short tutanlar dikkatli olmalıdır.
71.200 çok kritik noktadır. üzerindeki 15 dakikalık kapanış bana "bugün 72'yi yakacağız" demeleri ile eş anlamlıdır. :)))
Printable View
short tutanlar dikkatli olmalıdır.
71.200 çok kritik noktadır. üzerindeki 15 dakikalık kapanış bana "bugün 72'yi yakacağız" demeleri ile eş anlamlıdır. :)))
[quote=unlimitted;252973]göstergelerim onaylamadı da ondan. :..:
açık söyleyeyim.
şaka bir yana, sabah 71 altını gördüğüme şaşırdım ve kendimi yanılmış görüyorum. :)))
dün gap down diyenlere ı ıh demiştim. kendilerine bir özür borcum doğdu:
tebrikler. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
bizde palayı uzağımızda arıyormuşuş:..:
halbuki halbuki..., yok yok unli değildir değildir değildir:confused:
[quote=ordi;252977]bizde palayı uzağımızda arıyormuşuş:..:
halbuki halbuki..., yok yok unli değildir değildir değildir:confused:[/quote]
pela kim ben kim abi.
sabah düşündüm.
şimdi şöyle bir taktik düşünün.
5 bin liranız var.
stratejiniz şu: ilk pozisyon 1 konttatla açılacak.
o 1 kontratla 1.500 puan terste kaldığınızda ise aynı yönde 5 kontrat daha açacaksınız.
tüm kontrat stopları ise son 5 tanesini açtıktan 200 puan sonra yapılacak.
bu strateji ile kaybetme oranı yüksek midir sizce?
bence değildir...
şimdi ilk kontratı 1 değil, 1.000'e revize edin durumu.
aha pela...:..:
yarın 73000 den shorta dönmeyi planlar oldum.haftaya biraz geri çekilelim vade sonun ralli yapıp 75 ten uzlaşalım diyorum.hayırlısı bakalım.
[quote=unlimitted;252976]short tutanlar dikkatli olmalıdır.
71.200 çok kritik noktadır. üzerindeki 15 dakikalık kapanış bana "bugün 72'yi yakacağız" demeleri ile eş anlamlıdır. :)))[/quote]
günlük periyotta 75 bin üzerinden gelen alçalan trend çizgisi bugün 71450 de patron.dün 71550 seviyesindeydi ve üstü denensede kapanışta altına sarktık yine..bende bu seviye aşılırsa 72 bin çok seri şekilde yanar diye düşünüyorum..
[QUOTE=unlimitted;252976]short tutanlar dikkatli olmalıdır.
71.200 çok kritik noktadır. üzerindeki 15 dakikalık kapanış bana "bugün 72'yi yakacağız" demeleri ile eş anlamlıdır. :)))[/QUOTE]
71200 çok çok çok kritik... alt taraftan 70800 önemli..
ikisinden birinin kırılması bugunun hareketini olusturur..
[quote=unlimitted;252978]pela kim ben kim abi.
[B]sabah düşündüm.[/B]
[B]şimdi şöyle bir taktik düşünün. [/B]
[B]5 bin liranız var.[/B]
[B]stratejiniz şu: ilk pozisyon 1 konttatla açılacak.[/B]
[B]o 1 kontratla 1.500 puan terste kaldığınızda ise aynı yönde 5 kontrat daha açacaksınız.[/B]
[B] tüm kontrat stopları ise son 5 tanesini açtıktan 200 puan sonra yapılacak.[/B]
[B] bu strateji ile kaybetme oranı yüksek midir sizce? [/B]
[B]bence değildir...[/B]
[B] şimdi ilk kontratı 1 değil, 1.000'e revize edin durumu.[/B]
[B] aha pela...[/B]:..:[/quote]
üüüwww bu stratejiyi ancak ve ancak palanın kendisi kurgular üüüüwww
sanki bu haftayı pas geçecekler gibime geliyor önümzdeki haftanın ortasında resim netleşicek 70200 e kadar gevşeyebilir ama yukarı trend daha ağırlıklı bence 70200 altına sarkmadığı sürece he bu dediğim günlük grafiğe göre yalnız :..:
[quote=ordi;252879]umarım herşey gönlünüze göre olur
benim göstergeler 70900-[B]70800[/B]-70700-[B]70600 [/B]her 100 puana destek duvarı koymuş (koyu renkli olanlar C500 standartında betonlanmış duvarlar) bunları gaplı gecerse dediğin olur:)[/quote]
bugün 70600 altına sarkmaz ise beklentim 73500 dür(ilerleyen günler için)
neyyyy işc'nin tahtasını açmamışlar mı. :::
neyyyy gözaltı pazarına mı alınmış ::::::
as-para-gas haber mi o da neyyy. :..:
[quote=ordi;252983]üüüwww bu stratejiyi ancak ve ancak palanın kendisi kurgular üüüüwww[/quote]
şş rüstem abi, voborsada bi eleman beni yakaladı. başka bi nick alalım hemen. :D
günaydın..
fdow ve paritelerde teknik kötü.. short devam... spotta 56.000 kırılmadıkça arkama yaslanamayacağım yanlız..:)