34150 uzlaşmaya göre uyguladığım sistemin (15 dak)aralık ayı başarısı; -500 puan...ama sadece gözlemlediğim(eski sistem) 5 dak. sistem performansı;-1700 puan...sizde durum ne alemde.
Printable View
34150 uzlaşmaya göre uyguladığım sistemin (15 dak)aralık ayı başarısı; -500 puan...ama sadece gözlemlediğim(eski sistem) 5 dak. sistem performansı;-1700 puan...sizde durum ne alemde.
boşuna çift aylara sinir olmuyorum..tek aylarda başarı herzaman daha mükemmeldir.. sisteme göre dolar oysasaydım gayet iyi kar olacaktı.kasımda dolarda 150,aralıkta şimdilik 60 kar olacaktı..
benim 15 dak.sistem aralık ayı +3250 puan ama maalesef ben uygulayamadım.bu haftadan itibaren kesin olarak karar aldım.ne olursa olsun uygulayacağım.Benim 2 senedir bu piyasadan edindiğim tecrübe şudur:sistemsiz gelen yine sistemsiz gidiyor.
Py 4000 Long Açtı Sabah Sabah Kısır Piyasa Ne Aldılar Ne Verdiler Bakalım
Tüm Takasdaki Ilk 3 49000 Almıs 49000 Satmıs
Sn. SAZAN,
Gurt Taburlarını göreve yollasanız diyorum...Hatta şöyle diyeyim;
"Eğer payitaht-i saltanatın sahibi zatı aliniz ise, ayu ordularınızın başına geçiniz, yok tezatı düşüncenizde hasıl olyorsa ve bu vazife için bana teveccüh ettiyseniz, zatı alinizden rica ediyorum teşrif buyurun ordulara kumandanlık ediniz"
II. Mehmet :)
Benzetmede hata oldu ise affola
mbm kardeşim nerdesin ?
düşmeye pek niyeti yok gibi piyasanın :(
SHORT'ları tutuyorum ama çok rahat değilim.sanki bugünde birkaç kez çarpma tokatlama olacak gibi :(
[quote=hexen;67765]mbm kardeşim nerdesin ?[/quote]
düzeltmişsin türkçeyi :)
[QUOTE=Astatin;67767]düzeltmişsin türkçeyi :)[/QUOTE]
amma yukarda ne yazdın anlamadım astatinim .heyk
[quote=hexen;67768]amma yukarda ne yazdın anlamadım astatinim .heyk[/quote]
O biraz Osmanlıca hexenim :) Sazan'ın Planetery Harmonics veya diğer adıyla Gurt Taburlarını yardıma çağırdım :)..zaten anladığın üzere :)
Ayrıc Hexenım,
Bu 33750 altına düşmediği sürece, post nispetinde kıllarım olacak yatay piyasada