Klasik trendline'lar da güzeldir.
VOB 15 dk. (Tinypic denemesi)
[IMG]http://i51.tinypic.com/e12i45.png[/IMG]
Printable View
Klasik trendline'lar da güzeldir.
VOB 15 dk. (Tinypic denemesi)
[IMG]http://i51.tinypic.com/e12i45.png[/IMG]
Bugünkü marj şimdilik 2225 puan!!!
Sayın SAZAN
88225 Sizce 4 etiketlemek için doğru noktamı? Süre açısından değerlendirebilirmisiniz?
Sevgili Zühtü,
Doplantı manyağı oldum. Henüz geldim. Grafiğe bön bön bakıyorum.
Pazartesiye detaylı bir analiz yaparız artık.
Sazan Waves börtföyü, 90.2'den flat'e çektim.
Sistemler Longda devam ediyor.
Benden bu haftalık bu kadar arkadaşlar.
Sizlere bol kazançlar dilerim.
Dolar için 1250 diyende var 1000 diyende. bende 2050 diyim:p dilin kemiği yok nasılsa
[IMG]http://i54.tinypic.com/34diu03.jpg[/IMG]
gunaydın herkese
metin hocam bloga girilmiyor maalasef :(
DJI Haftalık.
Gutucuk durumu.
[IMG]http://i55.tinypic.com/10nsv8y.png[/IMG]
VOB 15 dk.
Düzeltme ve sayım tahminime göre 2. dalga tamamlanma hedefi bence kırmızı yatay trendline.
(iv etiketli dip altına sarkış, 1 etiketini a, düzeltmede koyacağım 2 etiketini ise b yapar. Düzeltme sonrası beklediğim yükselişin de sınırlı/az olmasına neden olur.)
Dolayısıyla, Sazan SW börtföyü hafifçe long'lamaya başlar.
[IMG]http://i55.tinypic.com/hx9bsx.png[/IMG]
sn..sazan başarılar...
bu hafta altın vuruş haftası olabilir...patlama ve çöküş..önce 94.000 sonra 84.000 gibi....
[quote=boz ayı;300371]sn..sazan başarılar...
bu hafta altın vuruş haftası olabilir...patlama ve çöküş..önce 94.000 sonra 84.000 gibi....[/quote]
Sevgil Boz_Ayı
Bence ya önce 82'ye inecek ve senin 94'e çıkacak, yada düşmeden yükselip 98.000'e çıkıp , 90'a gevşeyip, son bir yukarı denemesi daha yapıp, sonrasında gümleyecek.
Andığım rakamlar Xu030 endeks rakamları. VOB değil. Dikkat.
Seni tekrar görmek güzel. Hoşgeldin.
sn..sazan...
bana göre bu hafta yukarı...haftaya aşağı....rakkamlara tekrar bakacağım....şu anda bende gözüken önce 94....sonra 82.5-84 aralığı..
teşekkürler...boş şanslar..
[quote=sazan;300389]Sevgil Boz_Ayı
Bence ya önce 82'ye inecek ve senin 94'e çıkacak, yada düşmeden yükselip 98.000'e çıkıp , 90'a gevşeyip, son bir yukarı denemesi daha yapıp, sonrasında gümleyecek.
Andığım rakamlar Xu030 endeks rakamları. VOB değil. Dikkat.
Seni tekrar görmek güzel. Hoşgeldin.[/quote]
svg..sazan bence 98.000 çok düşük ihtimal...tehdit 94.000...ama aşağıda
82.500-84.000 aralığı var...önce aşağı inerse bir daha yukarı denemeyebilir.
uzlaşmaya 9 iş günü kaldı.... aşağıdaki puanlar daha fazla
ve cazip...izliyoruz....
sazan abi,
bugün oluşan hareketler sonrası sayım nasıl ilerliyor sence?
teşekkürler,
Sevgili Türkoğlu,
Dün tüm öglenden sonra toplantılarım vardı.
Aynı şekilde bugünde full toplantı dolu. O nedenle bugünde pek yazamayacağım.
