-
[quote=Astatin;67658]Sn Sazan,
Şüphesiz ki tercihlerinize saygım var. Ancak sanırım önceki daha karizmatikti :) Ayrıca bu bir balıktan ziyade "alık" a benziyor..İllede bir balık kullanacaksanız köpk balığı falan deneyin..hem onda da bir ironi olur... sazan'ım ama nah böyle bir sazanım şeklinde mesaj vermiş olursunuz..[/quote]
Sanırım dogru avatarı buldum. Vermek istediğim mesaj,
Ben bir [U]sazanım[/U]
Sadece ada bakanlar beni okumasın
(düşük kafiyeye dikkatinizi çekerim)
Bu günlük mesaj limitimi doldurdum. Toplantı maratonu beni bekler. Herkese bol kazançlar.
-
ben de kaçtım..Forum pek bir keyifsiz..
-
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8300 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
-
değişik aracı kurumlardan beni arıyorlar.komikomsyon oranını 1 ytl altına düşürebiliriz diyerek..eee tabi vob 30.000 olunca indirirsiniz..onbinde 0.25 yapsanız kontrat başı yaklaşık 0,75ytl olur..ya vob 70.000 olunca aynı oran ne olur...yaklaşık 1,5 ytl olur..bu yiğitliği sanko vob 60-70.000 ken yaptı..o zaman azıcık indirin deyince yok dediler..şimdi yürüyün benden size müşteri olmaz..herkes ''şark kurnazlığı !!peşinde.
-
[QUOTE=abka;67673]değişik aracı kurumlardan beni arıyorlar.komikomsyon oranını 1 ytl altına düşürebiliriz diyerek..eee tabi vob 30.000 olunca indirirsiniz..onbinde 0.25 yapsanız kontrat başı yaklaşık 0,75ytl olur..ya vob 70.000 olunca aynı oran ne olur...yaklaşık 1,5 ytl olur..bu yiğitliği sanko vob 60-70.000 ken yaptı..o zaman azıcık indirin deyince yok dediler..şimdi yürüyün benden size müşteri olmaz..herkes ''şark kurnazlığı !!peşinde.[/QUOTE]
maalesef kontrat başına 12 ytl(poz.açma kapama) alanlarda bu tanıma giriyor.
Sanko bu konuda bizim gibi ky nin yanında oldu.şimdimi akılları başlarına geldi.
benden de onlara müşteri olmaz.
-
[QUOTE=Ardasu;67674]maalesef kontrat başına 12 ytl(poz.açma kapama) alanlarda bu tanıma giriyor.
Sanko bu konuda bizim gibi ky nin yanında oldu.şimdimi akılları başlarına geldi.
benden de onlara müşteri olmaz.[/QUOTE]
adam gibi indirseler birşey demem..yok bu kadar işlem yapmalısın,yok oran olarak vereceğiz..vob yarın 80.000 olsa kontrat başı neredeyse 2 ytl olur...tahammül edemediğim şey''vatandaşı basit kurnazlıklarla,ali-cengiz oyunlarıyla kekkelemektir''..
-
[QUOTE=abka;67673]değişik aracı kurumlardan beni arıyorlar.komikomsyon oranını 1 ytl altına düşürebiliriz diyerek..eee tabi vob 30.000 olunca indirirsiniz..onbinde 0.25 yapsanız kontrat başı yaklaşık 0,75ytl olur..ya vob 70.000 olunca aynı oran ne olur...yaklaşık 1,5 ytl olur..bu yiğitliği sanko vob 60-70.000 ken yaptı..o zaman azıcık indirin deyince yok dediler..şimdi yürüyün benden size müşteri olmaz..herkes ''şark kurnazlığı !!peşinde.[/QUOTE]
ee musteri kalmadı yoldular tavukları..
simdide kucuk yatırımcı azaldı
milleti arıyorlar
-
15 dakk long signal olursa 34900 yeresine yukselme potans olcak..
systems
5 dakk long signalde 15 dakk sınır gun system long signalde
-
[QUOTE=hexen;67677]15 dakk long signal olursa 34900 yeresine yukselme potans olcak..
systems
5 dakk long signalde 15 dakk sınır gun system long signalde[/QUOTE]
bir plans yapalım sayın hexen
-
[QUOTE=Cornetto;67678]bir plans yapalım sayın hexen[/QUOTE]
plan aynı halen amma artık shorts stop 34900 yeresi
-
[QUOTE=hexen;67679]plan aynı halen amma artık shorts stop 34900 yeresi[/QUOTE]
sizinle gercek hayatta tanismak isterdim sayin hexen :)
istanbuldamisiniz?
-
[QUOTE=Cornetto;67680]sizinle gercek hayatta tanismak isterdim sayin hexen :)
istanbuldamisiniz?[/QUOTE]
istanbul evet allah izin verir eyer gorururz