-
[quote=excali;161168][B]Günaydın, [/B]
[B][U]3 Kasım Salı [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GBP PMI İnşaat Endeksi (Eki) 11:30 47,2 46,7 Yüksek[/U]
[B]USD Fabrika Siparişleri (Eyl) 17:00 %1,0 -%0,8 Yüksek [/B]
USD Toplam Araç Satışları (Eki) 21:00 9,80Mlyn 9,20Mlyn Düşük
USD Yerli Araç Satışları (Eki) 21:00 7,40Mlyn 6,80Mlyn Düşük
[B]USD FED'in 2 gün sürecek faiz toplantısı bugün başlıyor.[/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
MasterCard Incorporated (MA) 2.94$ (Açılış öncesi)
Kraft Foods (KFT) 0.48$ (23:00 TSI)
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Ekim Ayı İşsizlik Ödeneği başvuruları verisi (12:00)
Ekim Ayı TÜFE ve ÜFE verileri (17:00)
[B][COLOR=red]NOT: Japonya NIKKEI bugün kapalı.[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B][/quote]
Olmamış excalibur patron,
Meraklısına dün VOB kapanışında DJ ve FDJR yi yazmamışsın..Eksik kalmış bülten. :) Seni hala içeri almadılar mı yaw...:..:
-
[quote=Astatin;161171]Olmamış excalibur patron,
Meraklısına dün VOB kapanışında DJ ve FDJR yi yazmamışsın..Eksik kalmış bülten. :) Seni hala içeri almadılar mı yaw...:..:[/quote]
Almadular, Komutan Rögar..:::
Matriksin real time FDJI'nı kapadılar. Sen nasıl takip ediyorsun canlı FDJI'yı?
-
[quote=excali;161172]Almadular, Komutan Rögar..:::
Matriksin real time FDJI'nı kapadılar. Sen nasıl takip ediyorsun canlı FDJI'yı?[/quote]
Onun adı artık FDJIR artık :) Aslında kapatmadılarda, onu görmek için para ödemen gerekiyor ayrıca. Aracı kurum beni damızlık bir inek veya kaz gelecek yer olarak gördüğü için (iyi komisyon ödüyorum!), bana telefon açıp, efenim bu artık paralı oldu amma bizi sizinkini açtırdık, biz ödeyeceğiz dedi...Diyecekelr tabi **. O kadar komisyonu birisi bana ödese, ben günde 9 defa çay servisi, beleş öğlen yemeği ve bol bol özel günlerde hediye gönderirdim..üwwww:D
-
[quote=Astatin;161173]Onun adı artık FDJIR artık :) Aslında kapatmadılarda, onu görmek için para ödemen gerekiyor ayrıca. Aracı kurum beni damızlık bir inek veya kaz gelecek yer olarak gördüğü için (iyi komisyon ödüyorum!), bana telefon açıp, efenim bu artık paralı oldu amma bizi sizinkini açtırdık, biz ödeyeceğiz dedi...Diyecekelr tabi **. O kadar komisyonu birisi bana ödese, ben günde 9 defa çay servisi, beleş öğlen yemeği ve bol bol özel günlerde hediye gönderirdim..üwwww:D[/quote]
FSPX, FDAX ı da açtırdın mı?
-
[quote=excali;161174]FSPX, FDAX ı da açtırdın mı?[/quote]
yes.şu an ikisinide yiyorlar inceden
-
fdax %0.75 eksi, fdjr %0.07 eksi.....de bu hang seng niye o kadar eksi...
tahminim -200 açar, -2000 kapatırız :).dng:::
-
Arthur,
3-5 dene kamyonet yolla..PALA nın niyet kötü, b,z tezgahı kurup nakit akılını beleyeşim..ehuheheeh
-
Günaydın voborsa...
60.000 den kısalar kapatıldı..
-
günaydın
bos bos ekrana bakıyorum hal hatır sormalık :) ne kısayım ne uzun yön için beklemekteyim..
-
gene kimsede ses seda yok.. uyanamamıs ınsanlar..
-
cümleten günaydın .. dünden uzun .. 60125 kısa .. 59875 ort uzun ... 2ild .. ralli ..
-
stopu yazdım çıkıyorum .. ralli ..:D
-
çalışmıştır senın stop..üüüüüüüüü 900 shortları gene 775 de kapattık salak gıbı yaf gecıktırıcı sart :D
-
dün al veren sistem,bügün sat verdi..yani sisteme göre -600 puan zarar var..
dün gece flattim..ama 5 daklılar yine çarpılmaya başladı...
-
[QUOTE=abka;161184]dün al veren sistem,bügün sat verdi..yani sisteme göre -600 puan zarar var..
dün gece flattim..ama 5 daklılar yine çarpılmaya başladı...[/QUOTE]
Ben de aynı durumdayım, sistem hala sat vermedi bekliyoruz longlarla... iyat böyle devam ederse saat 11 de Sat verecek... Bence imkb 100 de 46200 den aşağısı bugün için yok gibi... Vob da tam MOST seviyesinden döndü... Bakalım ilerleyen dakikalar neler getirecek...
