ne sistemi arkadaş..sadece ccı(50) artı eksiye göre hareket eden bile 5.000 puan almış..
Printable View
ne sistemi arkadaş..sadece ccı(50) artı eksiye göre hareket eden bile 5.000 puan almış..
[quote=abka;161046]diz üstü bilgisayarlarda ;uykuya geçme nasıl oluyor..veya ekranın kapanması diyelim..
forum sakin olunca sorayım dedim..[/quote]
rahat bir koltuğa oturuyorsun...laptopu kucağına alıyosun.ko mbiyi 26 dereceye çıkrıyosun....eyle uykuya geçiyosun...laptop seni görünce, la bu beni kullanmıyacak galiba deyip oda uykuya geçiyo...eyle yani
[quote=Astatin;161027]Bu arada Bay SAZAN nerede yaww...Toplantı organizatörleri tarafından rehin mi alındı acaba?? Şunun için dedim; Haftalardır gurt taburları analizini ziyarete bekliyoruz foruma ama, gelen giden yok :( üwwwwwwww...[/quote]
Zazan paraları saymakla meşgul. ŞşşŞşşşşŞştt.:::
[quote=security;161047]Ağa yetmiyormuş gibi, yeni belalarla uğraş, kör ettiler,
MTX, te
önce FSPX FDJI gecikmeli oldu,
şimdide DJI yi paralı yapmışlar,
para kazanmak zorlaşıyor,[/quote]
Rezillik bu harbiden. Neyse ki şimdilik FX2000'de hepsi canlı ve beleş... Gerçi parası neyse veririm, FDOW grafiğine bakarak oynamak bazen VOB'un kendi grafiğine bakarak oynamaktan daha çok para kazandırıyor bana... DJI açıldıktan sonra ise VOB grafiğine hiç bakmıyorum, sadece son değere bakıyorum. Parası neyse veririz artık başka çaresi yok...
[QUOTE=abka;161046]diz üstü bilgisayarlarda ;uykuya geçme nasıl oluyor..veya ekranın kapanması diyelim..
forum sakin olunca sorayım dedim..[/QUOTE]
[B]başlat-->denetim masası--->Güç seçenekleri[/B] ::: piyasa hareketlendı abi sakın kapama bılgısayarı
piramitler yeniden şortos
[quote=sazan;161050]Zazan paraları saymakla meşgul. ŞşşŞşşşşŞştt.:::[/quote]
Bay Sazan,
Benim tanıdık bi bankacı arkedaş var, ödünç para sayma makinesi aldım...Dakikada 100 panknot sayabiliyor..sana da ayarlayabilirim....lelele.lelelegerçi ısındı bu biraz..çok kullanılmaktan :::
yaw sanki bu veriler ya beklendiği gibi ya daha kötü gelecek ama biz 58500 falan kapayacağıuz..sonra gece dj bir daha çökecek..yarın biz -700 açıp -1700 kapayacağız..ohaaa **..naptım be....
üwwwwwwwww....15 dakıkalık satta ama 20 dklık al veriyo yaww..hayret....bu aralar 20 dakıka daha isabetli atışlar yapıyor..üwwww
[quote=security;161047]Ağa yetmiyormuş gibi, yeni belalarla uğraş, kör ettiler,
MTX, te
önce FSPX FDJI gecikmeli oldu,
şimdide DJI yi paralı yapmışlar,
para kazanmak zorlaşıyor,[/quote]
aracı kurumlar kişlerin portföy durumuna göre mi bunu ücretsiz verecek bilgisi olan var mı?
