60050 den takviye longlara..
Printable View
60050 den takviye longlara..
tamamdır tepki bitti serbest düşüşe devam...
hadi dagılsın herkes , toplanmayın kalabalık etmeyin agayı yalnız bırakın :::::::::::::::
60200 yukarı geçilmeden shortlar daha avantajlı gözüküyor...
BYYLD :D
Kenara çekildim, son durum flat,
[QUOTE=enorton;161547]60200 yukarı geçilmeden shortlar daha avantajlı gözüküyor...
BYYLD :D[/QUOTE]
ben grafı çözemedim emortım ::: çözebildiysen helal ossun vallah :::
BYYLD ne demekti ? YLD yi biliyomda BY ne :::
[QUOTE=fXci;161549]ben grafı çözemedim emortım ::: çözebildiysen helal ossun vallah :::
BYYLD ne demekti ? YLD yi biliyomda BY ne :::[/QUOTE]
BYYLD : Başka yorum yok long devam... :)
Valla graf falan bakmadım abi :) 60200 ü günlerdir xtraderx söylüyor... 60200 altı short üstü long... Dün zaten hiç üstüne atamadık, bugün de oradan döndük...
APSD 4500 gorunen o kı fazlasıyla uzun acıldı bugun ıcın son haddede gun sonuna kadar bu rakam 1000 e dusecegı hatta daha assasına dusecegını soyleyebiliriz. buda satış demek fazlasıyla yeter de artar bize.. kapanıs tahmini 58850
[quote=Kennym;161551]APSD 4500 gorunen o kı fazlasıyla uzun acıldı bugun ıcın son haddede gun sonuna kadar bu rakam 1000 e dusecegı hatta daha assasına dusecegını soyleyebiliriz. buda satış demek fazlasıyla yeter de artar bize.. kapanıs tahmini 58850[/quote]
4500 tanede kısa açıldı aynı zamanda..
VOB 5 dk.
b dalgası üçgen ve c dalgası güzel bir 5 dalgalı hareket olduğundan ve %100 hedefine geldiğimizden dolayı short. c tepesi stop loss. Hedef boşluğun dolması.
[URL="http://img10.imageshack.us/i/vobsystemu.png/"][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/9127/vobsystemu.png[/IMG][/URL]
acılmadı hocam o kadar kısa.. sabah pozısyon kapttılar hsbc ye 1500 adete yakın.. sımdı 4500 apsde de azalma baslayacak mecburı kapatıslar..
[QUOTE=fXci;161539]jerfin gı büyük hareketlerden sonraki hareketler dahmin ve analiz edilemez oluyor gayri kör gibiyim[/QUOTE]
kötü gap yedim efiksim..:( bekliyorum kısalarla.. bu gapı kapatmamız lazım diye umud ediyorum..:..:
ben bu oluşumu yarıyol formasyonu olarak görüyorum efiksim, yatayda dinlendirme.. buradan 62.000 falan giderse harbi benim için sürpriz olacak..
[QUOTE=YAVUZHAN;161552]4500 tanede kısa açıldı aynı zamanda..[/QUOTE]
400 tanesı kapatıldı.. gerı kaldı 3600
longcuların pozısyon kapatmasına fırsat vermeden extra shortlar da acılmaya baslandı... düşüş hızlı olucak... gazamız mubarek ola..
63400 lü günün aynını yapıyorlar.. satıs fırsatı olustugu an basıyolar.. kendılerı yukseltıp yukarda pazarı olusturduklarını düşünüyorum.. iteleme günü...
tabi bunlar benım gorusum yanlıs düşünüyorum büyük ihtimalle ama ben aga olsam 58600 den sonra bu yukselısle umut dagıtıp gomerdım peşine. ortada fol yok yumurta yok nie yükselelim ? imf yalanıda kalmadı şimdilik...
[quote=Kennym;161556]400 tanesı kapatıldı.. gerı kaldı 3600[/quote]
5000 kontratın üstünde bir artış var apsd de..
