ver elini stropatro..helalinden çarpılak şöyle bi 600-800 pivan..üühühühüh
Printable View
ver elini stropatro..helalinden çarpılak şöyle bi 600-800 pivan..üühühühüh
[quote=Astatin;285702]ver elini stropatro..helalinden çarpılak şöyle bi 600-800 pivan..üühühühüh[/quote]
Short'ları maliyetine kapattım bile... üvvv... İnanmıyorum düşmez bu.. Biraz kafayı kaldırsın long'layacam... Yemişim sistemini... :) üvvv... Benden sistemci mistemci olmaz boşa uğraşıyorum aslında... üvvv... :..:
üvvvv ...kapattım short pozu ... . düşmemiş .... don gömlek flat ....üüüüüü
Ekim vade kanalizasyonu... Orta banda çarpıp sektiği için tekrar long'a döndüm... Çok büyük ihtimal geceye de devam edecem...
tıkanan lavabolar açılır pombacı 0532.... :D pehh 30 bine ne zaman düşecek bu yaa offffffffff sıkıldım bırakacağum vobu ühühühüh
[QUOTE=Strategist;285734]Ekim vade kanalizasyonu... Orta banda çarpıp sektiği için tekrar long'a döndüm... Çok büyük ihtimal geceye de devam edecem...[/QUOTE]
patron teprik ederim ... bende longa dönecem gibi .....ağız tadıyla shortlatmadılar ... vay anasını .... .etr str falan alda hep .. üvvvv
yaşasın üzerimize doğmak üzere olan ralli güneşinin parıltıları ... ühühüüh ..... :o:o
[QUOTE=seagate;285737]tıkanan lavabolar açılır pombacı 0532.... :D pehh 30 bine ne zaman düşecek bu yaa offffffffff sıkıldım bırakacağum vobu ühühühüh[/QUOTE]
kanalizasyondan kokular gelmeye başladı patron tıkanmış olabilirmi ....
bende bırakacam ..bu gidişle .. bu ne arkadaş ya .... üvvvvvv :mad::mad:
DJI günlükteki kanalizasyonu öne alayım. Dünkü doji barındaki yüksek volüm bugün üst bandı kırmak için atak geleceğini söylüyor bana... Yarın sabah sağlam bir + gap tüm hızıyla yolda mı ne.... üvvv...
[QUOTE=Strategist;285742]DJI günlükteki kanalizasyonu öne alayım. Dünkü doji barındaki yüksek volüm bugün üst bandı kırmak için atak geleceğini söylüyor bana... Yarın sabah sağlam bir + gap tüm hızıyla yolda mı ne.... üvvv...[/QUOTE]
patron dow o kanalı kırarsa hedefi 150.000 olur bence ...ühühühüüh ... :D:D
[quote=Astatin;285684]mondiyoo,
fresh signal....üühühühühüüh..çarpılmak istemiim memüü..ühühühüh..şortum şortsun şort?
[IMG]http://i52.tinypic.com/2qtip2p.png[/IMG][/quote]
[quote=selçuklu;285739]kanalizasyondan kokular gelmeye başladı patron tıkanmış olabilirmi ....
bende bırakacam ..bu gidişle .. bu ne arkadaş ya .... üvvvvvv :mad::mad:[/quote]
bizim sistemin son sinyali .s.çmak üzere patron..koku ordan geliyodur..ühühüühühühühüh
stro patro .. fdow kırdı gibi abi kanalı .. üvvvvvv ... zoomlanmış hali altta .... :o
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/dc197d50.png[/IMG]
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/e30a1352.png[/IMG]
[quote=Astatin;285746]bizim sistemin son sinyali ..çmak üzere patron..koku ordan geliyodur..ühühüühühühühüh[/quote]
Benimki long'a döndü bile... Benden 175 puan sonra... Yine taktım sisteme... Geçen ay da aylık olarak taktım zaten... Bu bir hobi haline gelmeye başladı... :)))
[QUOTE=Astatin;285746]bizim sistemin son sinyali ..çmak üzere patron..koku ordan geliyodur..ühühüühühühühüh[/QUOTE]
yok patron bence fdowdan geliyor koku .....kanalı patlattı ... çok baskı oldu ... üüüüüü
flat devam .. poz açamıyorum korkuyorum arkadaş vay anasını ya ..... geceye pozda girecem ama ... büyük ihtimal long girerim .. kararım değişmezse ... kısa girmem ....
925 itibariyle ziesten hala şort olduğundan şortlara dakviye...2/5 oldum..ühühühhü
77 yandı vay anasını ya .. flat kaldık iyimi ..... üüüüüüüüüüvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ..
stro paptro teprikler abi .. saygılar .. hörmetler ........ .brv.brv
[quote=selçuklu;285753]flat devam .. poz açamıyorum korkuyorum arkadaş vay anasını ya ..... geceye pozda girecem ama ... büyük ihtimal long girerim .. kararım değişmezse ... kısa girmem ....[/quote]
evet abi pozda girmek lazım geceye..taraf olmayn bertaraf olur ...ehuehuehe..üwwwww way** 975 dende şortlr gitti.. olduk 1/2..ühühühhühh
Nereye gidiyo daha şortmu giyiyon lem bu yaşta!
