[QUOTE=hexen;67681]istanbul evet allah izin verir eyer gorururz[/QUOTE]
Allah izin verirde İstanbula gelince gorusuruz. Kismetten ote kismet olmaz...
Printable View
[QUOTE=hexen;67681]istanbul evet allah izin verir eyer gorururz[/QUOTE]
Allah izin verirde İstanbula gelince gorusuruz. Kismetten ote kismet olmaz...
son zamanların en sıkıcı,yatay seyrini izliyoruz sanırım.korkarım bu yıl böyle geçecek....
[QUOTE=Nafiz;67683]son zamanların en sıkıcı,yatay seyrini izliyoruz sanırım.korkarım bu yıl böyle geçecek....[/QUOTE]
haftaya christmas cart curt var buralarda.
haftaya daha beter seanslar bizi bekler
longları shorta çevirdik pehh
34425 den long pozisyonda bekliyorum.1 saatttir ne ileri ne geri ,yatayda geziniyor.
[QUOTE=Ardasu;67686]34425 den long pozisyonda bekliyorum.1 saatttir ne ileri ne geri ,yatayda geziniyor.[/QUOTE]
stop loss kaç?
gerçekten çok sıkıcı bir gün.bu piyasa adamı çok afedersiniz maymuna çevirir.hala SHORT bekliyorum ama hakikaten fenalık geldi.
[QUOTE=SEYYAH;67688]gerçekten çok sıkıcı bir gün.bu piyasa adamı çok afedersiniz maymuna çevirir.hala SHORT bekliyorum dow ama hakikaten fenalık geldi.[/QUOTE]
dow jones açılınca geçer sıkıntı :)
yemekteyiz izliyorum gun gecmiyo...
systems
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde.
teknik graf direnc yeresi artık 34900 yeresi ora üstesinde short tutmaycayım.. amma asayasında shorts tutcayım..
[QUOTE=Cornetto;67687]stop loss kaç?[/QUOTE]
takip ettiğim zamanlarda stop kullanmıyorum.çünkü çok kaptırdım.sistem sat verene kadar tutuyorum,sonra da kısa ya geçiyorum.
short devam
[QUOTE=hexen;67690]yemekteyiz izliyorum gun gecmiyo...
systems
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde.
teknik graf direnc yeresi artık 34900 yeresi ora üstesinde short tutmaycayım.. amma asayasında shorts tutcayım..[/QUOTE]
ben short halen
systems
5 dakk short signal 15 dakk short signal gun system long signal
gun system asayadan yukarya ityo teknık graf yukardan asaya ityor..
sıkınıtı seyans