[QUOTE=YAVUZHAN;161560]5000 kontratın üstünde bir artış var apsd de..[/QUOTE]
4000 den cıktı tekrar 5300 e bunların extra short acan gamlı ayular oldugunu ve karsılıgında mecburı alım yapan boğalardan kaynaklı oldugunu düşünüyorum fiyat düşerken apsdedeki bu artış tezimi destekliyor . düşüş fena olacak bugun için yada tamamen yanlıs bir analiz yapıyorum. bakalım ne görücez.. boğalar hala pozisyon kapatmadı eğer bu gercekleşirse seyreyle gümbürtüyü..
tersi olursa sptu costurabilirlerse tam tersi ayular ıcın gecerlı olucak .. ama şuan ayular önde görünüyor.. boğalar hamlesini yaptı ...
gülmek isteyen izlesin...1 dk...sadece..sesli izleyin arkadaşlar..
[url]http://www.timsah.com/Herkesin-icinde-bir-rapci-yatar/C0VPVSv_3y9#yorumlar[/url]
[QUOTE=YAVUZHAN;161560]5000 kontratın üstünde bir artış var apsd de..[/QUOTE]
ilk senaryo gerceklesiyor.. acık ve net.. %90
düşük ihtimalle aga spotu costurmadan once makası kapatmak ıstedı.. %10
önemli not:
bunlar tamamen benim görüşümdür herhangi bir bilimsel analize dayanmıyor.. pozisyon almayın sadece bu yoruma göre ben ters bir indikatorum...
[QUOTE=jerfin;161555]kötü gap yedim efiksim..:( bekliyorum kısalarla.. bu gapı kapatmamız lazım diye umud ediyorum..:..:
ben bu oluşumu yarıyol formasyonu olarak görüyorum efiksim, yatayda dinlendirme.. buradan 62.000 falan giderse harbi benim için sürpriz olacak..[/QUOTE]
merakh etme bende yedım gı :::
[QUOTE=7410;161564]gülmek isteyen izlesin...1 dk...sadece..sesli izleyin arkadaşlar..
[url]http://www.timsah.com/Herkesin-icinde-bir-rapci-yatar/C0VPVSv_3y9#yorumlar[/url][/QUOTE]
Yaw kadın acıklı bişey anlatıyor belli ki :)
Asilerdeki kıpraşmaya güvenerek shrt denemesi, 850 den
Sazan 59.675'den shortların yarısını kapar. Stop loss'u 975'e indirir.
analziim tutuyor gibi :)) daha 6000 apsd var sırada... bunun 4000 i kapanacak gibi en azından ve bu sert bi düşüş demek :)) ayular 2-0 önde..
Tekrar fllat şimdi lönk kovalıyorum, py da hafıza kaybı devam ediyor, indi bindi devam,
hedefler flulaşıyor, ağa egemen sürü proceksiyonu devam ediyor, aslımızı unutmayalım lütfen, biz artık ayu olduk boğa olmamız zaman alır,
Originally Posted by NostraOptima
[COLOR="RoyalBlue"]150 kontratlık hakkım var diyelim. 10 kontrat uzun açtım 60 binden. 59.500 de 10 daha 59.000 da 10 daha açtım 58.500 de 10 daha açtım. her 500 puana 70 kontrata gelene kadar açar ve beklerim daha fazla düşerse. örnekten devam edeyim. 58.500 den açtığımı 59.100 den gördüğü anda kaparım daha yukarı gider belki demem. 59 dan açtığımıda 59.600 gördüğü anda kaparım. tekrar düşerse aynı seviyelerden alım yaparım.ilk olarak 60 binden aldığım on kontrat kalır hedefi 63-64 bin. bu alım satım esnasında diyelimki 5 kontrat kar ettim. bunuda ilk aldığım 10 kontrata ekler toplam sayıyı 15 yaparım. sermayeden değil kardan ekleme yani. hedef 64 ise daha gidecekmi demem 64 te pozisyon kapanır ve o gün bir daha işlem yapmam düşsede çıksada. terse geldim diyelim 56.500 den aşağısına kontrat açmadan beklerim çünkü 70 hakkım orada doluyor. ama kapatmam hiç birini. mutlaka düzeltme olacaktır çünkü. zaten düzeltmeden itibaren 59 a kadar bile gelip geri dönse yine kar yazar çün 56.500 den alıp sattığın kontrat var en geriden itibaren işlemde.[/COLOR]diger siteden alıntı..
[QUOTE=fXci;161568]merakh etme bende yedım gı :::[/QUOTE]
sende mi..:..:
ne yapalım efiksim, ayı piyasasının başladığına inanıyorsak gereğini yapacağız.. her geceye mutlaka yarım kısada gir, artı açarsa fulle kısaları ve bekle.. nasıl olsa o gap dolacak..:)))
sistemli ve hırs yapmadan kullan sermayeyi emin ol 70 kontrat hiç birşey değildir ve çok çabuk olur anlayamazsın bile. birde stres yaşamazsın bu şekilde. 10 kontrat ile işlem yapıyorsan 10 a böl 700 puana bir kontrat koy bak üç dört aya 70 kontrat oluyormu olmuyormu. burada insanı hırs ve stres bitiriyor
ilk 500 puan geçerse ilk açtığım kadar ekleme yapıyorum. mesela 60 ta 10 tane aldım 60.500 e geldi 10 tane daha alıyorum giderse buna 2 bin puan tanıyorum. ama olduda 60.500 de aldım 60 a geri geldi. ikinci aldığım 2. 10 taneyi kapatıyorum. gelirse aşağıda 59.500 de açarım. sabit kontrata başka eklemem yok. kazanç eklemeleri harici.
[COLOR="Red"]aynı arkadaştan alıntı...[/COLOR]
[QUOTE=jerfin;161580]sende mi..:..:
ne yapalım efiksim, ayı piyasasının başladığına inanıyorsak gereğini yapacağız.. her geceye mutlaka yarım kısada gir, artı açarsa fulle kısaları ve bekle.. nasıl olsa o gap dolacak..:)))[/QUOTE]
aynını yaptım emın ol gayri ::: emme grafı okuyamıyorum .... anlam veremeyorum gayri
[QUOTE=sazan;161553]VOB 5 dk.
b dalgası üçgen ve c dalgası güzel bir 5 dalgalı hareket olduğundan ve %100 hedefine geldiğimizden dolayı short. c tepesi stop loss. Hedef boşluğun dolması.
[URL="http://img10.imageshack.us/i/vobsystemu.png/"][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/9127/vobsystemu.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
tepriklerimi sunarım abi .. :D
analziim tutuyor gibi :)) daha 6000 apsd var sırada... bunun 4000 i kapanacak gibi en azından ve bu sert bi düşüş demek :)) ayular 2-0 önde..
ayu baskınııııııııı :))) bogalara mal vererekpis bi düşüşü ayarladı aga.. taktigini değiştirmemiş ...
Biraz daha aşağı yolu olmasına ragmen Sazan 450'den shortları kapar.
[QUOTE=fXci;161582]aynını yaptım emın ol gayri ::: emme grafı okuyamıyorum .... anlam veremeyorum gayri[/QUOTE]
boşver grafı falan efiksim..:..: emin ol bu strateji asla kaybettirmedi.. yeterki hangi piyasada olduğumuzda yanılmayalım..
boğa piyasasında yukarı gaplar dolmayabilir.. ayı piyasasında da aşağı gaplar... onun için boğa piyasasında mutlaka her geceye yarım uzun gir aşağı açarsa fulle yukarı açarsa yeterli gördüğün yerde karını realize et.. ayı piyasasında da tam tersi..:)))
Selçuklu, tam 375'te grafikteki bandın üstteki beyazına vurduk bakalım düşüş duracak mı ?
450 den lönkledim, asilerin sakinliği nedeniyle, ama bu lönkte son tur, çok güzel şeyler olacak, yalan dolan ve hile var, mini OBO var, aşırı shrt baskısı var, diğerleri doğrulamıyor, bu nedenlerle........
sabah son mesaımdın sonasında full şortlayıp ekranı kapatıp, toplantıya kaçtım..kendimi histeme teslim ettim..hedef 50000 a*...o kadar
çok heyecanlı, ağm temizlik yapıyo, iş sonunda kimi doğradığı belli olacak, uzun sürmez
sabah gabini kapadık..
[QUOTE=sazan;161586]Biraz daha aşağı yolu olmasına ragmen Sazan 450'den shortları kapar.[/QUOTE]
375 longum abi .. düşüş dursun mümkünse .. ralli olsun .. :o