sayın hexen,
plans bittimi?
shortlar duruyormu
Printable View
sayın hexen,
plans bittimi?
shortlar duruyormu
sistemsiz hareket eninde sonunda yer..misal şimdi longladım ve 300 puan geri geldi? ne yapacaksın? :) kar ettiğim an alayım ters pozisyon açayım şeklindeki hareket kaybettirir bence..sistem satta..beklemeye devam...günün en düşüğünün altına inilmesi 33700 gibi rahatlatır...stop 34700
[QUOTE=Cornetto;67747]sayın hexen,
plans bittimi?
shortlar duruyormu[/QUOTE]
halen aynı tutyorum amma 15 dakk system long signal verir eyer realiz etceyim
[QUOTE=hexen;67749]halen aynı tutyorum amma 15 dakk system long signal verir eyer realiz etceyim[/QUOTE]
Bu ay vobda başarılı olanlar sizin avatardak isopalı eleman gibi olanlar oldu. Daha iyi olmuş .brv
[quote=hexen;67749]halen aynı tutyorum amma 15 dakk system long signal verir eyer realiz etceyim[/quote]
Hexenim, yeni avatar şık olmuş. Güle güle kullan..Kapattığında haberimiz olsun :(
[QUOTE=Astatin;67748]sistemsiz hareket eninde sonunda yer..misal şimdi longladım ve 300 puan geri geldi? ne yapacaksın? :) kar ettiğim an alayım ters pozisyon açayım şeklindeki hareket kaybettirir bence..sistem satta..beklemeye devam...günün en düşüğünün altına inilmesi 33700 gibi rahatlatır...stop 34700[/QUOTE]
sistemine saygı duyarım uyuyorsan sorun yok
ben long devam
ralli
[QUOTE=VOBiX;67750]Bu ay vobda başarılı olanlar sizin avatardak isopalı eleman gibi olanlar oldu. Daha iyi olmuş .brv[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;67751]Hexenim, yeni avatar şık olmuş. Güle güle kullan..Kapattığında haberimiz olsun :([/QUOTE]
hosuma giti ozman kaldırmayım :)
[quote=Astatin;67743]Bu pariteler olayına aşık gördüm seni :) Sistemim al verdi mi...hımmm...hangi peryot...? ben genelde 60 dk kullanırım USDYTL de...dün fena olmayan bir yerden al verdi ama sonra ne yaptı bakmadım.. şu an terminale bakamıyorum..sınırlı net erişimi :)[/quote]
Benimkisi platonik :D DJI için işlem yapabileceğim yerli bir kurum söyleseydin bu paritelerden kurtulurdum halen söylemedin bekliyorum :)
[quote=Vob Trader;67753]ralli[/quote]
çok kötüsün :)
[QUOTE=hexen;67594][B]Sindi benim plan ne ?
napcayım ?
eyer graf plan dorusunda harket eder izleyceyim harkets ne olcak ?[/B]
gün system gore bizim short yanlıs amma teknik graf gore short ettiyim bilyorsuz
teknik graf gore cuma dı short icun son sans.
ondan short ettim. cunki graf eyer calısır 35100 yeresinden asaya min 31700..32000 yeresi gorceyiz...
31700...32000 yeresine gittimi gün system short signal vercek
[B]amma[/B]
terkar long signal verme icun 31700....32000 yeresinden terkar yukarya harket ihtimal var..ben eyer 31700..32000 yeresi gorerse ordan elimdeki shorts realiz etceyim sonra 1/2 long etceyim.
diyer yarı eyer beyenirsem long etceyim amma ettiyim longs realiz icun yer ozaman düsünceyim...
cünki 31700....32000 yeresine gider eyer ordan yukarya donme garanti yok.. short realiz sonra accayım longs stop yeresi 31700 yeresi olcak.
Yukarda yazdım yazı benim plan... Stop yeresi beli ondan ters durum icun stop şart[/QUOTE]
sindi benim plan yukarda dı...
[B]
bu plan zor etcek sorun ne di ?
[/B]
gun system long signalde olması.....
gun system destek yeresine geldik
35100 yeresi teknik direnc yereidi ordan asaya dusme potans vardı o yereden short ettimm artık direnc yeresi 34800 yeresi.
ben halen shorts tutyorum cumadan.
amma cok dikat olma gerek..
cunki gun system long signalde eyer yeter güc toplar burdan yukarya atak poans dogar ... ondan 15 dakk system long signale kadar 31700....32000 yeresine kadar shorts tutcayım amma long signal gelir eyer realiz etceyim..
Sistem Durumu :
15 dk : 34200 üzerinde flat diyor ancak şu an halen satta
30, 60 satta..
Günlük ise dün al dan falate geçmişti
kısaya devam