[quote=Astatin;161054]Bay Sazan,
Benim tanıdık bi bankacı arkedaş var, ödünç para sayma makinesi aldım...Dakikada 100 panknot sayabiliyor..sana da ayarlayabilirim....lelele.lelelegerçi ısındı bu biraz..çok kullanılmaktan :::[/quote]
Dk. 100 panknot sayan benim işimi görmez astatinim. Hollanddan merkez bankasında kullanılan türden sayma makinası sipariş ettim. Gümrükte. .kom
[quote=Strategist;161051]Rezillik bu harbiden. Neyse ki şimdilik FX2000'de hepsi canlı ve beleş... Gerçi parası neyse veririm, FDOW grafiğine bakarak oynamak bazen VOB'un kendi grafiğine bakarak oynamaktan daha çok para kazandırıyor bana... DJI açıldıktan sonra ise VOB grafiğine hiç bakmıyorum, sadece son değere bakıyorum. Parası neyse veririz artık başka çaresi yok...[/quote]
Yani ağa ben her yeri takip ediyim, sen beni takip et diyor, eski sistem, anayasa fırlatılması falan gibi, baskımı var acaba,...............................
aracının cevabı, fx, euroline, mtx hepsi kaldırdı şeklinde gidip kavga döğüş birşeyler alacağız tahminim,
Bu arada benim ortanca sistem AL gonumuna geçti. Ana ve çocuk hala sattalar.
59100lere kadar hızla satiş gelirken, sanki panikle short açtirmak içindi.
[quote=sazan;161058]Dk. 100 panknot sayan benim işimi görmez astatinim. Hollanddan merkez bankasında kullanılan türden sayma makinası sipariş ettim. Gümrükte. .kom[/quote]
mevzu hız değil SAZAN patron....MAkul bir hızda dadını ala ala saymak lazım..:::Ön Saymak gibi düşünebilirsin:..:
Sistemler trendi yakalayıp para kazandığı için ne zaman geçen haftaki gibi trend olsa forumda "sisteme uymak lazım" yazıları çoğalıyor. Ne zaman piyasa yataya bağlasa "sistemler fena çarpıldı" "günün son çubuğunda sisteme uydum sabah 3.000 puan açılış gapi yedim" tarzı mesajlar sıklaşıyor. Bu böyle dönüp gidiyor...
Sisteme misteme soğuk bakan biri olarak yüzümde hafif bir tebessüm ile seyrediyorum... (Bu tebessüm tabi kendim benim henüz oyun tarzıma uygun helal süt emmiş bir sistem bulamadığımdan bulanlara olan kıskançlığımdan da kaynaklanıyor olabilir. :..:)
Bu arada 500 den long yaptık, 700 e vermedik, ısrarcı olduk,
baktık DXY yi çıkartıyorlar, 500 den çıktık, 275 den yerine koyduk,
al sat yapsaydık köşeydik bu gün,
[quote=Kanaatkar;161061]59100lere kadar hızla satiş gelirken, sanki panikle short açtirmak içindi.[/quote]
ıııhh.. o yorum son 6 ayın modası idi...o moda geçti..şimdiki moda; alta gelen alcılara bastılar dönüp kendi mallarını aldılar tekrar..böylece fiyat düşmeden mal çıktılar::::::
Şakayı bırakıp gerçeklere dönersek, SW ve UW portföylerde düşüşü kemiksiz almama rağmen, Sistemlerde (ki paranın yarısı burda) tüm düşüşte 3200 puan civarı (6000 yerine) kar elde edebildim. (Terelelli ana sistemim düşüşün neredeyse ortasına kadar LONG konumunu sürdürdü. Short dediğinde ise yüzüne tükürdüm. üüüüwww)
[quote=Astatin;161062]mevzu hız değil SAZAN patron....MAkul bir hızda dadını ala ala saymak lazım..:::Ön Saymak gibi düşünebilirsin:..:[/quote]
Ön saymanın hazzı dartışılmaz (dı). Ama biz hafif moruklar, hızla sonuca gitmek istiyoruz. :..:
Sistem nadiren kullanıyorum, indikatörlerim yeterli, iyi iş çıkartıyorlar, opt ler canımı sıkıyordu..........
