makası kullanıp hızlı bir şekilde stopları çalıştırdılar
Printable View
makası kullanıp hızlı bir şekilde stopları çalıştırdılar
eğer tahmın ettıgımı yapacaksa sımdı 59000 den 58600 lere gelır tekrar :( buda cok canlar yakar ....
yoksam baska alternatifi kalmadıgı ıcın yukarı roketleycek :(
şort bir sudur iç iç kudur...ehühehehüüüü
[QUOTE=fXci;161307]eğer tahmın ettıgımı yapacaksa sımdı 59000 den 58600 lere gelır tekrar :( buda cok canlar yakar ....
yoksam baska alternatifi kalmadıgı ıcın yukarı roketleycek :([/QUOTE]
Alın işte ne dedim 59000 den 58600 e gıdıyor üüü
asıl dusus yada yukselıs bundan sonra olcak......
eger 59600 den yukarı donerse fena roketler..... emme kırarsa işte ozaman düşüş başlıyor :::
58800 den de 2. parca long..ortalama etti 58950....stoploss 58.000..eger zarar edersem bana mola...30 daklıklarda nu var..yatay destek de var tabi...hedef 62200..
Tekrar lönk deniyorum ve tek ölçüm dolar endextir, gerisi hikaye,
[B]Başbakan aşı olmayacak[/B]
Erdoğan bakanı fırçaladı: Ben aşı olmayı düşünmüyorum
03 Kasım 2009 / 13:40
Başbakan Erdoğan, domuz gribi aşısı olmayı düşünmediğini söyledi. hurriyet.com.tr'nin sorusu üzerine aşı olmayı düşünmediğini söyleyen Erdoğan, "Ben aşı olmayı düşünmüyorum" dedikten sonra yanındaki Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sert bir ifadeyle, "Bir de benim ismimi vermişsin, Hemen düzelt bunu." dedi.
BU İŞ CEBREN OLMAZ
Başbakan Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda Domuz gribi aşısı konusunda, Sağlık Bakanı'na katılmadığını belirterek; "Bu iş öyle cebren olmaz. İsteyen olur, istemeyen olmaz. Zaten bu konuda oteriteler de ikiye ayrılmış durumda." dedi.
BEN OLMAYACAĞIM
Başbakan'ın bu sözleri bomba gibi düşerken grup toplantısının ardından hurriyet.com.tr'nin "Sayın Başbakan, siz aşı olacak mısınız?" sorusuna karşılık; "Ben aşı olmayı düşünmüyorum." yanıtını verdi. Bu yanıtın ardından yanı başındaki Sağlık Bakanı Akdağ'ı fırçalayan Başbakan; "Bu sabah benim haberim yokken Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte aşı olacağımı söylemişsin. Bunu hemen düzelt" dedi. Bakan Akdağ, Başbakan'a "Hayır efendim öyle değil." dedikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlamaksızın hızla meclisten ayrıldı.
lütfü, çift hörgüçlü deve sipriş et bir kaç dene
[quote=security;161316]Tekrar lönk deniyorum ve tek ölçüm dolar endextir, gerisi hikaye,[/quote]
önümdeki tek engel 60 lığı henüz satışa geçmedi, günlükte zaten yönü malum nedenlerle yukarıda,
trader adamın aslında ruhu traderdir::: herzaman pozisyon alırkene korkmazken .... bugun korkuyordum yüreemde fena korku vardı :::
dimekki boyle korku zemanlarında trader kenarda duracak.... cunku piyasanın diynenme piyasası olduunu en güzel sistemlerdende öte traderin hissiyatı verir zati .... hissetmek leazım ... bünyeyi tanımak leazım:::
Alım çılgınlığımı koşuşturmamı birazdan belli olur,
59.100 e stop yazmıştım çalıştı...
[QUOTE=security;161322]Alım çılgınlığımı koşuşturmamı birazdan belli olur,[/QUOTE]
bir önceki 59600 den 59xxx atagı kosusturmaydı.... emme simdiki alım cılgınlıı olması leazım .....
emme bugun pıyasa cafer piyasası....