Grafiklere bakma şanşım olmadı ve bugünde şu an bile bakamıyorum.
Kısa bir göz gezdirme sonrası ancak şunu diyebilirim.
Yön bence yukarı, dünkü hareket'in tümünü dün verdiğim VOB 15 dk'lık grafikteki daha agırlıklı olarak b, daha az agırlıklı olarak 2 olarak sayıyorum. 2'nin olasılığının azalmasına gerekçe olarak, oldukça uzun süren dünkü hareketi söyleyebilirim.
Ama dediğim gibi yönün yukarı olduğunu düşünüyorum.
Dün sistem shortladıktan sonra, gün sonuna dogru Long'layarak yeni güne giriyor.
Bugün yazamayacağımdan piyasada oynayan sizlere, booool kazançlar dilerim.
Kalın sağlıcakla.
sayım sazan abi .. .. sayımlar senin dopiğe çok yakışıor .....
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/19/980.png[/IMG]
sazan abi mesai saatleri çalışmasın.. sazan abi sadece borsada olsun :) imza kampanyası :)
VOB 15 dk.
Şu an itibariyle en muhtemel oluşum bir triangle.
a-b dalgası bitmiş, c dalgası gelişen, d ve e dalgası gelişecek. (Dikkat edilirse a dalgası ve c dalgasının şu ana kadarki gelişimi impulsive değil)
(Not : a dibi altına iniş triangle senaryosunu geçersiz kılar.)
[IMG]http://i52.tinypic.com/10ddw82.png[/IMG]
DOMATES VE MARUL SON 6 YILIN ZIRVESINE CIKTI. MATRIKS.
DOMATES long. Marul Flat. :..:
sazan abi,
eğer bu bir ÜÇGEN ise ki öyle görünüyor.muhtemelen bir 4. dalga diyeceğiz değil mi? 5.dalgada VOB 98.000/100.000 yapabilir mi? ne dersin?
ya da 5 th wave failure olur mu? olma ihtimali nedir?
teşekkürler,
[quote=TÜRKOĞLU;301159]sazan abi,
eğer bu bir ÜÇGEN ise ki öyle görünüyor.muhtemelen bir 4. dalga diyeceğiz değil mi? 5.dalgada VOB 98.000/100.000 yapabilir mi? ne dersin?
teşekkürler,[/quote]
Sevgili Türkoğlu,
Triangle d dalgası tamamlanmadan hedef vermek zor.
Lüteraturdeki adı "Post triangle thrust"'ı hesaplamak için b-d ve a-c trendline'larına (daha dogrusu açılarını bilmeye) ihtiyaç var. Bittiğinde hedef hesaplamasını göstermeye çalışırım.
[U]Bu arada triangle senaryosunda d için iyi hedef bölgesi 90 olarak duruyor. (Yalnız direk gitmemeli, önce 89.5-89-7 aralığı sonra yükselişin %50-61'ini geri alan bir düşüş ve sonrasında 90'a ulaşma dogru senaryo olur)[/U]
Diğer soruna da cevap evet. [quote]eğer bu bir ÜÇGEN ise ki öyle görünüyor.muhtemelen bir 4. dalga diyeceğiz değil mi?[/quote] Şöyleki, Triangle'lar sadece B ve 4. dalgalarda görülür. (Esasında görüldükleri 1-2 yer daha var ama önemli bilgi, bir önceki cümlede söylediğim.)
[quote=TÜRKOĞLU;301159]sazan abi,
teşekkürler,[/quote]
Ula kuruttunuz adamı..eti yüzgeçi solungacı leyin telef oldu...bi gılçığı kaldı onu da kedi avatarlı memügeyt sıyırıyi...hehehehe...
Bu arada PAMBIH, açtın yine şom ağzını VOB the strongest oldu yine..piii sana
[quote=Astatin;301165]Ula kuruttunuz adamı..eti yüzgeçi solungacı leyin telef oldu...bi gılçığı kaldı onu da kedi avatarlı memügeyt sıyırıyi...hehehehe...
