[quote=Vob Trader;67721]aman ha ağzından yel alsın:)[/quote]
sen dönmüşsündür kısaya yine..BO yu görünce :)
Printable View
[quote=Vob Trader;67721]aman ha ağzından yel alsın:)[/quote]
sen dönmüşsündür kısaya yine..BO yu görünce :)
Yarın açılışda kapanışda olumsuz olmayacak..
Artık DJI burdan % +2 yapmaz herhalde :D Astatin tebrik ediyorum umarım beklediğine değer :) Bende bugün altın kısa düşünmüştüm keşke girseydim, xau öngörüsü olan var mı?
[quote=hexa;67724]Artık DJI burdan % +2 yapmaz herhalde :D Astatin tebrik ediyorum umarım beklediğine değer :) Bende bugün altın kısa düşünmüştüm keşke girseydim, xau öngörüsü olan var mı?[/quote]
Erken verdiler..huylandım:mad:
[QUOTE=Astatin;67722]sen dönmüşsündür kısaya yine..BO yu görünce :)[/QUOTE]
arada biz bo olduk :)
slm arkadaslar c baykus uzlasmayı 34175 yazmıs vob tarihi veriLERDE 34425 FOREX VE VOB TERMİNAL YOK İŞTEYİM UZLAŞMA KAÇ KAÇTI
[QUOTE=serkanyurttas;67728]slm arkadaslar c baykus uzlasmayı 34175 yazmıs vob tarihi veriLERDE 34425 FOREX VE VOB TERMİNAL YOK İŞTEYİM UZLAŞMA KAÇ KAÇTI[/QUOTE]
34.175 uzlaşma
heheyt.
vob um treydırım, tam yıkılıyo derken :) aldılar.. boğalara bailout :)
[QUOTE=VOBiX;67639]Benim sistemlerin dördü de sapıttı!
Sistemelri trende göre dizayn edince yatay piyasada elektrikli sandalyede infaz edilen mahkumlar gibi oluyor..dng[/QUOTE]
Medium Aralık ayında zararda mı sn vobix??
[QUOTE=Astatin;67725]Erken verdiler..huylandım:mad:[/QUOTE]
Huylusun zaten:) Ama yarın az eksi açsakta ralli bekliyom..
[quote=catedral;67733]Huylusun zaten:) Ama yarın az eksi açsakta ralli bekliyom..[/quote]
Boşa huylanmamışım.. Ama son balık avıydı bence DJ deki toparlanma.. Ayıyım hala..Yarın az eksi açarız biraz bekler sonra derin dalış yapar :) bence...Sende iyice yoldan çıktın bu arada.. Bir daha düşün şu danalık olayını...:..::..: