sayın haguan son hareket ışıgında piyasa yorumu alabilirmiyiz teşekkürler bol kazançlar.
Printable View
sayın haguan son hareket ışıgında piyasa yorumu alabilirmiyiz teşekkürler bol kazançlar.
325 kısaldım ben... stop 49650..
bu vadeli çok canımı sıkıyor çok..
aynı yerde 3 gündür gel git yapıyoruz...
325 kısaldım ben... stop 49650..
bu vadeli çok canımı sıkıyor çok..
aynı yerde 3 gündür gel git yapıyoruz...
vadeli ve fdow 5 dak uyumsuzdu o yüzden....
vadeli ve fdow 5 dak uyumsuzdu o yüzden....
[quote=jelibon;14934]Tabii ki piysanın yönünde olacaksın bende yükseliş bekliyorum anlaşamadığımız nokta belirttiğin yükseliş seviyesinde, 44000 diyorsun perşembeye kadar hemde, zaman gösterir ne olacağını.[/quote]
evet çok zor degil bence
piyasa yapıcı istedikten sonra bi günde %8 bile olur
[quote=jelibon;14934]Tabii ki piysanın yönünde olacaksın bende yükseliş bekliyorum anlaşamadığımız nokta belirttiğin yükseliş seviyesinde, 44000 diyorsun perşembeye kadar hemde, zaman gösterir ne olacağını.[/quote]
evet çok zor degil bence
piyasa yapıcı istedikten sonra bi günde %8 bile olur
Arkadaşlar; vobda usd ve avro kontratlarında teminatlar düşürülürken, u30 un düşürülmemesi için bir yorum rica edebilir miyim ?
Arkadaşlar; vobda usd ve avro kontratlarında teminatlar düşürülürken, u30 un düşürülmemesi için bir yorum rica edebilir miyim ?
[quote=mersiyk;14935]sizi kafamda cok farklı degerlendirmisim (diger taraftan) gayet saygılısınız cool1[/quote]
önyargılı olmamak lazım ;)
sevgiler
[quote=mersiyk;14935]sizi kafamda cok farklı degerlendirmisim (diger taraftan) gayet saygılısınız cool1[/quote]
önyargılı olmamak lazım ;)
sevgiler