[quote=sazan;161067]Ön saymanın hazzı dartışılmaz (dı). Ama biz hafif moruklar, hızla sonuca gitmek istiyoruz. :..:[/quote]
Benimki daha farklı bir tarz...Önce hızla sonuç, sonra ön sayma, sonra son sayma:::::::::::: çok mu ayıpçı oldu bu acebaüüüüüüüüüüüü
hula 20 dakıkalık al verdi üwwww..yaşasın 15 dklık ..hala satta
Artık cebime para koyamıyorum, hislerim kayboldu, ağa illede daha fazlasını verecem diyor, ama laf var hareket yok, 275 den long poz devam,
renewed küskü on the road
keyif keyif keyif keyif...
[URL]http://uk.video.yahoo.com/watch/1738906/5790312[/URL]
küsküyede long, ağayada,
Dow bayrak formasyonu yapıyor. 9762'yi kırarsa fezaya gider. Short'taysanız stop'unuz sağlam olsun...
hula hakkaten güçlümü yoksa güçlü süsümü veriyolayyyy
[quote=ordi;161057]aracı kurumlar kişlerin portföy durumuna göre mi bunu ücretsiz verecek bilgisi olan var mı?[/quote]
transfer havası veriyorlar, bize gel bunları sağlarız gibi,onlar için yaptığın aylık işlem önemli, senin yerine data sağlayıcı ile muatab oluyorlar, buda asgari 300 - 400 tl gibi bir miktar, kurtarıyor onları, eğer bunu zaten yapıyor iseniz, data bedavaya gelmiş oluyor,
[quote=Astatin;161076]hula hakkaten güçlümü yoksa güçlü süsümü veriyolayyyy[/quote]
Yok yaw. Bayrak mayrak iptal. İlk 5dk'daki çıkıştan sonra normal geri alım seviyelerinin de altına düştü şimdi. Piyasadaki zayıflık net. Yalnız bizim VOB'da MACD çok pis PU veriyor.
[QUOTE=enorton;161035][b]***duyuru*** matrıks verı termınalı’nde yapılan bazı sembol degısıklıklerı [/b]
2 kasım pazartesı gununden ıtıbaren, matrıks verı termınalı’nde bazı
sembol degısıklıklerı yapıldı. Uygulamada bulunan semboller asagıda
belırtılmıstır.
Fdjı djıa ındex future (gecıkmelı)
[B][COLOR="Red"]fdjır djıa ındex future (real tıme, anlık)[/COLOR][/B]
fspx s&p 500 future (gecıkmelı)
fspxr s&p 500 future (real tıme, anlık)
fdax dax future (gecıkmelı)
[B][COLOR="Red"]fdaxr dax future (real tıme, anlık)[/COLOR][/B]
dax dax performance ındex (gecıkmelı)
[B][COLOR="Red"]daxr dax performance ındex (real tıme, anlık)[/COLOR][/B]
-matrıks-[/QUOTE]
[QUOTE=ordi;161039]matrix future ve spottan para istiyor diye çalıştığım iş yatırım, future bi kenara spot akışını da kesmiş bugün. bu duruma düşen var mı yoksa ben kutup ayısı mıyım?[/QUOTE]
Yukarıdaki kodları ekleyin bellki size de açıktır, bana açık mesela :)
UBEEEE ALERTTTT..haftalıkal trade edilmez amma, geçen hafta haftalıkda sistem sat vermiş..way**
maşallah don jonese, ha gayret ............olacak bu iş,
çok güzel hareketler .. nerde hareket orda bereket .. .... heheeh:D
way**...850 şkavır ama 60150 yine şort..üww
[quote=Strategist;161078]Yalnız bizim VOB'da MACD çok pis PU veriyor.[/quote]
Vay anasını sayın seyirciler. Çok pis PU yine çok pis çalıştı... 59.775'ten long'um. Geceye de long girerim...
[quote=security;161081]maşallah don jonese, ha gayret ............olacak bu iş,[/quote]
alım çılgınlığı patron neredesin.............kom
Sabah da söylemiştim, kapanış tahminim 85.000. :..: .dng
[quote=enorton;161079]Yukarıdaki kodları ekleyin bellki size de açıktır, bana açık mesela :)[/quote]
denedim gelmedi körleme oynamaya devam şimdilik