vay anasına!!! sisteme bulaştık,yerimde sayıyom..
artık ilk günler gibi serbest sitil...
yarın yukarı gap olama ihtimali bana göre %85.9973:)
gerçi sistemde al da..
Printable View
vay anasına!!! sisteme bulaştık,yerimde sayıyom..
yarın yukarı gap olama ihtimali bana göre %85.9973:)
gerçi sistemde al da..
[QUOTE=Astatin;161428]pambığa sor..bu forumun refresh ustası o:::[/QUOTE]
Pambık zaten sana sormuştum.:)
58xxx kapamadığı sürece rahat değilim..595xx kaparsa zaten rahat olacak bir durum yok **
hulem şinci ben geceye flat girsem, bu DJI kesin %4 düşer....kısa girsem bir ihtimal düşer bir ihtimal çıkar..uzun girsem kesin %8 düşer...bu durumda kısa gireyim bari... :)
[quote=parderi;161430]Pambık zaten sana sormuştum.:)[/quote]
benim matriks yüzeysel pağdeği refresh mifresh te paklamıiy yani :::
SON DERECE AHLAKSIZ, İĞRENÇLİK DERECESİNDE TERBİYESİZ, FÜTURSUZCA HAYVANİ BİR DÜŞÜŞ İSTİYORUM DJI da...9550 altındaki her kapanış bu tanıma uyar...
Modaya uyayım: Nerde teşekkürler...hadi hadi..beyle üfürükçüyü fatih de bulamazsınız..
Metroya selam şorta devam..pağdeği pağdeği
[QUOTE=Astatin;161432]hulem şinci ben geceye flat girsem, bu DJI kesin %4 düşer....kısa girsem bir ihtimal düşer bir ihtimal çıkar..uzun girsem kesin %8 düşer...bu durumda kısa gireyim bari... :)[/QUOTE]
Flat girde biz kazanalım bare .lelele
geceye kısa....
geceye shortesagne..my last decision...:D:D
[quote=manorc2000;161436]Flat girde biz kazanalım bare .lelele[/quote]
ayıbettin senimi kıracağım, ama, şimdi flat girersem ve dj %2-3 falan düşerse, arkamdan çok dedikodu olur..ayu nun hasıydı ama şu geceye filat girdi derler..o yüzden geceye kısa..bedduamıda etmişim daha ne...
vay anasına..
yok mu uzun giren..
[quote=ATHLON;161246]59.600-59.700 sevıyeleri portföyün 1/n i kadar kısa için önerilebilir.(n) 'i küçük tutmak cesaret, büyük tutmak sabır ister...[/quote]
orta şekerli cesurum...
Yazı tura attım tura geldi geceye kısa gircem fiti fifti şansım var
uzun girebilirm .. baskı hissettim dowda ..
way **...sistemler 15-10 alda...ama dj zaten dipten tepmiş..way**..palada bugün paso çalıştı ortama ciğerden waya*.. yaırn pis bir gün olacak..forumunda alayı şortcu..way**
Pala gene spottan 23 milyon götürmüş.
Oda bir haftadır, spotu tırtıklıyor.
Genelde böyle iğrençlik derecesinde volatil geçen seanslardan sonra büyük düşüşler
gelir.
Adetin değişmediğini varsayarak kısa giriyorum.
geceye longesagne .. .. last decision ..
dowda alım çılgınlığı bekliyorum ... hayırlısı olsun ..
son kararım yarına lönk şeklinde.........
çok rahat geceye uzun..
üzerimde hafiflik var..çoksa ağa çarpacakda,tersi duygu mu..
Geceye lönk..
geceye kısa patronlar...DJI çökecek...beduuamuzu ettik bekliyoruz
186 kontrat işlem 47,50 TL kar, 154,73 TL komisyon
Allah bereket versin.
[quote=parderi;161427]Arkadaşlar;
Matrixte DJ grafiğine her bakışta refresh edersem takip edebiliyorum. Sizdede
Öylemi ?[/quote]
BANA SORMADIN GERÇİ AMA CUMADAN BU YANA VERİ GELMİYOR. DÜN BÜGÜN KONUŞTUM PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR DEDİLER NUH DEDİLER PEYGAMBER DEMEDİLER BEN DE MECBUREN VERDİM fDJ İÇİN 12$+KDV Yİ
aBKA SENİ YALNIZ BIRAKMAMIŞİM BEN DE UZADIM
[quote=parderi;161454]186 kontrat işlem 47,50 TL kar, 154,73 TL komisyon
Allah bereket versin.[/quote]
Bende dalgalanmayı kim yapıyor diye düşünüyordum, biraz daha hacime pala olursun dostum,
[QUOTE=ordi;161455]BANA SORMADIN GERÇİ AMA CUMADAN BU YANA VERİ GELMİYOR. DÜN BÜGÜN KONUŞTUM PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR DEDİLER NUH DEDİLER PEYGAMBER DEMEDİLER BEN DE MECBUREN VERDİM fDJ İÇİN 12$+KDV Yİ[/QUOTE]
Abi sn kanaatkarın verdiği demo programını kurun ücretsiz izleyin... Alt tarafı fazladan bir program daha çalışır...
sistem al da...
ccı artıda..
macd 30(gap için) al da...
