[quote=catedral;67733]Huylusun zaten:) Ama yarın az eksi açsakta ralli bekliyom..[/quote]
su senin ralli de bir gelmek bilmedi be abla. mundar oldu o mundar....kom...
Printable View
[quote=catedral;67733]Huylusun zaten:) Ama yarın az eksi açsakta ralli bekliyom..[/quote]
su senin ralli de bir gelmek bilmedi be abla. mundar oldu o mundar....kom...
[QUOTE=caretta;67735]su senin ralli de bir gelmek bilmedi be abla. mundar oldu o mundar....kom...[/QUOTE]
Gelir gelir.. Öyle hemen mama vermezler adama.. 5000 puan çıkınca yoruldu. Dinleniyo.kom
Bu İstanbul trafiğinin ta ....... ............
.....
Ya kati..sen de hasta etme adamı sabah sabah ralli falan :)..
Sen bi dur...bugün en geç yarın, benim DJ bedduam eşliğinde Kamçatka ayılarını ve yanlarında da Sn. Sazan'ın Gurt taburunu üstüne salacağım senin...:)
Ya şaka bir yana; DJI nın dün -2.20 lerden - 0.67 lere toplaması beni huylandırdı. Ama SPX ve CCO daki düşüş gayet ciddiydi yine keza FDAX da öyle. Bakalım bugün ne olacak
Ping Pong :-%3.18
Sittiret Zamanları : -%1.22
Lucy Lui tatil bugün....
Uzak doğu ayuları bizden yana
Bu arada Rubibi abi yine konuşmuş..Sabah radyoda söyleşini verdiler banttan..Özetle şöyle diyor "2009 da topunuzu oyacaklar"....Ama 2010 sonu itibariyle toparlnma bekliyormuş..yani öyle 10-15 yıl sürecek bir resesyon beklemiyormuş şimdilik..
[quote=catedral;67733]Huylusun zaten:) Ama yarın [COLOR=red]az eksi açsakta ralli bekliyom..[/quote][/COLOR]
[quote=Astatin;67734]Boşa huylanmamışım.. Ama son balık avıydı bence DJ deki toparlanma.. Ayıyım hala..[COLOR=red]Yarın az eksi açarız biraz bekler sonra derin dalış yapar [/COLOR]:) bence...Sende iyice yoldan çıktın bu arada.. Bir daha düşün şu danalık olayını...:..::..:[/quote]
.boks..boks..boks..boks.
Astatin dolar zayıf görünüyor yine sence ne olur bugün sistemin al verdi mi hiç?
[QUOTE=Astatin;67737]Bu İstanbul trafiğinin ta ....... ............
.....
Ya kati..sen de hasta etme adamı sabah sabah ralli falan :)..
Sen bi dur...bugün en geç yarın, benim DJ bedduam eşliğinde Kamçatka ayılarını ve yanlarında da Sn. Sazan'ın Gurt taburunu üstüne salacağım senin...:)
Ya şaka bir yana; DJI nın dün -2.20 lerden - 0.67 lere toplaması beni huylandırdı. Ama SPX ve CCO daki düşüş gayet ciddiydi yine keza FDAX da öyle. Bakalım bugün ne olacak[/QUOTE]
günaydın bakalım nasıl bir gün olacak
[quote=hexa;67741]Astatin dolar zayıf görünüyor yine sence ne olur bugün sistemin al verdi mi hiç?[/quote]
Bu pariteler olayına aşık gördüm seni :) Sistemim al verdi mi...hımmm...hangi peryot...? ben genelde 60 dk kullanırım USDYTL de...dün fena olmayan bir yerden al verdi ama sonra ne yaptı bakmadım.. şu an terminale bakamıyorum..sınırlı net erişimi :)
[QUOTE=enorton;67732]Medium Aralık ayında zararda mı sn vobix??[/QUOTE]
Dünkü 34175 uzlaşmasına göre -1525 puan .dng
[QUOTE=Astatin;67743]Bu pariteler olayına aşık gördüm seni :) Sistemim al verdi mi...hımmm...hangi peryot...? ben genelde 60 dk kullanırım USDYTL de...dün fena olmayan bir yerden al verdi ama sonra ne yaptı bakmadım.. şu an terminale bakamıyorum..sınırlı net erişimi :)[/QUOTE]
ben shortları acılısla kapattım.
karları alırsak asla kaybetmeyiz
longladım hatta aynı yerden.