Bu arada PAMBIH, açtın yine şom ağzını VOB the strongest oldu yine..piii sana[/quote]
öğreniyoruz tamam mı? kıskanma...sor sende öğren :..:
[quote=Astatin;301165]Ula kuruttunuz adamı..eti yüzgeçi solungacı leyin telef oldu...bi gılçığı kaldı onu da kedi avatarlı memügeyt sıyırıyi...hehehehe...
Bu arada PAMBIH, açtın yine şom ağzını VOB the strongest oldu yine..piii sana[/quote]
He Asdadinim,
Çok zorluyorlar beni. :o:o:o
Yoraldım. .uyk
[quote=sazan;301170]He Asdadinim,
Çok zorluyorlar beni. :o:o:o
Yoraldım. .uyk[/quote]
Dövimmi alayını:::
Patron Sazan Classic in durumu nedor? üühühü..MSQ maalesef 325 den ala geçti..ühüühühüh...
[quote=Astatin;301171]Dövimmi alayını:::
Patron Sazan Classic in durumu nedor? üühühü..MSQ maalesef 325 den ala geçti..ühüühühüh...[/quote]
Sazan Classic : :..:
[IMG]http://i52.tinypic.com/t0j97t.png[/IMG]
[quote=sazan;301173]Sazan Classic : :..:
[IMG]http://i52.tinypic.com/t0j97t.png[/IMG][/quote]
way.brv.brv.brv
teprik ederim..4 aylık overall ı ne oldu patron bunun..%55 den büyükse kendimi intaar edecem de...üühühühühühü
[quote=Astatin;301174]way.brv.brv.brv
teprik ederim..4 aylık overall ı ne oldu patron bunun..%55 den büyükse kendimi intaar edecem de...üühühühühühü[/quote]
O Kadar uzun boylu değil.
%50 küsür. Getiri grafiğini önce koymuştum, sonra sildim. Şaşırmayın.
sazan abi bu asdadin çok yoruyor seni ...sistemlerini sorup duruyor ...geçende resimleri araklamıştı dopikten ... tamam iyi adam falanda .. ayıp denen bişey var yani .... haksızmıyım abi .. :D:D:D
[quote=selçuklu;301178]sazan abi bu asdadin çok yoruyor seni ...sistemlerini sorup duruyor ...geçende resimleri araklamıştı dopikten ... tamam iyi adam falanda .. ayıp denen bişey var yani .... haksızmıyım abi .. :D:D:D[/quote]
Arak ha. Cık cık cık. :mad:
Ossun, yine de iyi adamdır gendisi zanırsam. :)
Şimdi denet zamanı (Cobit , mobit, finansal gontroller). Yogundur. Yaptıklarını yogunluğuna verelim. :o
[quote=sazan;301181]Arak ha. Cık cık cık. :mad:
Ossun, yine de iyi adamdır gendisi zanırsam. :)
Şimdi denet zamanı (Cobit , mobit, finansal gontroller). Yogundur. Yaptıklarını yogunluğuna verelim. :o[/quote]
dam isabet..sadece gobit olsa eyi yine...4 bi tarafdan saldırıyolay..icarası da denetçisi de..bu ne *********..üühühhüü
[quote=sazan;301163]Sevgili Türkoğlu,
Triangle d dalgası tamamlanmadan hedef vermek zor.
Lüteraturdeki adı "Post triangle thrust"'ı hesaplamak için b-d ve a-c trendline'larına (daha dogrusu açılarını bilmeye) ihtiyaç var. Bittiğinde hedef hesaplamasını göstermeye çalışırım.
