[quote=ATHLON;268021]cebımde param war...naapsam naapsam...hmmm[/quote]
e ne duruyorsun..helva yapsana way way helva yapsana:o
Printable View
[quote=ATHLON;268021]cebımde param war...naapsam naapsam...hmmm[/quote]
e ne duruyorsun..helva yapsana way way helva yapsana:o
Niyetleri bozuk ha üv. :)
3. kez denerse bence geçer tahminim ..owww mondiyo ..
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/f311a1c7.jpg[/IMG]
Artik yorum yok full long devam.sabahtan buyana soledik artik pala konusacak zirveler tazelenecek dow 12000 olacak
AYYFLD
astet patro . .düşerken mondiyo diyoruz çıkarken ne diyecez patron mondiyo iyi olmuyo çıkarken ... üvvv ...
arkadaşlar x30 için lokomotif hisseler baştan sırasıyla hangileri GARAN İSC SAHOL gibi yani
last trader takdir ettim
işc % 6 yapmış x30 rakamını neye göre ayar yapıyorlar anlamıyorum bi türlü vobda naz yapıyor galiba gitmemek için :..:
3,5 3,5 3,5
ayıp pala ayıp senin gibi bi adama eksi makas yakışmaz :o
[quote=selçuklu;268030]astet patro . .düşerken mondiyo diyoruz çıkarken ne diyecez patron mondiyo iyi olmuyo çıkarken ... üvvv ...[/quote]
bence
owww mondiooo rallieynseync / kraşieynseync şeklinde olurdu ama illede farklı olsun diyosa...hımmmm...
***docan diyebilirz..ehuehue
bi şey dikkatimi çekti garan tahtası sadece hareketlendiğinde vobda hareketleniyor yoksa işc ak falan da pek etkilenmiyo nedense acaba neden vobda ki pala garan dan başka tahtada yokmu :..:
kapanışta şelalenin hası olacak
kapanış 73600 lerde olacak
owww mondiyorally ... owwww mondiyocrash olsun patron o zaman seni kıracama kafamı kırarım ...:o:o:D:D
[quote=kitaro;268045]kapanışta şelalenin hası olacak[/quote]
inşallah pozisyon long bu arada
[quote=cırcır;268049]inşallah pozisyon long bu arada[/quote]
dünkü longları 800 puan karla flat oldum ama şimdi 74900den 1. parti şortumu açtım sen nereden longladın
[QUOTE=kitaro;268046]kapanış 73600 lerde olacak[/QUOTE]
olsun valla patron ... çok yıprandık ... bak tepelerde long geziyorum ... .. üvvv ... :o:o
KUŞADASINDAN SELAM :D hala 80 olmamış üwwww niye böyle oldu üwwww
bgc nin yanına credit de geldi.net long açtı 2bin küsur.
bu seviyelerden veya 75200lerden shortliyanlar bence sitede bidaha trend olsun diye konuşmasınlar.madem trendi kesiysunnnnn neden trend istiysunnnnn daaa
[quote=selçuklu;268052]olsun valla patron ... çok yıprandık ... bak tepelerde long geziyorum ... .. üvvv ... :o:o[/quote]
pehhh jet skiden bi düşmüşüm daha da çıkamadım üstüne üww esas ben yıpranmış durumdayım üwwww
pala dünden kalan şortçulara marcin yedirme derdinde
ama hele bi dow açılsın başlar şelalesine
[quote=kitaro;268051]dünkü longları 800 puan karla flat oldum ama şimdi 74900den 1. parti şortumu açtım sen nereden longladın[/quote]
Sabah ilk yakaladığım yerden longladım çünkü dünden al devam ediyor. Malum daytrade geceleri flat
Short için sinyali bekliycez. ([B]STRem[/B]) Bu daytrade için.
Orta vadeli sistemlerimde 73 de falan sat der heralde tahminen. ([B]ETRem[/B])
76500 stop lossum bu fırsat bir daha gelmez. buradan 40.000 yolculuğu başlayacak
[quote=kitaro;268061]pala dünden kalan şortçulara marcin yedirme derdinde
ama hele bi dow açılsın başlar şelalesine[/quote]
Dünkü shortların marcini bugünkü yükseliş sonrası yarın kesilecek.bu durumda seans sonu satmasının manası olmaz.yarın 14.30 a kadar yukarda tutmalı marcin için.
tahvil 8 e inmiş tarihi rekora koşmuş
dalgamı geçiyo bu boğalar allah alalah yimezler:)
owww mondiyooooo
[quote=hpy;268066]Dünkü shortların marcini bugünkü yükseliş sonrası yarın kesilecek.bu durumda seans sonu satmasının manası olmaz.yarın 14.30 a kadar yukarda tutmalı marcin için.[/quote]
olsun abi ben işime bakarım yukarıda stop belli artık palanın canı nezaman şelale isterse
2 ay sonra sabahki keşkeleri burada hatırlatıcam
selamlar herkese,
spot ta alımları yapan kimler, yabancılar alımdamı acaba ?
noo mondiyoo noooo...aha selpatros bence yükseliş için bunu diyelim
[quote=kitaro;268072]olsun abi ben işime bakarım yukarıda stop belli artık palanın canı nezaman şelale isterse[/quote]
Burdan düşerse de şaşırmam ama dünkü shortların marjini için yükselmedik.
[quote=hpy;267955]74624 ortalamayla short.[/quote]
[quote=kitaro;268074]2 ay sonra sabahki keşkeleri burada hatırlatıcam[/quote]
kucuk lokma yiyecen buyuk konusmayacan diye bir laf var burda bildigim kimse pozsyonla inatlasmiyor aninda terse donerler.......1000 asagidan yaparlar ama saglam yaparlar.....yuzde yuzmu cokecegimiz....ben 82000 i gorecegimize inaniyorum agustos sonuna kadar...amak kesin diyemiyorum,,,,,,
no no mondiyo .. oooo .. noooo ....
[quote=kitaro;268065]76500 stop lossum bu fırsat bir daha gelmez. buradan 40.000 yolculuğu başlayacak[/quote]
hocam ciddimisiniz yoksa şaka mı teknik falan mı yani diyorsunuz valla ben hiç TA olarak göremiyorum da oraları şu an için ama ne biliyim siz belki farklı bakıyorsnuzdur TA ya
Gaplı başladığından sıkıntılı gün aslında ama kapanış 75 üzeri ya da 74 altı olursa daytrade açısından çok süper olur.
[quote=last trader;268080]kucuk lokma yiyecen buyuk konusmayacan diye bir laf var burda bildigim kimse pozsyonla inatlasmiyor aninda terse donerler.......1000 asagidan yaparlar ama saglam yaparlar.....yuzde yuzmu cokecegimiz....ben 82000 i gorecegimize inaniyorum agustos sonuna kadar...amak kesin diyemiyorum,,,,,,[/quote]
ben ya büyük konuşurum yada susarım abi yapım bu naparsın:p
valla .. ister 182000 isterse 4000 ... olsun umrumda deil ...çok kafa yordum o işlerle .. artık only daytrde ... üvvvv ...
spotta 3 kere 75*** leri gördük ama vobda daha tık yok komik bu pala .brv .brv .brv