-
[B]asti senin günlük sistem nereden sat vermişti...[/B]hani diyom 2 kaldıraç kısa yap..koy stopunu..ve 3 ay bekle...benim günlük 27 ekimde sat vermiş..yani bar kapanışı 63600..yakın vade..yani ekim için bu deger geçerli...aralık o zaman 64200 idi....
-
-
clarka ve sövalye ye özeniyorum...
pozisyon al bekle ..çek ,git...
-
[quote=enorton;161185]Ben de aynı durumdayım, sistem hala sat vermedi bekliyoruz longlarla... iyat böyle devam ederse saat 11 de Sat verecek... Bence imkb 100 de 46200 den aşağısı bugün için yok gibi... Vob da tam MOST seviyesinden döndü... Bakalım ilerleyen dakikalar neler getirecek...[/quote]
günlük periyot sata geçtiğinden 60 dk ve altındaki periyotlarda gelen al sinyallerinin gücü kısıtlı kalacaktır.
tıpkı yukarı trendde sat sinyallerinin zayıf kaldığı gibi..
cuma günü 61600 ün sert şekilde kırılmasıyla benim gün periyodu sata geçti..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;161189]günlük periyot sata geçtiğinden 60 dk ve altındaki periyotlarda gelen al sinyallerinin gücü kısıtlı kalacaktır.
tıpkı yukarı trendde sat sinyallerinin zayıf kaldığı gibi..
cuma günü 61600 ün sert şekilde kırılmasıyla benim gün periyodu sata geçti..[/QUOTE]
Yavuzhan nerelerdesin özlettin kendini...
-
-
YYSD :)
Azılı ayu olup dün geceye flat girenler muhtemelen bu sabah kısaya cesaret edememiştir... Önce Cerfin i sonra kendimi teprik ediyorum :)
-
üvv benim günlük 65225 te sat verdi veris o veris hala satta.. piff uymadık gül gibi sisteme indik yarı yolda malak gibi ekran izlerim şimdi..
-
59.250 kısa... bugün aşağı yukarı iyi çarpacaklar galiba...
-
[QUOTE=jerfin;161191]59.300 long..[/QUOTE]
dişi versiyonum deyorumda yalanmı yani ::: topuundan furdum pelayı jerfın 59200 lönk :::
emme istop yakın gayri ::: pelanın insafına kaldık :::
-
-
[quote=jerfin;161194]59.250 kısa... bugün aşağı yukarı iyi çarpacaklar galiba...[/quote]
gız ne gıpraşıyon..dünün en yükseğindne şort yapmışsın..daha bi otur bi bekle
-
[QUOTE=jerfin;161194]59.250 kısa... bugün aşağı yukarı iyi çarpacaklar galiba...[/QUOTE]
küçük trend kanalı asavı kırdı dıye sorta dondun dımı dikkatli ol ::: gayri onun altında cok yakın destek yereleri var :(
-
300 flat..fit flat..full flat..şıkır şıkır paralarrrrrrrr
-
[QUOTE=fXci;161198]küçük trend kanalı asavı kırdı dıye sorta dondun dımı dikkatli ol ::: gayri onun altında cok yakın destek yereleri var :([/QUOTE]
aynen öyle yaptım..:..: amma çarpılacağım gibi..:mad:
-
[quote=enorton;161190]Yavuzhan nerelerdesin özlettin kendini...[/quote]
geçtiğimiz hafta dışarıda işlerim vardı pek büroda olamadım.
dünde anasayfaya girebilsemde forum açılmadı akşam üstüne kadar..
eyvallah..:)))
nasıl gidiyor işlemler ?
-
dünkü 58825 dibi ile 59200 arasını kısa vadeli destek yapma çabaları var..
aşırı satış bölgelerine inen göstergelerde bu durumu destekliyor şuan için..
-
bugün 59.000 i kırmaya isteksiz piyasa.. yurtdışı endekslere diyorlar ki; biz sizden önce düştük, ehh siz düşekoyun biz sizi yatayda bekleyelim..:..:.dng
-
sistem hala sat vermediği için ama gönlüm asla long yapma dediği için, 1 adet sembolik long :) eheeh
-
istop olmuşum .. tekrar uzun girdim ..
-
[QUOTE=jerfin;161203]bugün 59.000 i kırmaya isteksiz piyasa.. yurtdışı endekslere diyorlar ki; biz sizden önce düştük, ehh siz düşekoyun biz sizi yatayda bekleyelim..:..:.dng[/QUOTE]
ralli olur gol olur tahminim .. :D
-
çarptılar beni efiksim..:..: getti 150 puanım..:mad:
-
-
Mrb;
dun seans kapanırken verılen kontratlar 59250 den kapandı hayırlısıyla.
su an için bır tepkı gelebılır.
her tepkı mal basmak için kullanılabilir.ama sabredıp izlemek lazım,atlamamak lazım.
bol kazançlar.
-
Herkese merhaba, bol kazanç , bol vole,.........