[U]Bu arada triangle senaryosunda d için iyi hedef bölgesi 90 olarak duruyor. (Yalnız direk gitmemeli, önce 89.5-89-7 aralığı sonra yükselişin %50-61'ini geri alan bir düşüş ve sonrasında 90'a ulaşma dogru senaryo olur)[/U]
Diğer soruna da cevap evet. Şöyleki, Triangle'lar sadece B ve 4. dalgalarda görülür. (Esasında görüldükleri 1-2 yer daha var ama önemli bilgi, bir önceki cümlede söylediğim.)[/quote]
Evvelki mesajımda, altı çizgili kısımda söylediğim hedef değerlere geldik. Şahsen, en hızlı indikatörüm (Mesala 5 dk dSTc) sat'a kaydığı anda SW börtföyü flatlayacağım. (Şu anda VOB 89.8)
sazan abi tebrikler abi sözün bittiği yer ne desek boş üwwwwwwwwww üwwwwwww üwwwwww
[quote=sazan;301244]Evvelki mesajımda, altı çizgili kısımda söylediğim hedef değerlere geldik. Şahsen, en hızlı indikatörüm (Mesala 5 dk dSTc) sat'a kaydığı anda SW börtföyü flatlayacağım. (Şu anda VOB 89.8)[/quote]
sazan abi son çıkışa komple d mi diyoruz yoksa d nin a dalgası mı bu?
teşekkürler,
[quote=TÜRKOĞLU;301262]sazan abi son çıkışa komple d mi diyoruz yoksa d nin a dalgası mı bu?
teşekkürler,[/quote]
d yada d'nin a dalgası olmaması şu anda beni çok ilgilendirmiyor.
Yazdığım senaryoya göre, d de olsa a: d de olsa, bir düşüş gelmeli ve yükselişin %50 - %61'i arası olmalı.
Hala 5 dk dStc sat sinyalini vermedi. tüm yükseliş d ise 90'a kadar çıkıp düşmesi daha manalı olur. Bense sinyali bekliyorum.
[quote=sazan;301272]d yada d'nin a dalgası olmaması şu anda beni çok ilgilendirmiyor.
Yazdığım senaryoya göre, d de olsa a: d de olsa, bir düşüş gelmeli ve yükselişin %50 - %61'i arası olmalı.
Hala 5 dk dStc sat sinyalini vermedi. tüm yükseliş d ise 90'a kadar çıkıp düşmesi daha manalı olur. Bense sinyali bekliyorum.[/quote]
Sayın Sazan;
Bu düsüs sizce deger olarak nereye kadar olur?
sazan abi asistan lazımmı abi size üwwwww cv göndersem üwwwww :) astatin meşkul ediyor abi onlarada bakarım üwwww :) ehliyetümde var askerlik problemi yok :)
[quote=elstock1;301296]Sayın Sazan;
Bu düsüs sizce deger olarak nereye kadar olur?[/quote]
Bence buraya kadar. (88.850). Ama bence.
Ben olsam hayatta başkasının ipiyle kuyuya inmezdim.
ve Extra konfirmasyon arardım. (Indikatör desteği vb)
[quote=sazan;301312]Bence buraya kadar. (88.850). Ama bence.
Ben olsam hayatta başkasının ipiyle kuyuya inmezdim.
ve Extra konfirmasyon arardım. (Indikatör desteği vb)[/quote]
Tesekkürler sayın Sazan,siizn fikirlerinize deger veriyorum benimkiye örtüsüncede seviniyorum..Cok sagolun;
Toplantı ve iş arası bu kadar oluyor.
Birazdan yine bir toplantıya kaçıyorum ve muhtemelen bugün bu saatten sonra piyasalar açıkken yazamam.
Kalanlara bol kazançlar dilerim.
[quote=boz ayı;300397]sn..sazan...
bana göre bu hafta yukarı...haftaya aşağı....rakkamlara tekrar bakacağım....şu anda bende gözüken önce 94....sonra 82.5-84 aralığı..
teşekkürler...boş şanslar..[/quote]
[I]rakkamlara baktım...bu iş bitti bana göre..uzlaşmaya yetişmeyecek..89.600..den full kısayım..pala ile hesabı kapatacağım...[/I]
[I]82.500-84.000 hareketi başladı bana göre...[/I]
[I]sevgiler...........[/I]
[I]:)[/I]