[quote=AMON RA;285766]Nereye gidiyo daha şortmu giyiyon lem bu yaşta![/quote]
mevsimsel olarak pardon sistemsel olarak değişii AMAN RAAA.. bazen şort giyiyik bazen long arap entarisi giyiyk..ühühühü..AMAN HAAAA dikkat
[QUOTE=AMON RA;285766]Nereye gidiyo daha şortmu giyiyon lem bu yaşta![/QUOTE]
patron kanal patladı .. koku varmı .::::::. ühühüühüh .... tamir ekibi olay yerinde .. ühühüüh :o
kendimi kınıyorum ... ....dng.dng.dng ..vay anasını ...
way**..verilere bak..ula bir kere de benim olduğum pozisyonun lehine gelsin bu ** verileri..ühühühhü
BeN kaçtım arkadaşlar görüşürük!
ağır kınadım kendimi de sistemi de..sisteme 775 puan taktılar...bana da yarım portfoy üzerinden histemli stop ile 450 puan..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...bişi değil topiği kokuttu sistem..üühühühü
... %2 yükselmiş .. vob .. bende 200 point kar var .. vay anasını ...... bende ağır kınıyorum kendimi ........ shorttan 125 point .. longdan 75 point ..... geceye flat ...... 11 den sonra geldim ama ... seansa .... oda var ...sağlık olsun ...... ..:o:o:o
cümleten iyi akşamlar ...
[quote=selçuklu;285769]patron kanal patladı .. koku varmı .::::::. ühühüühüh .... tamir ekibi olay yerinde .. ühühüüh :o[/quote]
Selçuklum nerden bulursun bunları..:..::..:
Ya gerçekten fena patlattı namuusuz pala.
hayret yaw..kimse günlükte ikili tepe muhabbeti yapmadı..havvret yani...yoksa??
[quote=Astatin;285816]hayret yaw..kimse günlükte ikili tepe muhabbeti yapmadı..havvret yani...yoksa??[/quote]
görmediki patron zirveyi :D üwww
o deelde uçar bura yani 100 bin diyorum ühühühühüüh :D:D
rally ferrari porsche uçuş kaçış simonların sermaayesi becne bu cemaatte olabilir bu sermaye olmayabilirde neden yükseliyo yandaşmı bunlar bu nası iş ühühühühü tarihi zirve işe bak ühühühühühü kazıkkkkklandım gene ühühühühü
[quote=Astatin;285816]hayret yaw..kimse günlükte ikili tepe muhabbeti yapmadı..havvret yani...yoksa??[/quote]
Ne tepesi Asti herifin oğlu topuklamış gidiyor tepe mepe dinlez bu.:rolleyes:
paralelkenar .. baklavalı kanalizasyon ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/51a7f3d6.png[/IMG]
kanalizasyon ..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/75bad1f4.png[/IMG]
zooommm
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/e4fe67ed.png[/IMG]
selçuklu patron kanalizasyonlar konusunda tebrik ediyorum, düşündüğün kadarda kokmuyor. :D
475 longladım ... 350 altı istop .. hayırlısı ...
kanalizasyon nedenli longladım ....buyrunuz ... tutarmı bilmem .. izleyip görecem .... istop belli ... :o
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/bca1336f.png[/IMG]
[quote=selçuklu;286077]475 longladım ... 350 altı istop .. hayırlısı ...[/quote]
Ben de sabah long'ları kapatmıştım, az önce 500'den trende tekrar daldım patron.. Senkronize olduk yine... Nasıl müsterihim anlatamam.... üvvv... Müsterihsen niye üvvv diyosun deme onu da anlatamam... üvvv... :)))
topiğin hayırlı uğurlu olsun selpatros..
[QUOTE=jerfin;286083]topiğin hayırlı uğurlu olsun selpatros..[/QUOTE]
sağol jerefinitro patron .. üvvvvv :::
[quote=jerfin;286083]topiğin hayırlı uğurlu olsun selpatros..[/quote]
Kayferenginin niye gözlerini kapıyon? Kesmeye mi götürüyon?:..:
[QUOTE=Strategist;286082]Ben de sabah long'ları kapatmıştım, az önce 500'den trende tekrar daldım patron.. Senkronize olduk yine... Nasıl müsterihim anlatamam.... üvvv... Müsterihsen niye üvvv diyosun deme onu da anlatamam... üvvv... :)))[/QUOTE]
patron korkmuyorum desem yalan olur .. üvvvv .... kanalizasyon patlamasında ....:o:o
[quote=selçuklu;286087]patron korkmuyorum desem yalan olur .. üvvvv .... kanalizasyon patlamasında ....:o:o[/quote]
Alışkın olmadığımız şey değil patron stoplarız gider... üvvv... Zaten yine işsizlik haberi var o gelene kadar pek bi cacık olmasını beklemiyorum. Az bi tırtık yapıp kapatabilirim... üvvv..