[QUOTE=Astatin;67617]VOB um treydırım ralli derken !!!! sen de kısa değil miydin en son?[/QUOTE]
350 den döndüm uzuna sabala:)
Printable View
[QUOTE=Astatin;67617]VOB um treydırım ralli derken !!!! sen de kısa değil miydin en son?[/QUOTE]
350 den döndüm uzuna sabala:)
Bugünde sıkıcı bir gün olacak galiba.
[QUOTE=sazan;67622]Bugünde sıkıcı bir gün olacak galiba.[/QUOTE]
Sn Sazan EW ye göre kısa vade analiziniz nasıldır, yılsonu kapanışı ne bekliyorsunuz ?
[quote=sazan;67622]Bugünde sıkıcı bir gün olacak galiba.[/quote]
Sayın Bay Sazan,
Ben sıkıcı olacağını düşünmüyorum. Hatta bugün ciddi bir kırılma yaşayacağımızı düşünüyorum. Daha doğrusu sistemim öyle düşünüyor.. Kırılmanın aşağı olmasının koşulu 34200 altında saatlikde bir kapanış. Buradan başlayacak hareketin 2500 puan civarında "şekil" yapacağını düşünüyorum. Yukarıda da en az 2500 puan ekler buradan, bu yüzden kısaların stopu 35200 dür..Hissiyatım yönün aşağı olduğunu söyler..
150 puanlık bantta 30000 konratta kırılım teorisini destekliyor bay sazan
King Regards :)
Evet, bono faizlerindeki düşüş Banka portfoylerine kar yazacaktır doğru. Ama ya batan kredi kartı alacakları reel sektörden dönmeyen krediler ve döviz yükümlülükleri???? Bunları herhalde birileri hatırlayacaktır.. Birleşik Kaplar Teorisini hatırlayalım. Yani T. Garanti Bankası A.ş...nereye kadar ...ve hatta ne ayaksın garanti...
[quote=Astatin;67625].. Yani T. Garanti Bankası A.ş...nereye kadar ...ve hatta ne ayaksın garanti...[/quote]
Dostum, DAX aşağı yapıyor ama endeks olduğu yerde duruyor.
Relax
Endeks ile inatlaşma .dng
26000 altına sarkma olursa yazdığınız büyük çöküş gelebilir.
[quote=sazan;67622]Bugünde sıkıcı bir gün olacak galiba.[/quote]
AYRICA BAY SAZAN!
Sizin için orda burda EW cidir diyorlar...30 endeks için bir EW sayımı alsak...Olmazsa nüfus sayımı da olur :( ne banal bir espri oldu..ne biliyim foruma kimse mesaj yazmayınca insanın yaratıcılığı da kayboluyor..
Sonuç olarak: Bir EW sayımı alsak
uzun kapattım.flatim....bu sıralar aracı kuruma çalışıyorum..sistemleri sapıtan var mı..
[quote=abka;67628]uzun kapattım.flatim....bu sıralar aracı kuruma çalışıyorum..sistemleri sapıtan var mı..[/quote]
kısa peryotllar yatayda sapıttı doğal olarak o yzden 60 dk lığı izliyorum
helal olsun bizdeki ağalara be..Geçen hafta DJI nın %2.4 eksisinden sonra DAX ında %2.25 eksisini yiyor
[quote=abka;67628]uzun kapattım.flatim....bu sıralar aracı kuruma çalışıyorum..sistemleri sapıtan var mı..[/quote]
Sistem yorgan döşek yatıyor
Longları tutuyorum.
Endeks 26000-1 derse stop
Sistem çalışmadığından gözkararı işlem yapıyorum.
15 dk'lık VOB , EW sayımım.
Hi Mr. Astatin, Düşüş konusunda biliyorsun hemfikirim (kısalar ayağımda ama üşütüyor), ama dagıtabilecekleri (distribution) kadar dağıtacaklarını düşünüyorum. %38.2 yatay çizgisine kadar bir düşüş bende bekliyorum. Sonrası ise yine aynı çizgi civarındaki 4 seviyesinin aşağı kırılıp kırılmayacağına bağlı olarak gelişecek.
Bundan sonraki yükselişler, (%38.'e gerilemeden) sadece boğa tuzağı olur. (bence)
Bol Kazançlar.