kaldık galiba..ben de demir alacağım yavaş yavaş..öyle görünüyo[/QUOTE]
[quote=hexa;67611]Çarşamba avrupa tatil, perşembe amerika tatilmiş fakat amerika cuma açılıyormuş :)Dolar-ytl için günlük öngörüsü olan var mı? Astatin eur-usd yine hafif yukarı gitmiş var mı pozisyon? :)[/quote]
fx de pozisyonum yok...vob30 da kısayım..full kısayım..
Whisky elemanlarını tünelde görürdüm çok seviyorsun anlaşılan :D Ben de sana wasp-"sleeping in the fire" şarkısını gönderiyorum "yak bizi"den daha kötü :D Dolarda 1.532 önemli kırarsa yukarı ama bence aşağı gidecek gibi duruyor.
ralli
VOB um treydırım ralli derken !!!! sen de kısa değil miydin en son?
[quote=hexa;67614]Whisky elemanlarını tünelde görürdüm çok seviyorsun anlaşılan :D Ben de sana wasp-"sleeping in the fire" şarkısını gönderiyorum "yak bizi"den daha kötü :D Dolarda 1.532 önemli kırarsa yukarı ama bence aşağı gidecek gibi duruyor.[/quote]
yoo aslında çok da sevmem..sadece olayın manasına uygun olur diye şeettim...tabi "painkiller", "grinder" gibi daha iyi seçimler olabilir
bende buradayım
Bugünkü tek önemli veri EUR Sanayi Yeni Siparişleri (a/a) (Eki) 12:00 . Noel tatillerinde yabancı borsalar genelde yukarı yaparmış fakat durumlar farklı bu yıl, acaba bizi de etkiler mi.