2 günlük yatay destek var(çok ekstrem gerekce lazımki kırıla)
saatlik ve altında pu var..
dow dada aşırı satımda 2 li dip var...
üstelik vade sonu olmadığından gap sinyalleri genelde doğru çıkar...
eee..artık yapsın bi iyülük..
ama ağa bu..para bende teknik benim der..parasız doğru acizdir..der olur biter..
[QUOTE=ordi;161455]BANA SORMADIN GERÇİ AMA CUMADAN BU YANA VERİ GELMİYOR. DÜN BÜGÜN KONUŞTUM PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR DEDİLER NUH DEDİLER PEYGAMBER DEMEDİLER BEN DE MECBUREN VERDİM fDJ İÇİN 12$+KDV Yİ[/QUOTE]
Sevgili Ordi, Bana aracı kurumun sağladığı derinlikli matrikste dediğin gibi pencerede DJ skalası kayboldu. FDJ gecikmeli geliyor. Fakat DJ grafiğini açarsan her refreşte anlık değerler görünüyor. Yarın nasıl olur bilemem.
Altını olan varmı ?
1081 $ görmüş.
[quote=parderi;161466]Altını olan varmı ?
1081 $ görmüş.[/quote]
beeeeeennnnnnnnnn........dün akşam foruma da yazdığım nedenlerle bugün sabah aralık vade golddan 5 adet longşayne...eheheheheheh..kim demiş Astatin hiç long yapmaz diye..buyur..aldım ve 2 ay tutacağım
[QUOTE=Astatin;161467]beeeeeennnnnnnnnn........dün akşam foruma da yazdığım nedenlerle bugün sabah aralık vade golddan 5 adet longşayne...eheheheheheh..kim demiş Astatin hiç long yapmaz diye..buyur..aldım ve 2 ay tutacağım[/QUOTE]
İki ay nedir be . Ben sünnette takılan altınlarımı bile saklıyorum.
Ya aklıma gelmişken gidip eve bi sayim bakalım.:..:
Herkese iyi akşamlar.
düğün dernek bol..altın- bilezik götürüp duruyoz..şöyle altın düşse 500 dolara..ne güzel olur..petrol 150 den 50 ye düşmedi mi..
:..::..:[quote=parderi;161468]İki ay nedir be . Ben sünnette takılan altınlarımı bile saklıyorum.
Ya aklıma gelmişken gidip eve bi sayim bakalım.:..:
Herkese iyi akşamlar.[/quote]
senin sünnetindekilerimi, çocuğun sünnetindekilerimi...:..::..:
[QUOTE=Astatin;161470]:..::..:
senin sünnetindekilerimi, çocuğun sünnetindekilerimi...:..::..:[/QUOTE]
Benim sünnetimdekilerden bahsediyorum.
En çoğunuda kayınpeder taktı.:)))
[quote=abka;161469]düğün dernek bol..altın- bilezik götürüp duruyoz..şöyle altın düşse 500 dolara..ne güzel olur..petrol 150 den 50 ye düşmedi mi..[/quote]
cııııkkk .... düşmez..... petrol de fiyatı belirleyen reel talep öncelikle..daha sonra bir "değer" olarak diğer değerlerden (USD) etkilenir..Yani talep artarsa fiyatı artar, ABD çok dolar basarsa değeri yine biraz artar..
Amma altında kazın ayağı farklı..Onda
diğer değerlerden etkilenir..ama iki şekilde
a) a para birimlerine ve yani dünya ekonomisine güven azalırsa buna acaip talep doğar fiyatı artar
b) para-rezerv sistemi hikayesini bilirsin. piyasadaki dolar artarsa, altının da dolar cinsinden değeri artar..ortalıkda 5 elma ve 10 dolar varsa, 1 elma 2 dolar eder..ama birisi karşılıksız 10 dolar daha basarsa o elma artık 4 dolar eder..elma gerçektir, dolar spekülatif değer :)....
o yüzden mesela bir dönem borsalar düşerken ALTIN da düşüyorken, artık borsalar düşerken altının çıkma evresine gelinmiştir.. :)..Altın her hareketlendiğinde IMF nin, rezervleri satarız sattırırız restini birileri göreye başlarsa sen o zaman gör 1100 mü tutar 1300 mü tutar... bu arada her ikisinin de spekülatif ayağı da var ama o ayrı bir konu..ıyyyyy..sevmiyorum böyle ciddi yazışmaları yaw..
ne altını tavuk altınımı...dow çöksün gerisi hikaye..şort şahane
[quote=parderi;161472]Benim sünnetimdekilerden bahsediyorum.
En çoğunuda [COLOR=red]kayınpeder[/COLOR] taktı.:)))[/quote]
Yaşın baya büyüktü demek...sünnet olurken:..::..:
[QUOTE=abka;161429]vay anasına!!! sisteme bulaştık,yerimde sayıyom..
[COLOR="Red"]yarın yukarı gap olama ihtimali bana göre %85.9973[/COLOR]:)
gerçi sistemde al da..[/QUOTE]
benim önsezilerime göre de aşağı gap olasılığı % 99.99..:..:
ayı piyasasındayız.. yukarı gapler dolar, ama aşağı gapler dolmaz !!..
nasıl ki boğa piyasasında geceye long giren asla kaybetmedi, piyasa aşağı bile açsa toparladı.. şimdi de tam tersi..