üüwwwwwww....hehehe..şort devam
[B]Jerfin [/B]saa okadder dedim şu [B]caferi [/B]tut gı ... bi koşu gidip bez getirecem dedim emme gitti börenk yaptı hemide ıspanaklı... caferi unuttu tabi....
ulu orta pisliyor caferde :::
[quote=security;161320]önümdeki tek engel 60 lığı henüz satışa geçmedi, günlükte zaten yönü malum nedenlerle yukarıda,[/quote]
Hala yeri öpmedi, uzatmaları oynuyor, taklayı attığında alım çılgınlığı olur, dünki gibi üüvvvv....
tum gunun tırtıgını tek seferde aldı namıssız pala .. yaf yok oynamıyom ben sinir oldum.. bitonda komısyon odıcez sımdı.. pifff
[QUOTE=Astatin;161326]üüwwwwwww....hehehe..şort devam[/QUOTE]
ben 59.100 de stop olmuşum..üüüüüü neyse zararına stop olmadık hiç olmazsa.. ama 500 puan karı verdik palaya..:::
guzuda 58700 löngınşayne olmuş
[url]http://www.voborsa.com/forum/agam-ve-kuzu-diyaloglari-t5255p26.html[/url]
59225 geçilirse ek lönk yapacam,
[quote=fXci;161321]trader adamın aslında ruhu traderdir::: [/quote]
Kumarbaz kumarbazdır yawf işte :)
58.875den yüklüce uzun... 58700den long açıyorum zannederek açtığım şortları da kapatarak dabii... :(
[QUOTE=fXci;161335]guzuda 58700 löngınşayne olmuş
[url]http://www.voborsa.com/forum/agam-ve-kuzu-diyaloglari-t5255p26.html[/url][/QUOTE]
bende 59.050 den long oldum gayri..::: bakalım bunda da stop olacak mıyız...:mad:
[QUOTE=jerfin;161338]bende 59.050 den long oldum gayri..::: bakalım bunda da stop olacak mıyız...:mad:[/QUOTE]
ben pozisyonumu soylemeycem sadece teknık yerelerden bahstceym bır sure ... ;) :::
babalar da hep satışta bugün.. nasıl yukarı çekeceklerse...
yysd....
[quote=security;161329]Hala yeri öpmedi, uzatmaları oynuyor, taklayı attığında alım çılgınlığı olur, dünki gibi üüvvvv....[/quote]
DXY 76615 aşağı kırar ise gözel olur, daha önce future muture yle boş yere oyalanmışız, fx cimi olacağız nedir,
[QUOTE=jerfin;161340]babalar da hep satışta bugün.. nasıl yukarı çekeceklerse...[/QUOTE]
bugun işlem yapılasıca bi gun deel zati ::: korkuyorum hep :(
[quote=fXci;161343]bugun işlem yapılasıca bi gun deel zati ::: korkuyorum hep :([/quote]
Babaların gözü bu endex te, yabancılar ürkünce yerlilerde ürküyor ve zincirleme reaksiyon oluyor, aslında ağa yok anadolu beylikleri var, bunlar bazende savaşıyor, feodalite egemen, çok beylik var, yabancıyı bulan sazı eline alıyor,
59.300 üstünde shortçular dikkatli olsunlar gayri..
alım çılgınlığı bekliyorum .. .
önem yeresi 59700 bence üstüne atarsa .. ralli olur gol olur .. geçemezse oradan satış gelir ..
[quote=security;161336]59225 geçilirse ek lönk yapacam,[/quote]
Yakışır...
[QUOTE=abka;161313]58800 den de 2. parca long..ortalama etti 58950....stoploss 58.000..eger zarar edersem bana mola...30 daklıklarda nu var..yatay destek de var tabi...hedef 62200..[/QUOTE]
bakalım mola alacak mıyım..
[QUOTE=jerfin;161346]59.300 üstünde shortçular dikkatli olsunlar gayri..[/QUOTE]
jerfın pela dun 200 pıvanla avlamaya calıstıydı benı emme beceremedıydı....
bugunde 58800 un 200 pıvan altını gosterttı busefer yarım avladı :::
istopp...200 puan haşırtos..son pozdan...üwwww
1 dk sat verirse kısalrım artık .. uzun devam şimdilik .. 1-5- alda 15 satta ..
jerfin 59500 yeresi gecilirse ozaman 6xxxx lerden sec begen al :::
yukarı itki başladı gibi 5 dk grafta .. impulsive ralli heeheh. .:D:D
Sanko yarından itibaren yurtdışı verilerin gecikmeli olarak verileceğini bildirdi. Bu bütün aracı kurumlar bazında mı böyle olacak, yoksa on-line devam eden kurumlar varmı bilgisi olan arkadaşların bilgisini rica ediyorum...
58800 altı fake olarak kaldı şimdilik..
yukarı hareketin gücü 59700/60000 aralığında tükenebilir..