Sanki yükseliş için bir şeyler eksik gibi. Ama ne ?
Printable View
Sanki yükseliş için bir şeyler eksik gibi. Ama ne ?
Herbişey varda coşku yok 3 gündür sapasağlamız imajı veriyo borsalar eksiklik burda
İşte bu ilginç oldu.
Classic Sazan sistemim SHORT'ladı. :cool:
Bırrrrr ve öffff ve Eüzü.
(Astet, sisteminin sinyal durumunu bir sööle hele gurban)
Selçuklu nerde yahu ? :confused:
sazan abey selçuklu tatile çıkacaktı bu hafta
sazan abi selamlar.
selcuklu patron akşamüstü bana bir mail göndermiş. sizlerede selamı var. mailini aşağı yapıştırıyorum.
[COLOR=Red]"trader patron yoldayım ...haftasonu sazan abinin dopiğe gönderdiğim sayımda .. e ve büyük c ediketlerini yapıştırdım .. .. sadece mail kullanabiliryorum ..
30 endekste .. c depesi 70.675 geçilirse sayım exx olur ...
herkese selam söle ... selçuklu" [COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR]
[quote=trader38;252010]sazan abi selamlar.
selcuklu patron akşamüstü bana bir mail göndermiş. sizlerede selamı var. mailini aşağı yapıştırıyorum.
[COLOR=Red]"trader patron yoldayım ...haftasonu sazan abinin dopiğe gönderdiğim sayımda ..[COLOR=Blue] [/COLOR][COLOR=Blue] e ve büyük c ediketlerini yapıştırdım [/COLOR] .. .. sadece mail kullanabiliryorum ..
30 endekste .. c depesi 70.675 geçilirse sayım exx olur ...
herkese selam söle ... selçuklu" [COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
[quote=selçuklu;251520]ediketleri hazrladım sazan abi .. yapıştırıcı bakıyorum .. silikonlamı yapıştırsam japon yapıştırıcısımı kullansam .....
ahanda ediket .. ...
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/12/2924.jpg[/IMG]
haftaya yapıştıracam artık .... ahanda sayım ..
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/12/2922.jpg[/IMG][/quote]
selcuklu patron bunu kasteddiğini ve önceki mesajında yanlış yazdığını doğru yazımın e ve kırmızı b etiketi olduğunu söyledi.
Sazan Classic sistemim hala SHORT'ta.
Bu arada fiyat da dün verdiğim üçgenin daralan trendline'larının içine tekrar geri girdi.
Selçuklunun sayımı fake yapan bir e dalgası ile tamamlanmış olabilir. Ama bir olasılık daha var)
Diğer taraftan Selçuklu ile aynı zamanlarda benim sayımım olarak verdiğim, XU100 sayımındaki üçgeni de aklımızın bir köşesinde tutmakta fayda var. Verdiğim grafiğin barlar ilaveli hali. (Not : Grafik VOB grafiği değil, Xu100 günlük grafik)
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/8be388f7.png[/IMG]
[quote=sazan;251789]İşte bu ilginç oldu.
Classic Sazan sistemim SHORT'ladı. :cool:
Bırrrrr ve öffff ve Eüzü.
(Astet, sisteminin sinyal durumunu bir sööle hele gurban)[/quote]
dun 70025 den şortşayne
Sayın sazan clasic sistemim hala short'ta demişsin bu short tahminen nereleri gösterebilir ? Tşk.
[quote=atakir;252108]Sayın sazan clasic sistemim hala short'ta demişsin bu short tahminen nereleri gösterebilir ? Tşk.[/quote]
Classic Sazan ben toplantıda iken fikir değiştirmiş.
Sistem olduğu için bu Longun yada evvelki shortun nereleri gösterebileceğini bilebilmek çok zor.
Bugünün tamamına yakını toplantılarda olacağım için , yarın görüşmek üzere herkese Bol Kazançlar dilerim.
Toplantı arası, Sazan 71'de flate geçer